Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kalem ve Çoklu Ekran ne zaman gelecektir acaba, en çok beklediğim özellikler bunlar. Uygulama olarak da Snapchat bekliyorum ama ısrarla yapmıyorlar uygulamayı.

capkino06

Üye
Başlat ekranında ki arka plan resmi uygulama menüsündede yer alsın. Bunun için İngilizcesi iyi biri şu Microsoftun istek sayfasına konuyu açsında oylayalım. ;)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Dexter Morgan
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Geri sayım iyi hoş oldu da, bu şimdi ki geri sayım bittiğinde direk güncelleme başlayacak mı ki? Geri sayım bittikten sonra bile hala farklı cihazlar için güncelleme bekliyor olursak bi anlamı kalmaz :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Geri sayım iyi hoş oldu da, bu şimdi ki geri sayım bittiğinde direk güncelleme başlayacak mı ki? Geri sayım bittikten sonra bile hala farklı cihazlar için güncelleme bekliyor olursak bi anlamı kalmaz :D

Geri sayım bittiğinde başlamışta olabilir bitmişte olabilir :D previewlar aynı anda dağıtılıyor biliyorsunuz

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Askerde şınav çekersin komutan kaç oldu dediğinde hep bir ağızdan sıfır dersin ya hah işte biz wp cilerin de durumu aynı :D

• Beğen
Tepkiler: drangela61, dark_13, suyunsesi ve 1 kişi daha
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Yine mağaza falan çökse de heyecan çıksa biraz. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve ogzhnoTr
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Askerde şınav çekersin komutan kaç oldu dediğinde hep bir ağızdan sıfır dersin ya hah işte biz wp cilerin de durumu aynı :D
sonra o komutan "hayır" der ve baştan tekrar sayar, MS da komutanlar gibi yapmasın :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
erndrdyk

erndrdyk

Üye
Çok güzel bir ayrıntıyı atlıyoruz biz burada o halde, daha önce 8.1.2 nin 11 şubatta yayınlanacağı belirtiliyordu görünen vaziyette 8.1.2 belirtilen tarihinde verilecek sanırım bu durumda.

---------
Çince bilen var mı aramızda
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangi uygulama bu?

Biraz geç gördüm yazınızı fakat bing translator varya ordan fotoğrafa bakıp anlayabilirdik. Önümde pc olsa bakıcaktım :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Link verebilir misin rica etsem ?
O seviyelere inmişti Kırmızı ve beyaz renkler ama şimi her iki renk de yok sarı olarak var oda yüksek fiyat hatta ben 2200 TL ye eşime almıştım Beyaz renk demiştik ulan şu elektronik ne düşüyor diye

Emre

Üye
Proje Spartan Browser 27 Ocak

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Başlat ekranında ki arka plan resmi uygulama menüsündede yer alsın. Bunun için İngilizcesi iyi biri şu Microsoftun istek sayfasına konuyu açsında oylayalım. ;)
Aynen çok iyi olur @bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada aylar önce benim başlattığım ve internette çığ gibi büyüyerek bayağı destek alan "Mobil Veri Kısayolu" önerisine bu sabah "tamamlandı" notu düştüler :) @papakudioflu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, pirenuri, ON9 ve 10 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Bu arada aylar önce benim başlattığım ve internette çığ gibi büyüyerek bayağı destek alan "Mobil Veri Kısayolu" önerisine bu sabah "tamamlandı" notu düştüler :) @papakudioflu
2G-3G geçişi de istiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

capkino06

Üye
Arkadaşlar bunun için zaten önceden yapılmış onlarca istek vardır.
Arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Örnek:
Abi verdiğin linke baktımda 15 oyla felan olacak iş değil. :) Sen açsan forumdada konusunu açarsan oda gelir kısa zamanda. :) Hatta bildirim merkezide biraz şeffaflaştırılmalı. Güzel görünüyor çünkü. :)

Üst Alt