Bence de lumia 920 daha üstün ama yorumlarını tekrar okursan savunmakta abarttığını görürsün...
Video yu izlemeye gerek duymadım geçen 8x i biraz kurcaladiktan sonra telefonun ne demek olduğunu birkez daha anladım

8x için bunları diyorsun yaniBence de lumia 920 daha üstün ama yorumlarını tekrar okursan savunmakta abarttığını görürsün...
Video yu izlemeye gerek duymadım geçen 8x i biraz kurcaladiktan sonra telefonun ne demek olduğunu birkez daha anladım

zaten o anlamda dedim nete düşerse ilk senden bekliyorum diye her zaman ki gibi
Ben çekemem zira s3 yok.
Ama internete düşerse direkt buraya koyarım.![]()

8x için bunları diyorsun yani![]()
Ya hadi Galaxy S III , Lumia 920 ile kapışabilecek bir telefon da 8X hiç değil.
Yalniz adamin s3u sorunlu galiba.benim wonder bile s3ten cok cok daha hizli acti o ilk denedikleri siteyi
Lumia nin kamerasindan başka artısı yok sen neye dayanarak bir telefona iyi veya kötü diyorsun ölçütlerin neler yani bana 8x hitap ediyor
Lumia nin kamerasindan başka artısı yok sen neye dayanarak bir telefona iyi veya kötü diyorsun ölçütlerin neler yani bana 8x hitap ediyor
Kamera , hız , stabilite , Ekran çözünürlüğü , Web Browser , Ses kalitesi ve daha fazlası...
Lumia gereginden fazla ağır ve büyük benim için benim önceliklerim ses, ele oturuş, tasarım ve ben 8x in tasarımıni daha çok beğendim