Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler, dün akşam 2.el ama gerçekten çok temiz bir note2 aldım cihazı sıfırladım hesaplarımı kurdum falan hiçbir sorun yaşamadım teknik olarak ama android wp nin verdiği hazzı vermedi bana,iyiki satmadım diyerek akşam eve gelince kapalı şekilde cebimde gezdirdiğim 1020 cihazıma sim kartımı takıp ohbee dedim dünya varmış:)
Sanırım ms yavaş ama emin adımlarla ne yaptığını bilerek ilerliyor,hadi hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Sensation, suyunsesi ve 1 kişi daha

dakamon

dakamon

Üye
Bu etkinlik win10 etkinliğiydi ve siz içinden sadece telefon kısmını alıp beğenmedik diyorsunuz. Yahu biraz durun. Hele bir prv yayınlansın sdk lar yayınlansın. OTG de bir bakmışsınız destek verilmiş ama tanıtımı yapmadılar yapmaları da saçma ötesi olurdu zaten. OTG nin tanıtımı mı olurmuş. Adamlar var olan şeyleri biz bulduk havası yaratma gafletine düşmediler apple gibi. Apple son lansmanında büyük ekranı sanki kendileri ilk getirmiş gibi tanıtmışlardı. Microsoft kaliteli bir şekilde win10 bizlere neler sunduğu neler kapılarını araladığını çok net bir şeilde gösterdi. Daha detayını siz bulup araştırın :) sabır şu prv ler sdk lar bi yayınlansın hele.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, suyunsesi, bozokluht ve 3 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar daha telefonlara gelecek özelliklerin detaylı listesini görmedik ki, neye göre beğenip beğenmeme moduna giriyorsunuz tam anlayamadım :)

Neler geleceğini önümüzdeki günlerde yapılacak haberlerden, sızan bilgilerden ve tam olarak ise Preview'den görebileceğiz.

Benim tek üzüldüğüm nokta, Preview sürümünün Şubat'tan ileriye sarkabilecek olması.
Konuşmalarda onu sezdim çünkü...
O da ileri sarksın hepten ölelim biz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler, dün akşam 2.el ama gerçekten çok temiz bir note2 aldım cihazı sıfırladım hesaplarımı kurdum falan hiçbir sorun yaşamadım teknik olarak ama android wp nin verdiği hazzı vermedi bana,iyiki satmadım diyerek akşam eve gelince kapalı şekilde cebimde gezdirdiğim 1020 cihazıma sim kartımı takıp ohbee dedim dünya varmış:)
Sanırım ms yavaş ama emin adımlarla ne yaptığını bilerek ilerliyor,hadi hayırlısı.

Detaylar için önümüzdeki günlerde yapılacak haberleri, ardından dünya mobil kongresini ve nihayetinde şahsen görmek için Preview'i bekleyelim :)

Etkinlik sadece telefonlara özel olsaydı, sisteme getirilen bütün yeniliklere yakından bakma fırsatımız olurdu.
Örneğin ben de sizin kadar merak ediyorum USB OTG desteği olacak mı, MP3 gönderebilme imkanı olacak mı...
Ve daha nicesi...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
yeminli06

yeminli06

Üye
Öncelikle adminlere teşekkürler emeği için ben kaçırdım mı anlayamadım bu ön izleme sürümü tarihi verdiler mi veya konular toparlanacakmı ?

dakamon

dakamon

Üye
Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu etkinlik yalnızca telefonlara özel bir etkinlik olmadığı için bütün detayları burada görmemiz beklenemezdi zaten.

Sizin beklediğiniz detayları, daha erken sızıntılar olmadığı sürece, ancak ve ancak Şubat ayı sonunda Dünya Mobil Kongresinde görebileceğiz.
Aynen sana katılıyorum. Mobil dünya kongresinde bi etkinlik yapabilirler microsoft. Hatta belkide bir cihazda gelir Win10 lu :) ama en azından win10 un telefon sürümü üzerine daha geniş bir tanıtım olabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle adminlere teşekkürler emeği için ben kaçırdım mı anlayamadım bu ön izleme sürümü tarihi verdiler mi veya konular toparlanacakmı ?

Net bir tarih vermediler.
Önümüzdeki aylar boyunca verilecek dendi.

Tahminimce Şubat ayı içerisinde ilk Preview'i verip, final sürümüne kadar her ay güncelleyecekler.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve yeminli06
dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece buradan takipte kalıp bize önemli bir şey olursa söylersen süper olur :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Aynen sana katılıyorum. Mobil dünya kongresinde bi etkinlik yapabilirler microsoft. Hatta belkide bir cihazda gelir Win10 lu :) ama en azından win10 un telefon sürümü üzerine daha geniş bir tanıtım olabilir.

O fuar adı üstünde "mobil" kongresi olduğu için, telefonlar daha ön planda olacak.
Haliyle telefonları tanıtırken sisteme de yakından göz atma fırsatımız olacak.

Ancak daha öncesinde yabancı kaynaklara haber olarak sızmadığı sürece; yukarıda saydığım özelliklerin gelip gelmediğini ancak kendimiz Preview'i denediğimizde görebiliriz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
Şu anda konuyu okuyanlar: 91 (Üye: 63, Misafir: 23):ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece buradan takipte kalıp bize önemli bir şey olursa söylersen süper olur :D

Oradan takipte kalamam çünkü onlar da bitirdiler.
Şimdi keyif kısmına yani tanıtılan teknoloji ve özellikleri demo olarak deneme kısmına geçiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
recep288

recep288

Üye
Muhtesem super otesi geliyor windows 10 etkinligi izleyenler gormuslerdir telefonlar icin heyecan verici oyunlar ve uygulamalar cok yakinda dediler. Gorunum tasarim islevsellik olarak 10 numara olmus hayirli ugurlu olsun soylendimi bilmiyorum ama subat ayinda inseider programi acik olucak.

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şubatta göreceğiz artık hayırlısı umarım biraz daha hızlı gelir şu güncelleme

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bunu yayında göremedim . Böyle birşey gösterildi mi ? Bu doğruysa interaktif bildirimler de geliyor .

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windows 10 masaüstü sürümü için önümüzdeki hafta yeni bir güncelleme yayınlanacak. telefon preview sürümü ise mşubat ayında yayınlanacağı belirtildi.

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Peki win 10 Pc için tekno marketlerde ne zaman satışa çıkar tek yada bir bilgisayar ile birlikte

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Ayarların toparlanması çok iyi olmuş . Beğendim .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
recep288

recep288

Üye
Peki win 10 Pc için tekno marketlerde ne zaman satışa çıkar tek yada bir bilgisayar ile birlikte
Bir tarih vermediler ancak 2015 icerisinde raflarda yerini alacakmis. Vede win 7 ve win8.1 den gecisler ucretsiz olcak bir sene microsoft sasirtmaya devam ediyor :D

Üst Alt