[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

amcalu1

amcalu1

Üye
Bence de lumia 920 daha üstün ama yorumlarını tekrar okursan savunmakta abarttığını görürsün...

Video yu izlemeye gerek duymadım geçen 8x i biraz kurcaladiktan sonra telefonun ne demek olduğunu birkez daha anladım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence de lumia 920 daha üstün ama yorumlarını tekrar okursan savunmakta abarttığını görürsün...

Video yu izlemeye gerek duymadım geçen 8x i biraz kurcaladiktan sonra telefonun ne demek olduğunu birkez daha anladım

Oo manyak laf manyak laf :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye

8x için bunları diyorsun yani :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ya hadi Galaxy S III , Lumia 920 ile kapışabilecek bir telefon da 8X hiç değil.

Türe

Türe

Üye
Evet jb li ;) ie10 gercekten guzel yanliz sanirim ordaki s3 baglantida sorun yasiyor cunku ben daha agir sitelere girerken dahi o kadar bekleme yapmiyor. Wp nin en buyukavantaji kapali olmasindan kaynakli kararliligi

Kerim.336

Üye
Yalniz adamin s3u sorunlu galiba.benim wonder bile s3ten cok cok daha hizli acti o ilk denedikleri siteyi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kapalı olması hızı çok etkiliyor gerçekten.

Türe

Türe

Üye
Yil 2012 hala 1 cm den kalin ve 180 gr telefon yapiyorlar az daha ince ve hafif olmali kesinlikle :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ses açısından yapılan inceleme de Lumia Daha iyi çıktı.

amcalu1

amcalu1

Üye
Ya hadi Galaxy S III , Lumia 920 ile kapışabilecek bir telefon da 8X hiç değil.

Lumia nin kamerasindan başka artısı yok sen neye dayanarak bir telefona iyi veya kötü diyorsun ölçütlerin neler yani bana 8x hitap ediyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia nin kamerasindan başka artısı yok sen neye dayanarak bir telefona iyi veya kötü diyorsun ölçütlerin neler yani bana 8x hitap ediyor

Kamera , hız , stabilite , Ekran çözünürlüğü , Web Browser , Ses kalitesi ve daha fazlası...

SheFy

SheFy

Üye
Nedense bazi arkadaslar lumianin artilarini degilde hic onemli olmayan eksiklerini buyuk bir elestiriyle soyluyorlar. 180gr cok agir yok tuslari cok yukarda. Saglamlik agirligindadir ve her turlu lumia 920 s3 ten daha saglam. kamerasi ekrani. ekran cozunurlugu. ois ozelligi nedense bu agirligina laf edenler bu guzel ozellikleri bilerek gormezden geliyorlar. bir seyi incelerken objektif olamiyorsunuz ve dusmanmiscasina daha telefonu birak kullanmayi yakindan bile gormemis kisiler telefona kufrediyor. Bu kadar fan olmayin.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bu S III'de kesin bağlantı sorunu var o kadar yavaş girmesinin imkanı yok bi an tereddüt ettim adam iyi basamadı heralde filan diye :) Lumia da iyi cihazmış videodan görüldüğü kadarıyla :)

SheFy

SheFy

Üye

bi kac artisi daha ekran.hassasiyeti. nokia maps. nokia bilen goz kablosuz sarj

amcalu1

amcalu1

Üye

Kamera , hız , stabilite , Ekran çözünürlüğü , Web Browser , Ses kalitesi ve daha fazlası...

Aynı işletim sistemi aynı ram ve aynı işlemciler kullanılmis performanslari eşit, db yüksekliği ses kalitesi değildir, ekran çözünürlüğü onemsenmeyecek kadar farkli yani tek ekstrasi kamera yine aynı kapıya çıktık

Black-killing

Black-killing

Üye
Lumia gereginden fazla ağır ve büyük benim için benim önceliklerim ses, ele oturuş, tasarım ve ben 8x in tasarımıni daha çok beğendim

Seste de Lumia bariz önde. Yalnız herkes şu ağırlığını söylüyor.Öyle bi telefonum olsa bırak 184 gramı 1 kilo olsa bile şikayet etmem.Ayrıca o kadar artıları olan telefon için bula bula ağırlığını mı buldunuz yanlış anlama herkese söylüyorum bunu ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam kardeş senin klasik koşullanmışsın Bu saatten sonra ne desem sağ kulağından girer sol kulağından çıkar. He haklısın en iyi telefon 8X .

Üst Alt