Aslında gayet normal karşıladım Şaşırması gereken biz değiliz
Şimdi fandroid'in birisi çıkar yok söyle yok böyle falan filan Ben HTC'ye Değil Netice'ye bakarım
- - - Eklendi - - -
O yine dua etsin o telefonun yanında kendi kendine format bile atabilirdiResmen havale geçirdi .

Şimdi beni yanlış anlamayın fanlık amacı ile yazmıyorumVideo yu izledim fakat lumia hangi konularda fark atıyor?
Tarayıcıda geçmiş başka bir yer göremedim.Tarayıcıdada sadece bir sayfa deniyorlar az olmuş bence
Videonun devamında diğer internet araçlarınıda deniyor bilmem izledin mi? Zaten video hız ve internet konusunda.
İkisindede önde olduğuna göre; bu videoda fark atıyor demektir 
s3 boş cihaz değil arkadaşlar. bence bağlantı problemi var
İçimde anlamsız bir mutluluk var.![]()
Aynen ya Lumia'nın iyi tarafını görünce benim de içimde anlamsız bir mutluluk oluyor dershane de bir hoca var o da Fandroidci Hergün karışıyoruz bu video'yu indirip te bir ona izleteyim

yaa şimdi l920 nin bariz bi' üstünlük sağladığı söylenemez.
S3 ilk testte bağlantıda baya geç kaldı.Lumia'nın bu alt kısmı hoşuma gitmiyor çok alan bırakmışlar oraya ama beyazı süper görünüyor. Süper Cihaz.Ama Videoda s3 e biraz haksızlık yapılmış gibi
2 sayfa deniyor.Videonun devamında diğer internet araçlarınıda deniyor bilmem izledin mi? Zaten video hız ve internet konusunda.
İkisindede önde olduğuna göre; bu videoda fark atıyor demektir
![]()

S3 ilk testte bağlantıda baya geç kaldı.Lumia'nın bu alt kısmı hoşuma gitmiyor çok alan bırakmışlar oraya ama beyazı süper görünüyor. Süper Cihaz.Ama Videoda s3 e biraz haksızlık yapılmış gibi![]()
Bağlantıda hata var. Yeni bir video bekliyeceğiz o zaman yine. 
Lumia'nın ie10 ile performans olarak iyi olacağı,olduğu doğru ama benim s2 bu s3 den çok daha hızlı bağlanıyor![]()

Adam kriz geçirecek.

Yeni video'yu senden bekliyoruz yine
Haklısın.Bağlantıda hata var. Yeni bir video bekliyeceğiz o zaman yine.
- - - Eklendi - - -
Bağlantı problemi olduğu kanısındayım bende canım.![]()

Yeni video'yu senden bekliyoruz yine![]()

Furkan bu kadar fan olma millete fandroidci diyorsun nokia dedenin şirketi gibi savunuyorsun