Verizon ve Samsung rekabeti Twitter a taşıdı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Verizon ve Samsung rekabeti Twitter a taşıdı!
Evet yanlış duymadınız Verizon ve Samsung mobil pazar rekabetini şimdi de en büyük sosyal ağlardan biri olan Twitter a taşıdı..
İki firma Nokia ve Nokia Lumia serisinin başarılarından o kadar rahatsız olmuş olacak ki Twitter da Lumia arama etiketini satın almışlar.. Twitter da arama kısmına lumia yazdığınızda resimde de göreceğiniz üzere sizi,Samsung Mobile ve Verizon Wireless USA karşılıyor.. İki firma kendi telefonları ve hizmetleri için Nokia Lumia 900 ü twitter da ilgisiz reklamlarla kirletmeyi seçti.. Sanırım savaş artık görmezden gelme evresinin ötesine taşındı.. Sırada ne olduğunu herkes biliyor ;)

İyi forumlar..

theposies

theposies

Üye
vay bee hırs gözlerini bürümüş

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rekabet gitgide kızışıyor :) Ali abi resimler için teşekkürler..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kanlı savaş konusunu hatırlarsınız. Evet bu savaş çok kanlı olucak ama samsung çirkinleştikçe Nokia ya sempatiyi
arttırdıgının farkına varamayacak kadar hırsının kurbanı olmuş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen öyle abi ama itiraf etmek gerek şeytanın aklına gelmez adamın cihazını kendi reklamında kullanmak :hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben ne olacağını pek bilmiyorum.Ne olacak?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Nokia hakimiyetine boyun eğecek ;)

aleranol

aleranol

Üye
arkadaş firmalar da iyice çirkinleşti zaten samsungu sevmezdim artık almamak için yeni ve büyük bir sebebim oldu.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung alma aldırma :kop2:

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu durumda kazananımız Twitter oluyor. Nokia birşeyleri doğru yapıyor olsa gerek, Samsung ve Apple her türlü pis yola başvurdu. Bu adil değil.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Etik değil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu durumda kazananımız Twitter oluyor. Nokia birşeyleri doğru yapıyor olsa gerek, Samsung ve Apple her türlü pis yola başvurdu. Bu adil değil.
zaten bugüne kadar adil olan birşey var mıydı erdem bunlarda adamlar 1500tl yapmıyacak cihazlar 2000tl üstü satılmadı mı :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
lumianın üretimi ayfondan daha pahalı olmasına rağmen daha ucuz. İşte burdada fark var. Acaba s3 ne kasar mal ediliyorki?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım 300$ dır..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O kadar donanım olunca ben de az yüksek tutayım dedim abi :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O kadar donanım olunca ben de az yüksek tutayım dedim abi :ehe

O donanimlar 5-10$ farkediyor can telefondaki en pahali parcalar ekran ve kasa o da samsung hala plastik kasa kullandigina gore fazla bir maliyet getirmiyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

O donanimlar 5-10$ farkediyor can telefondaki en pahali parcalar ekran ve kasa o da samsung hala plastik kasa kullandigina gore fazla bir maliyet getirmiyor

Var mı Nokia gibi kasa yapan abi ya nerdeee

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynen öyle abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt