[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki kötü kalır ama purewiew teknolojisinin getirdiği kalınlık var. Kaldıki lumia'da ki purewiew 2. Nesil. Siz kalın olduğu için sevmeyebilirsiniz ama her ne olursa olsun telefon kapış kapış gidiyor. :) Bunub için yorum belirtirken bencd deyin. :)

erko merko

erko merko

Üye
Ben sevmiyorum diye başkasıda sevmeyecek değil ya :D Genel olarak güzel telefon zaten. Ben yeni lumiaları bekliyorum 4 çekirdekli ve adreno 320 gpu kullanan bir lumia telefon çıkarsa düşünebilirim tabi samsung galaxy s4'te mali t678 kullanırsa iş değişir

Uruloki

Uruloki

Üye
ie10 mu berbat :D kaynak?

- - - Eklendi - - -

neden bana sen dedin ve dediginin arkasinda dur ve kanak goster

- - - Eklendi - - -

haklisin ve de ie10 pc dekinin aynisi o kadar ovulen bi tarayici sonuncu olmasi inandirici degil.

Bu son yorumundan sonra sistemler hakkında bir şey bilmediğin ortada aynı olması imkansız çünkü biri x86 diğeri arm tabanlı işlemci kullanır ki arada dağlar kadar fark var ayrıca beni buraya yönlendiren arkadaşım kendin bile s3 te sorun olduğunu kabul etmissin neyin lafını ediyorsun anlamadım açıkçası ayrica sunspider testi hic bir şey sadece sistemin java desteğini ölçüyor ki appale yakın zamanda java nın da berbat bir dil olduğunu söyledi bir kac seneye kalmaz o da gider yine ayrıca beats e tiz ses veriyor denmis atın da o kadar atmayın bence çünkü bende bose kulaklık var modeli ae2i isteyen bakabilir aynı şarkıyı ipod touch da ve one x de dinliyorum one x de çok daha detaylı bir ses geliyor yani beats çipi ne bass ı artırıyor ne de tiz i kullanmadan yorum yapmayın

HTC EndeavorU

alaStar

alaStar

Üye
lumia bariz hızlı yoruma mahal bırakacak bir durum göremiyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

O eskidendi, artık nokia'nın eskisi gibi olması imkansız samsung,apple gibi firmalar varken. Fakat s3,one x,iphone 5 gibi güçlü ve hafif telefonlar gibi rakipleri varken gidip takoz gibi telefon çıkaran nokia'yıda övmek büyük bir başarı, tamam telefon güzel ona lafım yok ama ağırlı ve kalınlığı bir dezavantaj.

Nedense kimse kamerasının kalitesini ya da ekran kalitesini değil de ağırlını söz konusu ediyor telefon size ağır geldi galiba .

• Beğen
Tepkiler: alaStar
erko merko

erko merko

Üye

Nedense kimse kamerasının kalitesini ya da ekran kalitesini değil de ağırlını söz konusu ediyor telefon size ağır geldi galiba .

Ekranına veya kamerasına olumsuz birşey dedimmi ? telefonun takoz gibi olduğunu söyledim ki öyle zaten ;)

erko merko

erko merko

Üye

Peki ben sana "ekranına olumsuz birşey dedin" dedim mi ?

Telefonun kötü olan taraflarını eleştiririm istediğim gibi bu seni rahatsız etmemeli ;) Lumia 920 genel olarak beğendiğim bir telefon fakat ağırlığı ve kalınlığı dezavantaj benim için :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Telefonun kötü olan taraflarını eleştiririm istediğim gibi bu seni rahatsız etmemeli ;) Lumia 920 genel olarak beğendiğim bir telefon fakat ağırlığı ve kalınlığı dezavantaj benim için :oke:

Tamam kardeşim herkesin kendine göre beğenme şekli var saygı gösteriyorum.

pRime.

pRime.

Üye
galaxy s3'ü birçok açıdan eleştirebilirsiniz ama internet hızı tartışmasız şekilde en iyiler arasında. l920'nin bu kadar hızlı açıp da galaxy s3'ün bu kadar kötü açacağı bir site olduğunu sanmıyorum. video ya taraflı ya da galaxy s3'ün internet bağlantısını yavaşlatan bir şey var. açık olan başka bir internet uygulaması olabilir mesela

- - - Eklendi - - -

bu arada l920'ye kalın diyen adam tasarım ve ergonomi namına hiçbir şeyden anlamıyor demektir. ayrıca bunu diyen arkadaş androidli olup benzer kalınlıktaki htc modellerine de ince diyecektir buna eminim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S III'ün bağlantısında sorun var. Demek ki bağlantı da Lumia daha iyi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O zaman ver sloganı.

