Vmenü 2.51beta iphone tarzı kaydırma menü. bu son sürüm harika

Sponsorlu Bağlantılar

TheRock72

Üye
    Konu Sahibi
Vmenü 2.51beta iphone tarzı kaydırma menü. bu son sürüm harika
arkadaşlar bilen bilir. vmenü, iphone tarzı menünün 5800 a uyarlanmış halidir. menü tuşuna basıldığında devreye girer ve tıpkı iphone daki gibi kaydırmalı menü ortaya çıkar. kullanışlı ve güzel bir uygulamadır.
bu son versiyonu olan uygulama ise önceki sürümlerden birazdaha farklı ve güzel olmuş ancak tek sorun dil. ekran görüntülerinden de anlaşılacağı gibi çince. türkçeye veya ingilizceye çevirecek bir arkadaş el atarsa sevinirim. link aşağıdadır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 79madi, geneluye, nesli321 ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Εthnic

Εthnic

Üye
emegine saglik guzel uygulama ama ben N-Deski tercih ederim...

KayraBey

KayraBey

Üye
Çince olması büyük bir eksi not.Ayrıca bende Ethnic gibi N-Desk taraftarıyım.Çok hızlı ve kullanışlı.Program 2 gün öncede paylaşılmıştı.Forumda arama yapmadan konu açmışsınız.

TheRock72

Üye
    Konu Sahibi
ndesk kullandım arkadaşlar hatta başka ekran hs uygulamaları da kullandım. vmenü 1.52 hepsinden iyiydi. bu o sürümden de iyi. ama dediğiniz gibi çince olmadı kötü. ben yapamam ama forumda bu uygulamayı türkçeye çevirebilecek arkadaşlar var. bir el atsalar çok iyi olacak

kral7

kral7

Üye
teşekkürler..

Luck Star

Luck Star

Üye
türkçe olanını merakla bekliyorm . çok teşekkür ederim :D

samet153

Üye
türkçe veya ingilizce versiyonu ne zmn çıkar çok güzl olmuş ama biraz fazla şarj tüketiyor sanki ??

Newpronik

Üye
biraz uğraştım ama nafile çeviremedim dili :)

samet153

Üye
tüh =//

• Beğen
Tepkiler: kemalasiltas

borkaya

Üye
eline sağlık

krt123krt_

Üye
:angry::evet::aman2::aha::off::op::ehebiraz dolaşın reklam wermiş gibi olmıyalım yalnız OVİ ye bi bakın orda war aynı uygulama ama ingilizce söyleyem:megafon::bilmm:pro::P::yuru

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Ndesk'i tercih ederim.
Bundan zevk almıyorum.

Ama fena görünmüyor. :D

doquqan2

Üye
Girdim Çıkamıyorum Lütfen Çok Acil Yardım Bişey de anlamıyorum dil çince of yaaaa...

y4108c

Üye
ben nden programı indirmyorum

Üst Alt