Abicim 3 klasördede resim var ama DCIM İmages , Görüntüler& ama yok Galeride Gözükmüyor Başka Bir Hafıza Kartında Görüyor Nedense vıdeo ve Fotoları Video Player Listte Sorunsuz Görünüyor Ama Videolarda Yok ?
Flash atmadan önce sadece resim ve videoların kendisini mi aldın? Onlardan hariç, dcim klasörünün içinde gizli bir klasör ya da kayıt dosyası vardır. Bilemiyorum belki onu da kopyalamadığın için şu anda galeride gözükmüyor olabilirler. Eğer öyleyse flash'tan önce Dcim klasörünü komple bir kenara mesela pc'ye kopyaladıysan -ve sonradan silmemişsen- içindeki o klasörü bul ve hafıza kartındaki yerine kopyalayıp yeniden başlat. Bir de bu şekil dene.
Flash atmadan önce sadece resim ve videoların kendisini mi aldın? Onlardan hariç, dcim klasörünün içinde gizli bir klasör ya da kayıt dosyası vardır. Bilemiyorum belki onu da kopyalamadığın için şu anda galeride gözükmüyor olabilirler. Eğer öyleyse flash'tan önce Dcim klasörünü komple bir kenara mesela pc'ye kopyaladıysan -ve sonradan silmemişsen- içindeki o klasörü bul ve hafıza kartındaki yerine kopyalayıp yeniden başlat. Bir de bu şekil dene.
Senin Dediğn Gibi Yapmadım Hafıza Kartındaki Verileri Diğer Hafıza Kartına Aldım Sonra Biçimlendirdim Tekrar Hafıza Kartına Verilerini Aldım Ama Görmedi Anlamdım
İnternetten attıklarımı sorunsuzca gördü birde yedektekileri tekrar deniyorum sonucu yazarım belkide dosyalar virüslü ondan 2 seçenek çıkıyordu değilmi abi
Yaptım Abi Dosyaları Tek Tek Ayıklaya Ayıklaya Düzenli Bir Şekilde Attım Gördü Teşekkür Ederim Yardımların Için Yalnız Bir Sorunum Daha Var Bu Google ye Üyüliğimle Giriş Yapıyorum Ama Giriş Yapmamış Gibi Görünüyor Oturum Aç Yaziyor Halbuki Giriş Yaptım Ama Yok google+ ya direk girince Giriyor hesabımdan anlamadım ?