Nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bloodsheld

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701
Merhabalar nokia 701 almaya karar
verdim sizce ozellik bakimindan
ustunmu diger nokialara gore yada
internet hizi nasil ? ben e72
kullaniyorum sorunlarindan biktim artik telefon kendini resetliyor yada internette dolasirken hata veriyor
bu telefonda da sorunlar yasanilirmi? Aslinda symbiandan korkuyorum ama herkes belle icin guzel yorumlar yapmis uygulama oyun internet bakimindan nasil.Son sorum ise vodafonda kampanya
varmis babamin hatti vodafon benim
hattim turkcell eger vodafondan alirsak
turkcell hattim o telefonda kullanilirmi?

burakakul

Üye
Öncelikle symbian belle çok iyi bir işletim sistemi symbian iOS ve androide göre tek farkı uygulama sıkıntısı.İnternet açısından çok iyi bir deneyimi var, ekranı büyük ve çok parlak clear lcd teknolojiyle güneşli havada ekranı görememe gibi bir sıkıntın olmaz, ovi store gelişmeye devam ediyor ilerde uygulamada bulabilirsin.

Şimdiden hayırlı olsun.

Del Rey

Del Rey

Üye
Almanı öneririm.

NFC, USB OTG, IPS LED ClearBlack Ekran ve bunun gibi birçok yeni özellikler bu telefonda toplanmış. Aynı zamanda uygulama konusunda da sıkıntın olmasın, Android uygulamalarının çalıştırılabildiği Myriad Alien Dalvik de 2012 içinde geliyor.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bence de cok güzel bi telefon hele ki işlemci hızı cok iyi şimdiden hayirli olsun...turkcell hattın da bu telefon da çalışır..vodafone sadece komisyoncu rolü oynuyor..yani korkun olmasın..

İncİnat

İncİnat

Üye
bende de 700 var işlemci internet veya belle konusunda bir korkun olmasın belle harika işletim sistemi :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bende de Nokia 603 var işlemci mimarileri aynı olduğundan 701'i rahatlıkla alabilirsin derim. Telefonumun performansında çok memnunum, 701'in de performans öyledir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben 701 bulamadım elektro marketlerde teknosa darty v.b gibi yerlerde sanırım vodafonda var o kampanyayı açıklayabilecek olan varmı :hmmm

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Vodafondaki kampanyalar açık kardeş..ama kısaca soyle özetleyebilirim..o telefonu alabilmek icin belli başlı faturalı tarifelere sahip olmanız gerekiyor..aylık fatura tarifinize sabit ödemenin yaninda telefon ek ücreti de ödemeniz gerekiyor..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Vodafondaki kampanyalar açık kardeş..ama kısaca soyle özetleyebilirim..o telefonu alabilmek icin belli başlı faturalı tarifelere sahip olmanız gerekiyor..aylık fatura tarifinize sabit ödemenin yaninda telefon ek ücreti de ödemeniz gerekiyor..

peşin bassam parayı olmuyormu :hmmm

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
:)vodafone da taksitli kardeş peşin yoktur:)adamlar o şekilde para kırıyor...

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Senin bütçen ne kadar kardeş

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bu bütçeye güzel bi tel alırsın..nokia c7 dusunmuyor musun?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
​

daha yeni c601 almıştı. neyse hayırlı olsun :oke:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
:)oo kral telefon almış hayirli olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...