valla hiç niyetim yok betayı kurmayacağım full sürüme merhaba derim(KURDU)![]()
Fotoğraflar uygulamasına ne olmuş öyle ?Windows 10 vs. Windows Phone 8.1
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben özellikle masaüstüne vuruldum ali abi.Şu resmi uygulamalardaki şeffaf tile sorununu Previewe kadar çözseler bari. Bu arada masaüstü de harika olmuş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu paylaşıldı mı bilmiyorum ancak paylaşıldıysa da yinelemekte fayda var.
Arkadaşlar Spartan'ın mobil sürümü şuanda ki hali ile adres barı yukarıda olarak geliyor. Bu büyük ekranlı cihazlar için kullanımı bir nebzede olsa zorlaştıracak bir unsur. Bundan dolayı aşağıdaki linke tıklayarak adres barının aşağı alınması için oy verelim.
Pamuk eller oy tuşuna.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üstte olması daha iyi. Yada kullanıcıya bırakılmalıBu paylaşıldı mı bilmiyorum ancak paylaşıldıysa da yinelemekte fayda var.
Arkadaşlar Spartan'ın mobil sürümü şuanda ki hali ile adres barı yukarıda olarak geliyor. Bu büyük ekranlı cihazlar için kullanımı bir nebzede olsa zorlaştıracak bir unsur. Bundan dolayı aşağıdaki linke tıklayarak adres barının aşağı alınması için oy verelim.
Pamuk eller oy tuşuna.
Windows 10 vs. Windows Phone 8.1
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fotoğraflar uygulamasına ne olmuş öyle ?
Yeni foto galeriyi pek çözemedim ? ama güzele benziyor
Şu görselleri gördükçe iyice sabırsızlanıyorum yav![]()
Yeni foto galeriye sanırım kapal resmi atama olayı var !!!
Şu resmi uygulamalardaki şeffaf tile sorununu Previewe kadar çözseler bari. Bu arada masaüstü de harika olmuş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben özellikle masaüstüne vuruldum ali abi.![]()
Bu paylaşıldı mı bilmiyorum ancak paylaşıldıysa da yinelemekte fayda var.
Pamuk eller oy tuşuna.
ne kadar zor olabilir ki![]()
Üstte olması daha iyi. Yada kullanıcıya bırakılmalı

Cortana artık tam ekran olmayacak mı ?Cortana ekranı hariç hepsi çok güzel duruyor.
Aşkıma sanki siyah fon daha güzel yakışıyordu![]()
Cortana artık tam ekran olmayacak mı ?
Resimde ki gibi mi kalacak hep ?
Ben de öyle düşünmüştüm, tema rengini siyah yaparsın sende abi neden üzüldün orayı anladımResimde arama sonuçlarını görüntülediği için yarım ekran duruyor.
Diğerinde (siyah ekranlı olanda) henüz arama yapılmamış, o yüzden tam ekran...
Ben de öyle düşünmüştüm, tema rengini siyah yaparsın sende abi neden üzüldün orayı anladım
Cortana Türkçe olsun,kamera düzelsin,klavye tuşları çok küçük hep yanlış yazıyorum,