ogzhnoTr
Üye
lumia 625 ve çok mu küçükCortana Türkçe olsun,kamera düzelsin,klavye tuşları çok küçük hep yanlış yazıyorum,
istesen bile küçük olamaz 
lumia 625 ve çok mu küçükCortana Türkçe olsun,kamera düzelsin,klavye tuşları çok küçük hep yanlış yazıyorum,
istesen bile küçük olamaz 
Şu zamana kadar ne kadar beta varsa alayını kurduk. Wp 10 beta gelsin kurmazsan elim kırılsın
Edit : 1520 ye geçmek farz oldu.
Aynen öyle düşünüyorum özgür abi ama o da ne zaman çıkar kim bilirBen doğrudan Windows 10'lu bir amiral gemi çıkana kadar Lumia 920 ile devam edeceğim sanırım.

Aynen öyle düşünüyorum özgür abi ama o da ne zaman çıkar kim bilir![]()

Aynen abi ben de 3. yılımı doldururum 920 ile ve artık 940 veya 15xx gibi bi cihazla yoluma devam ederimLumia 920 bizi Preview'le Eylül kavşağına kadar atar heralde...
O zamana da yeni cihazlar gelmeye başlar...![]()
Aynen ya benim telefonu aldığım sırada S3 modaydı Androidde. Şimdi nerede ? 2 yıldan fazla oldu 920 ile. Hangi android cihaz bu kadar dayanıyorBende 820 ile uzun süre devam ederim. Hem paralandığımda hemde istediğim gibi bir amiral gemi modeli çıktığında 820 yi bırakmayı düşünüyorum. Android olsaydı bu telefon belki şimdiye çoktan değiştirmek zorunda kalmıştım![]()
Bende az kalsın s3 alacaktım. Hatta s3 mini bile alabilirdim Allahıma şükürler olsun lumia ile tanıştım da onu aldım. Yoksa şimdi yavaşlıktan kafayı yiyordum.Aynen ya benim telefonu aldığım sırada S3 modaydı Androidde. Şimdi nerede ? 2 yıldan fazla oldu 920 ile. Hangi android cihaz bu kadar dayanıyor
Ben doğrudan Windows 10'lu bir amiral gemi çıkana kadar Lumia 920 ile devam edeceğim sanırım.

Aynen Backup seçeneği görünüyor alt kısımdaBuradaki "Update and Recovery" dikkatinizi çekti mi?
Acaba cihazı sıfırlamadan yeniden yükleme imkanı gelir mi?
Şubat da geleceği kesinleşti insider.Windows dan kopyaladım;
New Windows 10 Technical Preview for phones
Check out the new features for Windows phones when the Windows 10 Technical Preview for phones is available in February.

Ben bunu kaçırmışım demek ki afedersinizMicrosoftun zaten kendisi şubatta gelecek dedi yani kesin bilgiydi![]()

Microsoftun zaten kendisi şubatta gelecek dedi yani kesin bilgiydi![]()

@papakudioflu @Sensation @Mr.H