Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Telefonda çoklu ekran ne işe yarıyor tam olarak :) Yani çok büyük bir ihtiyacımızı karşılıyor mu gerçekten. Bence sadece bir anlık bir istek gibi, çok kullanılacak birşey değil bence. İnteraktif bildirimler ile zaten birşeyle meşgul olsak da mesajlaşabileceğiz, bilgisayarda neyse de 5 inlik bir telefonda pek kullanışlı olacağını sanmıyorum.

pirenuri

pirenuri

Üye
Kilit ekranına gif desteği gelsin yeter :eller:
Ama sadelik çizgisini aşmamalılar çünkü biz Windows Phone u bu sebeple aldık. Belli sade gifler konulursa çok güzel olur ama şu touchwizdeki gibi falan olursa sisteme ters gelir gibi düşünüyorum

zaakaan

zaakaan

Üye
Ben birden çok ana ekran açma özelliği istiyorum, PC'de ki birden fazla masaüstü açma olayı gibi. Ram'i çok yer belki bilmiyorum ama bence hoş olurdu. Symbian'da da vardı gerçi. C6-01'imde çalışma şekli iyiydi bence. Burada biraz daha değiştirip, Ram'e etkisi varsa azaltmak için kullanılan ana ekran dışındakiler geçiş yapılana kadar aktif çalışmasın vs. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
5" ekranlı Lumia 930'um var. Tarayıcıda bir web sayfası üzerinde çalışırken yanında ikinci bir sekmenin de anlık olarak açık olması gerekebiliyor. Bunun yanında Office dosyaları üzerinden de web üzerinde çalışmam gereken anlar oluyor. Split Screen bu durumlar için geçerli ve işe yarar gibi düşünülebilir.

Fakat şöyle de bir durum var: bana bazen 5" ekran bile küçük geldiği oluyor. Yazılar karınca gibi, hele editör butonları karıştırmamak imkansız. Böyle olunca Stylus desteği bir nebze çözüm olur gibime gelse de yazılar okunmayacak kadar küçük olunca kalem de hikaye kalıyor anlayacağınız.

Sonuç olarak Split Screen bence 6" ekranda bile çok sık kullanılacak bir özellik olmaz. Ha ilk zamanlar var mı? He var demek için bir iki kurcalayan çıkar ondan sonra senede bir göz atılıp duruyor mu diye kontrol edilen bir özellik olur gibime geliyor. Bu yüzden 8" Windows 10 bir tablet alıcaz artık. :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
dakamon

dakamon

Üye
5" ekranlı Lumia 930'um var. Tarayıcıda bir web sayfası üzerinde çalışırken yanında ikinci bir sekmenin de anlık olarak açık olması gerekebiliyor. Bunun yanında Office dosyaları üzerinden de web üzerinde çalışmam gereken anlar oluyor. Split Screen bu durumlar için geçerli ve işe yarar gibi düşünülebilir.

Fakat şöyle de bir durum var: bana bazen 5" ekran bile küçük geldiği oluyor. Yazılar karınca gibi, hele editör butonları karıştırmamak imkansız. Böyle olunca Stylus desteği bir nebze çözüm olur gibime gelse de yazılar okunmayacak kadar küçük olunca kalem de hikaye kalıyor anlayacağınız.

Sonuç olarak Split Screen bence 6" ekranda bile çok sık kullanılacak bir özellik olmaz. Ha ilk zamanlar var mı? He var demek için bir iki kurcalayan çıkar ondan sonra senede bir göz atılıp duruyor mu diye kontrol edilen bir özellik olur gibime geliyor. Bu yüzden 8" Windows 10 bir tablet alıcaz artık. :)
O zaman bi surface tablet şart sana :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O zaman bi surface tablet şart sana :D
699 Lirası hazır. Şurada imece usulü üstünü tamamlayın da bir kıyak yapın şu gariban abinize :züü:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Nextman
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
699 Lirası hazır. Şurada imece usulü üstünü tamamlayın da bir kıyak yapın şu gariban abinize :züü:

Fiyatı çok yüksek . Sayfayı açmamla kapamam bir oldu :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, Esendağlı ve zaakaan
emz

emz

Üye

Abi o fiyata gelsin bir de beni alsınlar. Çok gereksiz pahalı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Piyasada benim diyen oyun laptoplarıyla kapışır.
çok güzel bir cihaz belki 3.000tl olsa herkez kapar ancak bu fiyata dokunmatik ekran alınabilir onu leptoba, pc ye bağlıya bilirsiniz kablolu veya kablosuz olarak paylaşılıp kullanılabilir, bunların hepsi uğraştıran şeyler aslında direk cihazı alsanız daha rahat olur
birde bir şey sormak istiyorum windows 10 da evrensel ortak sistem diye geçiyor ya bu sistemler arası kablolu ve kablosuz olarak ekran ve diğer bilgilerinde anlık olarak paylaşılması gerekiyor bence bu konu hakkında bir haber var mi acaba, aslında bunu ekstra cihaz ile yapılabilir ama ortak sistemde bence bunlarında direk sistem içinde olması gerekiyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Belki çoklu (bölümlemeli) ekran şu şekilde işe yarayabilir. Biz işimizi yaparken biri bizi aradığında ekranımız bir anda arama ekranı ile kaplanıyor ve işimiz arka planda kalıyor. Bir anda işimiz bölünmüş oluyor. Bunun yerine ekran bölünse de arayanı ekranın üstünde görsek ve işimize devam edebilsek. Hatta galiba bu özellik şu an bazı telefonlarda var. (Note serisi).

• Beğen
Tepkiler: dücane
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Folks asking-- we are working on a video showing phone features, but it's another 1-2 weeks out.

• Beğen
Tepkiler: dücane
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft, Windows 10 telefon özelliklerini gösteren video üzerinde çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: dücane ve kimbilir_01
nix

nix

Üye
:alkisvay arkadaş arka arkaya 3 mesaj atom bombası gibisiniz

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
dakamon

dakamon

Üye
1-2 hafta sonra yada 1-2 haftalık bir süreç te alabilir mi deiş ne demiş orasını tam anlamadım.

...decode...

...decode...

Üye
Videonun hazırlanıp-yayınlanması 1-2 haftayı bulabilir demiş.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
20 dk lık bir video ise en ince ayrıntısına kadar win10 telefonlar için tanıtılacak demektir bekleyelim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Siteyi açmamla kapamam arasındaki geçen süre 3 sn. O ne fiyattı öyle be.

Ali Kemal bey banka hesap numarası rica edelim. :) Ufakta olsa bir katkı yapabiliriz.

Üst Alt