N8 Format-Flash işlemi sonrası güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
Farklı PC, antivirissüz, ve laptop...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hiç uğraşmaya gerek yok götürün bir club nokia servisine oradaki yazılımlar orjinal yazılım attıktan sonra yazılımı yani uygulama güncellemelerini vs...bilgisayardan oviden yapın bir sorun kalmayacaktır aynı sorunu birebir yaşadım çözüm arıyorsanız çözüm kesinlikle denenmiş ve budur...iyi forumlar..

Ve bu da başka bir çözüm... (Ücretli mi ?)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eğer cihazın garantiliyse kardeş ücret yok fakat garantili değilse 30 tl yanılmıyorsam bir ücreti var kafanı ağrıtmaya değmez....

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hard Format atınca garanti dışı bırakıyor telefonu Nokia?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
bugün yaptırdım kardeş benim ki garantiliydi ama nokia teknisyeninin söylediğine göre her telefona format atmamamız gerektiği kanısında n8 de bunlardan biri yüklediğin uygulamalara dikkat et genellikle ovi mağazasından yükle hafıza kartı kullan uygulamalrı genellikle hafıza kartına yüklemeye özen göster telefonun sim kartını turkcell den en yenisi olmak kaydıyla yenilet yeni nesil cihazlar eski tür sim kartlarla çalışma problemi yaşıyabiliyormuş umarım memnun kalır ve iyi günlerde kullanırsın...tekrar herkese iyi forumlar...

--------------- Ekleme ---------------

yok bırakmaz ben öyle biliyorum ben de attım çünkü...bi problem yok durumu izah edersen yardımcı oluyorlar...

ordoseclorum

Üye
Peki arkadaşım bu işlem ne kadar sürüyor telefonu bırakmak gerekiyor mu . Malum telefonsuz yaşayamayanlardaniz :)

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş belli olmaz ama benim işimi iki saatte hallettiler sanırım aynı gün içerisinde verebilirler...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Onlar da %90 aynı flash işlemini uyguluyorlar.. 2 saat bile fazla 1-1.5 saate hallolur, sabah bıraksan iş dönüşü alırsın çok rahat

ordoseclorum

Üye
Oh sonunda cillop gibi 0oldu telefon .. Antivürüs programını devre dısı bırakın işlem tamam Allah Razı olsun yardımı dokunan herkesden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...