Rondo'nun Kreması Varsa Lumia'nın Kamerası var.

pRime.

pRime.

Üye

Bu son yorumundan sonra sistemler hakkında bir şey bilmediğin ortada aynı olması imkansız çünkü biri x86 diğeri arm tabanlı işlemci kullanır ki arada dağlar kadar fark var ayrıca beni buraya yönlendiren arkadaşım kendin bile s3 te sorun olduğunu kabul etmissin neyin lafını ediyorsun anlamadım açıkçası ayrica sunspider testi hic bir şey sadece sistemin java desteğini ölçüyor ki appale yakın zamanda java nın da berbat bir dil olduğunu söyledi bir kac seneye kalmaz o da gider yine

hasan win8'de metro arayüzündeki ie 10 wp'dekinin aynısı ama özellikleri yine wp8'deki gibi kısıtlı, hızlı erişim için konmuş. bir de masaüstü tarayıcısı var. masaüstüne ayrı metro arayüzüne ayrı tarayıcı atmışlar. masaüstündeki tarayıcı ie9'a benziyor.

neden bana sen dedin ve dediginin arkasinda dur ve kanak goster

- - - Eklendi - - -

haklisin ve de ie10 pc dekinin aynisi o kadar ovulen bi tarayici sonuncu olmasi inandirici degil.

Dostum sen bence biraz araştırma yapmalısın. O aynı dediğin tarayıcının masaüstü versiyonu ile alakası yok.

bir de javascript ile java aynı şey değil. ismen benzerliği var sadece. javascript tarayıcıların kullandığı komut istemi. örnek olarak o seçenekli üst barları kullanmamızı sağlayan hede javascripttir. html5 tam oturmadan kimse javascriptten vazgeçmez.

Uruloki

Uruloki

Üye
hasan win8'de metro arayüzündeki ie 10 wp'dekinin aynısı ama özellikleri yine wp8'deki gibi kısıtlı, hızlı erişim için konmuş. bir de masaüstü tarayıcısı var. masaüstüne ayrı metro arayüzüne ayrı tarayıcı atmışlar. masaüstündeki tarayıcı ie9'a benziyor.

Dostum sen bence biraz araştırma yapmalısın. O aynı dediğin tarayıcının masaüstü versiyonu ile alakası yok.

bir de javascript ile java aynı şey değil. ismen benzerliği var sadece. javascript tarayıcıların kullandığı komut istemi. örnek olarak o seçenekli üst barları kullanmamızı sağlayan hede javascripttir. html5 tam oturmadan kimse javascriptten vazgeçmez.

Hacım zati onu kast ettim özellik olarak yani desteklediği sistem olarak aynı değiller sadece arayüzü öyle sonuçta arm işlemciye sahip bir cihazda farklı çalışır o program

HTC EndeavorU

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Lafım yanlış anlşılmış, beats tizleri daha iyi veriyor, dolby ise bassları. Kendim kullanıyorum beats ve rock ve metal müzik performansı hiç iç açıcı değildi. Kendi kullandığım şeye de laf edemezsiniz ya! :)
Birde tamam s3 bağlantısında sorun var ama lumia da neden yok? Aynı ağdan değil mi bunlar? Biri bağlanıpta diğeri bağlanmamızlık ediyorsa af edersiniz ama s3'te sorun var..

pRime.

pRime.

Üye
s3'te bağlantı sorunu yok. muhtemelen interneti kullanan başka bir uygulama açık kalmıştır. sayfaları bilgisayar hızıyla açan çok galaxy s3 gördüm bununla alakası bile yok.

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Multitask ekranını açtığında sadece 2 uygulama açıktı s3'te. Biri zaten internetti, diğerini bilmiyorum ama o interneti kullanıyor olabilir.

Kerim.336

Üye
Multitask ekranını açtığında sadece 2 uygulama açıktı s3'te. Biri zaten internetti, diğerini bilmiyorum ama o interneti kullanıyor olabilir.
O zaman adamin s3u sorunlu.o kadar yavas degil s3.

Üst Alt