hafıza kartında Veri yok hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartında Veri yok hatası
Cumartesi günü Sandisk 16 gb SDHC I Class 10 hafıza kartı aldım. Telefonuma takınca başta görüyor sonra yok oluyor. Pcde biçimlendirdim sonra telefona takıp tekrar biçimlendirdim ve pc ye taktım, biraz dosya attım. tekrar telefona taktım kartı. video dosyasını açıyorum sürekli değişiyor ama genellikle 1 dk sonra dosya bozuk yada oynatılamıyor hatası alıyorum . Tekrar videoyu açmayı denediğimde dosya açılamıyor diyor ve hafıza kartındaki tüm veriler gözükmemeye başlıyor. Bu olay sadece telefonumda oluyor pc deyken kart hiçbir sorun yok. Şimdi diyeceksiniz kart girişi bozuk bilmiyorum ama 2 gb lik sd kartım var onu sorunsuz çalıştırıyor. (Telefon N8-00)

Anil-D

Anil-D

Üye
bendede aynısı oldu 32 lik almıstım takıyorum gostermiyodu 2 lik takıyodum gosteriyodu sonunda ama takmayı basardım

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yaptın ben birtürlü çözemedim

Anil-D

Anil-D

Üye
pcden ayırma boyutunu 32 di 16 bayt yaptım taktım oldu

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
hemen deniyorum

- - - Eklendi - - -

Şimdi veri yok demiyor ama video dosyalırın yine belli bi süreden sonra dosya bozuk diyor ama en azından veri yok demiyor. yeni gelen hata şu " Dİsk Hatası - yazma tamamlanamıyor Tekrar deneyin yoksa veriler kaybolacaktır."

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
pc de biçimlendirme bölümünde fat 32 64 kb seç ve formatla.

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
pc de biçimlendirme bölümünde fat 32 64 kb seç ve formatla.
dediğiniz şekilde yaptım bir video dosyası açtım 5dk dır hata vermeden yürütüyor ve hala devam ediyor birazdaha bekleyeyim büyük ihtimalle sorun çözüldü.

Tam sevinirken yine hata verdi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
hafıza kartını telefona tak dosyalara gir hafıza kartının üzerine basılı tut bekle çıkan seçeneklerden biçimlendire bas biçimlendirmesini bekle ve kullan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
o zaman kartta bir sorun olabilir..veya cihazın kart okuyucu bölümünde..başka h.kartlarında oluyor mu böyle bir sorun?

MaxipmaN

Üye
ohoo kardeş sen sandisk almakla hata etmişsin fabrika hatası vardı sana denk gelmiş olabilir 16 larda sanırım geri ver ya da telde başka hafıza kartı dene

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
vatan bilgisayara gittim iade istedim yok kutusu açılmışta bilmem ne de saydı durdu sonra da size bunu kim tavsiye etti dedi görevliniz dedim neyse aldı kartı biz bunu test edelim felan yaptılar birde size bunu görevli tavsiye etmemiştir dedi. 1-2 güne mesaj atarız dedi. Çıktım müşteri hizmetlerinden kartların oraya n8 telefonuma kart alacağım hangisi olur dedim görevli sandisk olur dedi 16lar felan süper hemde indirimli dedi eve geldim hala gülüyorum :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
garantiye yolla yenisini göndersinler.

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
yeni kart aldım iade kabul etmediler illa hediye kuponu yaptılar :) toshiba c4 16 gb aldım

MaxipmaN

Üye
bi daha sandiske de nokiaya da bulaşmam

mrfatih13

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle ama mecburen üniversiteye kadar n8 kullanıcam daha 2yıl var :D

- - - Eklendi - - -

bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

Üst Alt