[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması
GS3 Jb'lı mı bilmiyorum ama sonuç şimdilik böyle. :)

[video=youtube;Hq_AMBsVisM]http://www.youtube.com/watch?v=Hq_AMBsVisM[/video]​

• Beğen
Tepkiler: alaStar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Video için :tşk: uzun zamandır böyle bir video arıyordum .

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Düşür düşmez youtube'a koydum buraya. Fark atıyor. :yavrum:

- - - Eklendi - - -

Bu arada galaxy s3 sanki internet bağlantı problemi yaşıyorgibi.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
:ehe Aslında gayet normal karşıladım Şaşırması gereken biz değiliz :eller: Şimdi fandroid'in birisi çıkar yok söyle yok böyle falan filan Ben HTC'ye Değil Netice'ye bakarım :ehe

- - - Eklendi - - -

O yine dua etsin o telefonun yanında kendi kendine format bile atabilirdi :ehe Resmen havale geçirdi .

İçimde anlamsız bir mutluluk var. :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Şimdi beni yanlış anlamayın fanlık amacı ile yazmıyorum :) Video yu izledim fakat lumia hangi konularda fark atıyor?
Tarayıcıda geçmiş başka bir yer göremedim.Tarayıcıdada sadece bir sayfa deniyorlar az olmuş bence

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi beni yanlış anlamayın fanlık amacı ile yazmıyorum :) Video yu izledim fakat lumia hangi konularda fark atıyor?
Tarayıcıda geçmiş başka bir yer göremedim.Tarayıcıdada sadece bir sayfa deniyorlar az olmuş bence

2 sayfa deniyor. :)Videonun devamında diğer internet araçlarınıda deniyor bilmem izledin mi? Zaten video hız ve internet konusunda. :) İkisindede önde olduğuna göre; bu videoda fark atıyor demektir :)

hamit15

Üye
s3 boş cihaz değil arkadaşlar. bence bağlantı problemi var

• Beğen
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
s3 boş cihaz değil arkadaşlar. bence bağlantı problemi var

Bende öyle düşündüm. Bundan önce bir video daha vardı galiba. Onda lumia900 vardı internet yine yavaştı. S3 kulananlar gerekli cevabı verir şimdi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

İçimde anlamsız bir mutluluk var. :ehe

Aynen ya Lumia'nın iyi tarafını görünce benim de içimde anlamsız bir mutluluk oluyor dershane de bir hoca var o da Fandroidci Hergün karışıyoruz bu video'yu indirip te bir ona izleteyim

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
yaa şimdi l920 nin bariz bi' üstünlük sağladığı söylenemez.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Lumia'nın ie10 ile performans olarak iyi olacağı,olduğu doğru ama benim s2 bu s3 den çok daha hızlı bağlanıyor :hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye

2 sayfa deniyor. :)Videonun devamında diğer internet araçlarınıda deniyor bilmem izledin mi? Zaten video hız ve internet konusunda. :) İkisindede önde olduğuna göre; bu videoda fark atıyor demektir :)
S3 ilk testte bağlantıda baya geç kaldı.Lumia'nın bu alt kısmı hoşuma gitmiyor çok alan bırakmışlar oraya ama beyazı süper görünüyor. Süper Cihaz.Ama Videoda s3 e biraz haksızlık yapılmış gibi :)

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

S3 ilk testte bağlantıda baya geç kaldı.Lumia'nın bu alt kısmı hoşuma gitmiyor çok alan bırakmışlar oraya ama beyazı süper görünüyor. Süper Cihaz.Ama Videoda s3 e biraz haksızlık yapılmış gibi :)

Haklısın. :) Bağlantıda hata var. Yeni bir video bekliyeceğiz o zaman yine. :ehe

- - - Eklendi - - -

Lumia'nın ie10 ile performans olarak iyi olacağı,olduğu doğru ama benim s2 bu s3 den çok daha hızlı bağlanıyor :hmmm

Bağlantı problemi olduğu kanısındayım bende canım. :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Haklısın. :) Bağlantıda hata var. Yeni bir video bekliyeceğiz o zaman yine. :ehe

- - - Eklendi - - -

Bağlantı problemi olduğu kanısındayım bende canım. :)
Yeni video'yu senden bekliyoruz yine :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben olaya tarafsız bakan birisi olarak yorum yaptım fan olarak yorum yapana ben de fancı olarak yorum yaparım.

Black-killing

Black-killing

Üye
Furkan bu kadar fan olma millete fandroidci diyorsun nokia dedenin şirketi gibi savunuyorsun

Doğruları söylemek ne zaman fanlık oluyor.S3 çıktığında biz Nokiadan kötü mü dedik.Ama buraya kadarmış lumia gerçekten farklı cihaz videoya gelecek olursak yanlış bi kıyaslama olmus bence çünkü Lumianın 900 ve 820 serileri bile bariz bi şekilde s 3 ü yenerken 920 parçalar ki videoda da zaten baya fark atmış s 3 geç yükleyince bi an dedim adam galiba basmadı.Lumia sen varya nasıl bi canavarsın be .Note 2 yi de tokatlarsa Androidcileri görmek isterim .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ayrıca androidciler bugüne kadar yorum yapıyordu sorun olmuyordu şimdi biz yapınca sorun oldu millete.

Üst Alt