futbol123
Üye
1 sene sonra o.c yapıcamOrjinalini bozma yazık olur
Sonra peder bey küplere biner![]()
daha laptobu aldığımdam haberi yok eve bi gelicek laptop 
teşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullan.

1 sene sonra o.c yapıcamOrjinalini bozma yazık olur
Sonra peder bey küplere biner![]()
daha laptobu aldığımdam haberi yok eve bi gelicek laptop 
teşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullan.

teşekkürler feyza artık mesaj atmam sana laptop arastırması yapıyorum falanSonundaaaaa
Hayırlı olsun

Bak hala orda yaa . Ben mesaj atma anlamında demedim ki . Hiçbir zaman da mesaj atmandan rahatsız olmadım . Yani '' hala almadın mı ben almayacağım halde sabırsızım.'' anlamında söylemiştim.Neyse burası yeri değil zaten.Güle güle kullan.teşekkürler feyza artık mesaj atmam sana laptop arastırması yapıyorum falan![]()
hayır feyza şakasına dedim tabiki biliyorum mesaj atma anlamında söylemediğini seni kızdırmak için yazdım
Bak hala orda yaa . Ben mesaj atma anlamında demedim ki . Hiçbir zaman da mesaj atmandan rahatsız olmadım . Yani '' hala almadın mı ben almayacağım halde sabırsızım.'' anlamında söylemiştim.Neyse burası yeri değil zaten.Güle güle kullan.

teşekkürlergüle güle kullan![]()

teşekkürlerHayırlı Olsun
Başardın![]()
tamam bir daha yapmamtşk..h.olsun
teşekkürler bendeki eski laptobun ekranını kırmıştımhayırlı olsunAllah bana da nasip etsin yoksa bu laptop yüzünden kafamdan dumanlar çıkcak ve gözlerim mavi olcak
![]()
senetle alabilirsin beko veya arcelik bayilerinden teşekkürler kardeşimHayırlı olsun kardeşim.![]()

teşekkürler inşallahhayırlı olsun daha iyisi bizlerin olsun inşallah![]()

teşekkürlerhayırlı olsun

sağolasın necmiBuna EN ÇOK SEVİNEN benim haaa
Hadi Hayırlısı![]()
profil resminde yakıyo 
teşekkürlergule gule kullan kardes hayırlı olsun

teşekkürlergüle güle kullan kardeşim pc baya iyiymiş bende pc almakla çok acele ettim galiba![]()
evet biraz ettin