Dünyanın en değerli markası yine Apple oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Dünyanın en değerli markası yine Apple oldu
Dünyanın en değerli markası olarak teknoloji devleri arasında rekabet sürüyor…

Teknoloji dünyasında bir çok marka rekabetini sürdürürken, özellikle de mobil pazarın önemli isimleri gelir açısından da milyarlarca dolarlık finansal tablolarla her dönemde daha da yükseliyorlar.

Marka açısından baktığımızda ise bazı firmalar ön plana çıkarken, 2016 için de bilgiler geldi.
Bu yeni bilgilere göre Apple, marka değeri olarak liderliğini sürdürüyor ve 2015’de de firma yine lider durumdaydı. Apple marka değeri ise bu sene 145 milyar doları geçmiş durumda. İkinci sırada ise Google markasını görüyoruz. Google 2015’de 3. sırada yer alırken, bu sene bir basamak yükselmiş ve 94 milyar dolar ikinci sıraya yerleşmiş durumda.
Üçüncü sırada ise Güney Kore devi Samsung bulunuyor. Samsung marka değeri 2016’da 83 milyar dolar olurken, 2015’de ikinci sırada yer alsa da bu sene üçüncü sıraya geriledi.
Daha sonra gelen markalar ise sırası ile online perakende devi Amazon, teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Microsoft, ABD’nin iki büyük cep telefonu operatörü Verizon Wireless, AT&T, perakende devi Walmart, Çin’in büyük cep telefonu operatörü China Mobile ve sonrasında da Wells Fargo geliyor.
Ayrıca sosyal ağ devi Facebook 2013’den beri yükselişini sürdürürken, %500 büyüme ile bu sene 18. sırada kendine yer buldu.
Dünyanın en değerli markası yine Apple oldu - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tükürüğümü Atmam Ne Değerlisi :D
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
545
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
538
Faruk KATI
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
371
Eren Değerli


Üst Alt