Verizon ve Samsung rekabeti Twitter a taşıdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleranol

aleranol

Üye
valla hünkarım nokia düşürünce kırılmayan teller yaptıkça ben de alcam nokiayı ben kalkındıracam :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
Krkunun ecele faydasi yok :ehe

Del Rey

Del Rey

Üye
Benim c6 öyle bir şeyki artık nokiada düşürmek serbest diye bir mantık oluştu..:d:

E6'ya kıyamıyorum ama C5-03 ile rahatça tenis oynayabilirim. Plastik kasasına rağmen yeni ekranındaki 10-20 çizik ve ağır darbelere rağmen içi sağlam. Yepyeni C5-03'leri yerin dibine çakabilir, Fertile Ceres sayesinde. RAM'i de arttırsam çok rahat Nokia 500 ile yarıştırırım. :naughty:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
E6'ya kıyamıyorum ama C5-03 ile rahatça tenis oynayabilirim. Plastik kasasına rağmen yeni ekranındaki 10-20 çizik ve ağır darbelere rağmen içi sağlam. Yepyeni C5-03'leri yerin dibine çakabilir, Fertile Ceres sayesinde. RAM'i de arttırsam çok rahat Nokia 500 ile yarıştırırım. :naughty:

E6 da sağlam merak etme.Bir şey olmaz :ehe.Canın sıkıldı mı at yer.:kop:

doctorrr

doctorrr

Üye

bide tekmelesin hünkarım yapmayın böyle :D

doctorrr

doctorrr

Üye
ha ney hayyy hünkarım yunus kaçar çok ağır geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt