Ve Sonunda N8'im Elimde! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sultant

Üye
ben de aldım ama aldıgım guz bozuldu servise gonderdm 21 gun oldu ben onu beklıyom

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşlar meraktan soruyorum. türkyede satılan telefoların içinde. film fragmanı, hd video klip ve oyunlar oluyor mu ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hayrli olsun dostum oncelikle :)

bna sorarsan video guncellemesini ve nokia midnight tema guncellemesi var , ypma bnlari diger gncellemelride yap ;)

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
hayrli olsun dostum oncelikle :)

bna sorarsan video guncellemesini ve nokia midnight tema guncellemesi var , ypma bnlari diger gncellemelride yap ;)

Sağolasın dostum :) tema güncellemesi neyi değiştiriyor tam olarak?

--------------- Ekleme ---------------

Bir de en üstteki pc kullanarak güncellenmesi gerektiği belirtilen cihaz yazılımı güncellemesi hep orda duruyor falan diyolar doğru mu yapılamıyor mu o güncelleme orada mı hep yoksa yapmak gerekli mi?

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar meraktan soruyorum. türkyede satılan telefoların içinde. film fragmanı, hd video klip ve oyunlar oluyor mu ?

evet oluyor 50-50-35 mb lik 3 adet fragman var fazla bakmadım ama bi filmin kamera arkası gibi görüntüleri , fragmanı falvar renkler güzel ama tam hd değil videolar ..

cabal21

cabal21

Üye
benim telefonda aldığımda yaklaşık 8 video klip vardı bunlarda 4 tanesi hd. birde tronun fragmanları vardı onlar dışında ne oyun nede başka bişe :D

cabal21

cabal21

Üye
benim telefonda aldığımda yaklaşık 8 video klip vardı bunlarda 4 tanesi hd. birde tronun fragmanları vardı onlar dışında ne oyun nede başka bişe :D

intoman

intoman

Üye
[yt] [/YT]

bitanesi bu

[yt] [/YT]

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Sağolasın dostum :) tema güncellemesi neyi değiştiriyor tam olarak?

Bir de en üstteki pc kullanarak güncellenmesi gerektiği belirtilen cihaz yazılımı güncellemesi hep orda duruyor falan diyolar doğru mu yapılamıyor mu o güncelleme orada mı hep yoksa yapmak gerekli mi?

dostum tema guncellemesinde bsey degsmior :) sana yeni 5 tane tema verior midnght black flan.. :) gereksz yni temlarida ben sewmedim cok sade :)

hotboy_ist

Üye
Arkadaşım hayrlı olsun, Telefonu aynı gün almışız :) bende dün aldım telefonu... 5800 kullanıcısıydım... Gerkcekten hız konusunda beni çok şaşırttı, 5800 sonra dokunmatiğe alışmak biraz zaman alacak ekrana bastırmamak için zor tutuyorum kendimi :) ben türkcell kampanyasıyla aldım 65 tl 24 ay, Tüm güncellemeleri ve signed oyunları yükledim :) şuan bomba gibi

Uruloki

Uruloki

Üye
ya ben ön siparişle almıştım bakl şimdi haberim oldu turkcell in kampanyasından tüh ne veriolar peki yanında

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

orhaan48

orhaan48

Üye
Hayırlı olsun abicim valla bende bu N8 e kafayı fena takmış bulunmaktayım ama 5800 ı satıp bunu alsam kamera oyun kalitesi vs vs fazlalıklardan başka bir şey fazladan etmeyeceğimi düşünerek bu isteğimi yenmeye çalışıyorum :D allah izin verirde iyi para kazanırsam o zaman inşallah hayırlı olsun tekrardn :)
kardeşim inşallah alabilirsin sana şöyle özetliyim hacı murattan inip fiat albea ya binmeye benziyor bu iş yani değer fazlası ile bende her iki telde var 5800 ve n8 nokıa nın sadık müşterisiyim her modeli var ve satmıom hiçbirini koleksiyon hesabı. ama N8 i elime aldıktan sonra 5800 bana eski gelıo gene her cihazım gibi onunda yeri ayrı

ben de aldım ama aldıgım guz bozuldu servise gonderdm 21 gun oldu ben onu beklıyom
ah be arkadaşım hakkını arasaydın ya ilk 7 gün içersinde bozulan cihaz direk geri alınır parası iade edilir niye servisle uğraşıon

aagkn

aagkn

Üye
bende n8 ime kavuştum en sonunda ne mutlu bana :ehe

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım hayrlı olsun, Telefonu aynı gün almışız :) bende dün aldım telefonu... 5800 kullanıcısıydım... Gerkcekten hız konusunda beni çok şaşırttı, 5800 sonra dokunmatiğe alışmak biraz zaman alacak ekrana bastırmamak için zor tutuyorum kendimi :) ben türkcell kampanyasıyla aldım 65 tl 24 ay, Tüm güncellemeleri ve signed oyunları yükledim :) şuan bomba gibi

Sağolasın arkadaşım sana da hayırlı olsun :) Ben de 5800 kullanıcısıydım, 2 rastlantı bir arada. Gerçekten arada büyük fark var, hayrını görürüz umarım :)

SilentOne teşekkürler :)

bende n8 ime kavuştum en sonunda ne mutlu bana :ehe

Aldın mı sonunda sen de benim gibi uzun süre bekleyenlerdensin hayırlı olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt