kaygisiz43
Üye
eksiksiz derken abi hangi özelliklerden bahsediyorsun?820-920 gibi cihazların güncellemeyi eksiksiz alacağını tahmin ediyorum.
eksiksiz derken abi hangi özelliklerden bahsediyorsun?820-920 gibi cihazların güncellemeyi eksiksiz alacağını tahmin ediyorum.
Geri sayım iyi hoş oldu da, bu şimdi ki geri sayım bittiğinde direk güncelleme başlayacak mı ki? Geri sayım bittikten sonra bile hala farklı cihazlar için güncelleme bekliyor olursak bi anlamı kalmaz![]()
previewlar aynı anda dağıtılıyor biliyorsunuzYine mağaza falan çökse de heyecan çıksa biraz.![]()

sonra o komutan "hayır" der ve baştan tekrar sayar, MS da komutanlar gibi yapmasınAskerde şınav çekersin komutan kaç oldu dediğinde hep bir ağızdan sıfır dersin ya hah işte biz wp cilerin de durumu aynı![]()

Onlar bizi güncelleme vereceğiz diye heyecanda bırakıyorlar bize mağazayı çökertip onları heyecanlandıralımMağazanın çokmesi MC' ye heyecan olur![]()

Biraz geç gördüm yazınızı fakat bing translator varya ordan fotoğrafa bakıp anlayabilirdik. Önümde pc olsa bakıcaktımÇok güzel bir ayrıntıyı atlıyoruz biz burada o halde, daha önce 8.1.2 nin 11 şubatta yayınlanacağı belirtiliyordu görünen vaziyette 8.1.2 belirtilen tarihinde verilecek sanırım bu durumda.
---------
Çince bilen var mı aramızdaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhangi uygulama bu?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O seviyelere inmişti Kırmızı ve beyaz renkler ama şimi her iki renk de yok sarı olarak var oda yüksek fiyat hatta ben 2200 TL ye eşime almıştım Beyaz renk demiştik ulan şu elektronik ne düşüyor diyeLink verebilir misin rica etsem ?
Aynen çok iyi olur @bulutsuzgeceBaşlat ekranında ki arka plan resmi uygulama menüsündede yer alsın. Bunun için İngilizcesi iyi biri şu Microsoftun istek sayfasına konuyu açsında oylayalım.![]()
E zaten varyaAynen çok iyi olur @bulutsuzgece
Başlat ekranında ki arka plan resmi uygulama menüsündede yer alsın. Bunun için İngilizcesi iyi biri şu Microsoftun istek sayfasına konuyu açsında oylayalım.![]()
Aynen çok iyi olur @bulutsuzgece
@papakudioflu2G-3G geçişi de istiyoruzEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada aylar önce benim başlattığım ve internette çığ gibi büyüyerek bayağı destek alan "Mobil Veri Kısayolu" önerisine bu sabah "tamamlandı" notu düştüler@papakudioflu

2-3 yetmez 4 de olsun.bu arada maç tezahuratı gibi oldu2G-3G geçişi de istiyoruz![]()

Abi verdiğin linke baktımda 15 oyla felan olacak iş değil.Arkadaşlar bunun için zaten önceden yapılmış onlarca istek vardır.
Arama yaparsanız bulabilirsiniz.
Örnek:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen açsan forumdada konusunu açarsan oda gelir kısa zamanda.
Hatta bildirim merkezide biraz şeffaflaştırılmalı. Güzel görünüyor çünkü.