[Video]Galaxy S3 ve Lumia 920 Hız & İnternet Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.336

Üye

Seste de Lumia bariz önde. Yalnız herkes şu ağırlığını söylüyor.Öyle bi telefonum olsa bırak 184 gramı 1 kilo olsa bile şikayet etmem.Ayrıca o kadar artıları olan telefon için bula bula ağırlığını mı buldunuz yanlış anlama herkese söylüyorum bunu ?
Kusra bakma da agirlik bu.kucuk bi sorun degil

amcalu1

amcalu1

Üye

bi kac artisi daha ekran.hassasiyeti. nokia maps. nokia bilen goz kablosuz sarj

Tüm wp8 ler nokia maps kullanıyordu diye biliyorum; cihazı unlock edince nokianin programlarini da kullaniriz; kablosuz şarj da çok gereksiz birşey bence; ekran hassasiyeti konusunda haklısın

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ağır değil.. Kişisel bir kavram belki ama ağır değil. Ben kendim inceledim. Görende 1 kg sanacak yahu. :ehe
Kalınlıkta 1cm den az s3 videoda gösteriyor zaten. Cihazın prototip olduğu zamanlar daha kalındı evet ama şu an çok iyi bence. Kalın olmasında birazda kamera lensinin etkisi var. Birde 8x'e göre bir kaç +'sı var tabii ki. Nokia nın uygulamaları ve nokia'ya "özel çıkan" uygulamalar. :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 8x'de alsanız lumia 920'de alsanız microsoft cephesinin hoşuna gider bu. Her iki telefon ne kadar çok satılırsa o kadar destek var şunu bilesiniz. :)

amcalu1

amcalu1

Üye

Seste de Lumia bariz önde. Yalnız herkes şu ağırlığını söylüyor.Öyle bi telefonum olsa bırak 184 gramı 1 kilo olsa bile şikayet etmem.Ayrıca o kadar artıları olan telefon için bula bula ağırlığını mı buldunuz yanlış anlama herkese söylüyorum bunu ?

Hangi ölçüye göre önde db miktarına göre mi kaliteye göre mi ?

SheFy

SheFy

Üye
Aynı işletim sistemi aynı ram ve aynı işlemciler kullanılmis performanslari eşit, db yüksekliği ses kalitesi değildir, ekran çözünürlüğü onemsenmeyecek kadar farkli yani tek ekstrasi kamera yine aynı kapıya çıktık

Haklisin. Ama nokianin wp8 de ekstra uygulamalari var nokia maps (ki bu cok onemli ucretsiz navigasyonu ve kalitesi) nokia bilengoz

Kerim.336

Üye
Sonucta htc'nin de ekrani hassastir.kapasitif sonucta:)zaten elle kullanicaksin.baska cisimlerle kullanacagini cok sanmiyorum

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
amcalu1

amcalu1

Üye
Tamam kardeş senin klasik koşullanmışsın Bu saatten sonra ne desem sağ kulağından girer sol kulağından çıkar. He haklısın en iyi telefon 8X .

Işte anlamadigin nokta bu ben 8x en iyisi demiyorum bana hitap ediyor diyorum sen beni yargılandığın şeyi yapıyorsun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
HTC : Bluetooth 2.1

Lumia 920 : 3.1

HTC 16 GB
Lumia 32 GB.

- - - Eklendi - - -

Işte anlamadigin nokta bu ben 8x en iyisi demiyorum bana hitap ediyor diyorum sen beni yargılandığın şeyi yapıyorsun

Kardeşim senin kafanda Birşeyler kesinleşmiş o yüzden boşa anlatıp yorulmayalım.

amcalu1

amcalu1

Üye

Beats ; tiz
Dolby ; bass
Kalitesi olarak önde. Dinlediğniz müzik türüne göre seçim yapabilirsiniz.

Beats r&b hip hop için tercih edilir yani bass için eğer karşılastirirken beats tiz dolby bass gibi geliyorsa daha çok gürültülü demek dolby

SheFy

SheFy

Üye
Tüm wp8 ler nokia maps kullanıyordu diye biliyorum; cihazı unlock edince nokianin programlarini da kullaniriz; kablosuz şarj da çok gereksiz birşey bence; ekran hassasiyeti konusunda haklısın

hayir oyle bir sey yok. Kendi gps sistemini 8x de nasil kullanmayi planliyorsun?

Black-killing

Black-killing

Üye
8x algilar belki.denendi mi?

Bilmem ama algılasaydı duyulurdu herhalde ama herkesin zevki farklı kardeş gerçekte lumia htc 8 x ten iyi cihaz fakat senin hoşuna 8 x gidiyorsa kimse karışamaz senin için 8 x in lumiadan iyidir.Kimse buna bişey diyemez.

- - - Eklendi - - -

8x algilar belki.denendi mi?

Bilmem ama algılasaydı duyulurdu herhalde ama herkesin zevki farklı kardeş gerçekte lumia htc 8 x ten iyi cihaz fakat senin hoşuna 8 x gidiyorsa kimse karışamaz senin için 8 x in lumiadan iyidir.Kimse buna bişey diyemez.

amcalu1

amcalu1

Üye
HTC : Bluetooth 2.1

Lumia 920 : 3.1

HTC 16 GB
Lumia 32 GB.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim senin kafanda Birşeyler kesinleşmiş o yüzden boşa anlatıp yorulmayalım.

ben senden tavsiyede bulunmadım zaten benim galaxy s2 min dahili hafızasi 16 gb ve bana yeterli bluetoothu da çok sık kullanmam ve kullandıgim zaman da karşımdaki telefonlar dandik olduğu için her türlü uzun sürüyor

enterneoll

enterneoll

Üye
Fandroid diyorlar ama kendine bakan yok lütfen biraz kendi davranışlarınıza dikkat edin ve bu arada wp'lerin browser mark sonuçları berbat haberiniz olsun.

amcalu1

amcalu1

Üye

hayir oyle bir sey yok. Kendi gps sistemini 8x de nasil kullanmayi planliyorsun?

Nokia maps bir gps sistemi değil bir uygulama zaten yoksa da ayarlarız bir şekilde lakin benim arabada tomtom olduğu için gerek yok aslında

Kerim.336

Üye

- - - Eklendi - - -

Ben zaten alcak olsam wp almam.android alirim:coolsadece sordum 8x'i
Ama bencede 8x ile 920nin pek bifarki yok kamera ve maps disinda.sonucta bluetooth cok kullaniliyor sanki.yada o kablosuz sarj unitesi falan kullanissiz.hatta 8x agirlik ve konfor bakimindan daha iyi

SheFy

SheFy

Üye
Ben zaten alcak olsam wp almam.android alirim:coolsadece sordum 8x'i
Ama bencede 8x ile 920nin pek bifarki yok kamera ve maps disinda.sonucta bluetooth cok kullaniliyor sanki.yada o kablosuz sarj unitesi falan kullanissiz.hatta 8x agirlik ve konfor bakimindan daha iyi

ikisini de eline aldin mi ?

- - - Eklendi - - -

Fandroid diyorlar ama kendine bakan yok lütfen biraz kendi davranışlarınıza dikkat edin ve bu arada wp'lerin browser mark sonuçları berbat haberiniz olsun.

ie10 mu berbat :D kaynak?

Üst Alt