ie10 mu berbatkaynak?
- - - Eklendi - - -
neden bana sen dedin ve dediginin arkasinda dur ve kanak goster
- - - Eklendi - - -
haklisin ve de ie10 pc dekinin aynisi o kadar ovulen bi tarayici sonuncu olmasi inandirici degil.
O eskidendi, artık nokia'nın eskisi gibi olması imkansız samsung,apple gibi firmalar varken. Fakat s3,one x,iphone 5 gibi güçlü ve hafif telefonlar gibi rakipleri varken gidip takoz gibi telefon çıkaran nokia'yıda övmek büyük bir başarı, tamam telefon güzel ona lafım yok ama ağırlı ve kalınlığı bir dezavantaj.
Nedense kimse kamerasının kalitesini ya da ekran kalitesini değil de ağırlını söz konusu ediyor telefon size ağır geldi galiba .
Ekranına veya kamerasına olumsuz birşey dedimmi ? telefonun takoz gibi olduğunu söyledim ki öyle zaten![]()
Peki ben sana "ekranına olumsuz birşey dedin" dedim mi ?

Telefonun kötü olan taraflarını eleştiririm istediğim gibi bu seni rahatsız etmemeliLumia 920 genel olarak beğendiğim bir telefon fakat ağırlığı ve kalınlığı dezavantaj benim için
![]()
S III'ün bağlantısında sorun var. Demek ki bağlantı da Lumia daha iyi.

Bu son yorumundan sonra sistemler hakkında bir şey bilmediğin ortada aynı olması imkansız çünkü biri x86 diğeri arm tabanlı işlemci kullanır ki arada dağlar kadar fark var ayrıca beni buraya yönlendiren arkadaşım kendin bile s3 te sorun olduğunu kabul etmissin neyin lafını ediyorsun anlamadım açıkçası ayrica sunspider testi hic bir şey sadece sistemin java desteğini ölçüyor ki appale yakın zamanda java nın da berbat bir dil olduğunu söyledi bir kac seneye kalmaz o da gider yine
neden bana sen dedin ve dediginin arkasinda dur ve kanak goster
- - - Eklendi - - -
haklisin ve de ie10 pc dekinin aynisi o kadar ovulen bi tarayici sonuncu olmasi inandirici degil.
hasan win8'de metro arayüzündeki ie 10 wp'dekinin aynısı ama özellikleri yine wp8'deki gibi kısıtlı, hızlı erişim için konmuş. bir de masaüstü tarayıcısı var. masaüstüne ayrı metro arayüzüne ayrı tarayıcı atmışlar. masaüstündeki tarayıcı ie9'a benziyor.
Dostum sen bence biraz araştırma yapmalısın. O aynı dediğin tarayıcının masaüstü versiyonu ile alakası yok.
bir de javascript ile java aynı şey değil. ismen benzerliği var sadece. javascript tarayıcıların kullandığı komut istemi. örnek olarak o seçenekli üst barları kullanmamızı sağlayan hede javascripttir. html5 tam oturmadan kimse javascriptten vazgeçmez.

O zaman adamin s3u sorunlu.o kadar yavas degil s3.Multitask ekranını açtığında sadece 2 uygulama açıktı s3'te. Biri zaten internetti, diğerini bilmiyorum ama o interneti kullanıyor olabilir.