[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye

Beats ; tiz
Dolby ; bass
Kalitesi olarak önde. Dinlediğniz müzik türüne göre seçim yapabilirsiniz.

Hayatımda gördüğüm en saçma karşılaştırma ne alakası var. hatta genellikle beats daha kaliteli bir ses sunar tabi dolby'de fena değildir.

- - - Eklendi - - -

ikisini de eline aldin mi ?

- - - Eklendi - - -

ie10 mu berbat :D kaynak?

istediğin yere 920 browser mark sonuçları yaz gör

amcalu1

amcalu1

Üye

ikisini de eline aldin mi ?

- - - Eklendi - - -

Browsermark ta sonuncu sunspider da birinci oluyor wp8 liler yani kullanmadan iyi veya kötü demek zor interneti

SheFy

SheFy

Üye
Fandroid diyorlar ama kendine bakan yok lütfen biraz kendi davranışlarınıza dikkat edin ve bu arada wp'lerin browser mark sonuçları berbat haberiniz olsun.

- - - Eklendi - - -

Hayatımda gördüğüm en saçma karşılaştırma ne alakası var. hatta genellikle beats daha kaliteli bir ses sunar tabi dolby'de fena değildir.

- - - Eklendi - - -

istediğin yere 920 browser mark sonuçları yaz gör

neden bana sen dedin ve dediginin arkasinda dur ve kanak goster

- - - Eklendi - - -

Browsermark ta sonuncu sunspider da birinci oluyor wp8 liler yani kullanmadan iyi veya kötü demek zor interneti

haklisin ve de ie10 pc dekinin aynisi o kadar ovulen bi tarayici sonuncu olmasi inandirici degil.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia Android olsaydı yine laf atacaktınız Wp oldu yine laf atıyorsunuz yani kısacası bu tartışmaların sonucu olmaz.

enterneoll

enterneoll

Üye

- - - Eklendi - - -

neden bana sen dedin ve dediginin arkasinda dur ve kanak goster

- - - Eklendi - - -

haklisin ve de ie10 pc dekinin aynisi o kadar ovulen bi tarayici sonuncu olmasi inandirici degil.

dakika 13 izleyin bakalım ne diyor :D ben arkasındayım ve aşağıdaki yorumlarıda okumanızı tavsiye ederim

SheFy

SheFy

Üye

dakika 13 izleyin bakalım ne diyor :D ben arkasındayım ve aşağıdaki yorumlarıda okumanızı tavsiye ederim

SDN nin android fani oldugunu herkes biliyor.

SheFy

SheFy

Üye
ayrica bu ne alaka bana kaynak gosterecektin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kimse iyi özelliğini söylemiyor ağırlığı söz konusu ediyorlar. Zamanında 3310 'de kullandılar ama sorun nerde acaba :allalla:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
yani demek istediğim Lumia'nın ağırlına atanlar için zamanında 3310'a kimse laf atmadı çünkü o Zamanlar piyasaya Nokia egemendi.

61semih

61semih

Üye
sadece internet performansı karşılaştırmasını izledim videoda.s2 nin performansı bile videoda görünen s3 ün performansından çok daha iyi.bunu net bir şekilde söyliyebilirim.
zaten tarayıcı performansında bunu gördükten sonra devamını izleme gereksinimi duymadım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yeni bir işletim sistemi ve marka olarak gözden düşmüş(kimilerine göre,bana göre en iyi cihaz yapan firma)marka.insanlar sormakta.şüphelenmekte çok haklılar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ee Ne demişler Rondo'nun Kreması Varsa Lumia'nın Kamerası Var... :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
S3'ü geçince sataşacak yer arıyorlar. :)
Kusura bakmayında tamam internet bağlantı problemi var da lumia da neden yok? Olmasaymış bizi irdelemez. Aynı ağa lumia bağlanıp s3 bağlanamıyorsa bu da bir sorundur.

erko merko

erko merko

Üye
yani demek istediğim Lumia'nın ağırlına atanlar için zamanında 3310'a kimse laf atmadı çünkü o Zamanlar piyasaya Nokia egemendi.

O eskidendi, artık nokia'nın eskisi gibi olması imkansız samsung,apple gibi firmalar varken. Fakat s3,one x,iphone 5 gibi güçlü ve hafif telefonlar gibi rakipleri varken gidip takoz gibi telefon çıkaran nokia'yıda övmek büyük bir başarı, tamam telefon güzel ona lafım yok ama ağırlı ve kalınlığı bir dezavantaj.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Cevap vermeyeceğim diyorum ama yine de vereceğim. Polikarnon sert ve kalın bir madde arkadaşlar. Telefonun kalın ve ağır olmasının birinci sebebi bu. İkincisi ise kamera lensinin etkisi. Purewiev kamerada telefonun arkasında çıkıntı olmasım diye, kasayı kalın tutarak aynı hizaya getirmişlerdir. E yani kalın olmasının sebebini anlamışsınızdır. Ağırlığın nedeni malzeme kalitesidir zaten. Genel olarak bütün lumia cihazlar ağır bakarsak. Siz burda telefonun her yerini dert ederken bu size göre sorun olan şeyler yurt dışında milleti ırgalamıyor. Zira ne türkiye'de ne almanya'da ne avustralya da kalmadı cihaz. Turkcell 2. Parti cihazlarıda tüketti. Nokia shoplarda zaten kalmadı. Diğer ülkelerde satışın ilk 10'unda birinci sarı olmak üzere her renginden sıralamaya girmiş. Ama siz hala...

erko merko

erko merko

Üye
Cevap vermeyeceğim diyorum ama yine de vereceğim. Polikarnon sert ve kalın bir madde arkadaşlar. Telefonun kalın ve ağır olmasının birinci sebebi bu. İkincisi ise kamera lensinin etkisi. Purewiev kamerada telefonun arkasında çıkıntı olmasım diye, kasayı kalın tutarak aynı hizaya getirmişlerdir. E yani kalın olmasının sebebini anlamışsınızdır. Ağırlığın nedeni malzeme kalitesidir zaten. Genel olarak bütün lumia cihazlar ağır bakarsak. Siz burda telefonun her yerini dert ederken bu size göre sorun olan şeyler yurt dışında milleti ırgalamıyor. Zira ne türkiye'de ne almanya'da ne avustralya da kalmadı cihaz. Turkcell 2. Parti cihazlarıda tüketti. Nokia shoplarda zaten kalmadı. Diğer ülkelerde satışın ilk 10'unda birinci sarı olmak üzere her renginden sıralamaya girmiş. Ama siz hala...

Ne olursa olsun kalın ve ağır olduğu için beğenmiyorum ve istediğim gibi eleştiririm. Kalınlığında kameranın çok etkisi olduğunu sanmıyorum, 808'in devasa bir sensörü var onun kalın olması normal fakat l920'nin kamerası 808'in kamerasının yanında solda sıfır kalır.

Üst Alt