Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mobilde hiçbir şey yok. Gerçekten hayal kırıklıgına uğradım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Son bölüm bayağı fantastik hologram bize en iyi beş altı sene oda Avrupa'ya Amerika ya ne zaman verirler onlarla da aramızda bir kaç sene olur işin şov kısmı bunlar tabiki iyileştirmeler var fakat doğrusu ben bu akşam çok tatmin olmadım fakat şubata bakmak lazım izleme sürümü vs derken yaza iyi bir giriş yaptı yaptı yoksa yalan olur bizim ülke için en azından cortana ile sohbete benzemez piyasa Apple kuyruğu gözümün önünde gerçek yaşam ne yazıkki hologram değil Ms

Emre

Üye
Browser Fake ?

habbuj

habbuj

Üye
Hadi arkadaşlar şimdide şubatı bekliyoruz ya Allah diyelim :-)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu toplantı windows phone tanıtımı değildi arkadaşlar. açıkçası ben bu kadar bahsedilmesini de beklemiyordum. ayarlar düzeltilmiş,arka plan resmi gelmiş,mesajlaşma geliştirilmiş, klavye boyutlandırma gelmiş, touch office ve yeni mail uygulaması gelmiş, eylem merkezi geliştirilmiş. yani windows 10'un tüm cihazlarda ortak dilini anlatırken mobil sürümden bence bu kadar bahsedilebilirdi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Nextman, suyunsesi ve 8 diğerleri
bozokluht

bozokluht

Üye
...

Son düzenleme:
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Test aşamasında, test aşamadında şuan geliştiriliyor kusura bakma ms seni bekleyemez bu kullanıcılar artık hala beta

narnia16

narnia16

Üye
Bence Windows 10' un mobil sürümünü çapraz platformda geldikleri noktayı anlatabilmek için mecburen şimdi gösterdiler ve gösterilenler buz dağının ufak bi kısmı gibi duruyor. Hemen hiçbir şey yok ki bunda falan diye söylenmeye başlamayın bence :)

• Beğen
Tepkiler: man20
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Canlı yayını aksatmadan veren adminler teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Mobilde adam akıllı 1 özellik yok, neyi wow

duşumduğum gibi hiç bir wow dedirticek şey yok..

Arkadaşlar daha telefonlara gelecek özelliklerin detaylı listesini görmedik ki, neye göre beğenip beğenmeme moduna giriyorsunuz tam anlayamadım :)

Neler geleceğini önümüzdeki günlerde yapılacak haberlerden, sızan bilgilerden ve tam olarak ise Preview'den görebileceğiz.

Benim tek üzüldüğüm nokta, Preview sürümünün Şubat'tan ileriye sarkabilecek olması.
Konuşmalarda onu sezdim çünkü...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Nextman, byibo ve 2 diğerleri
meg1ddo

meg1ddo

Üye
en ilgimi çeken şey ayarlar menüsünün kategorize edilmesi.

dakamon

dakamon

Üye
Beğenmeyenlere ve neden WOw dediğimizi anlamayanlara bastıra bastıra söylemek istiyorum. Siz olaya bir pencereden bakıyorsunuz o yüzden wow diyemiyorsunuz. Biz ise olaya tüm cihazlar bazında bakıyoruz. Herşeyi bir kenara bırakın HOlo lens bile tek başına WOW deidirtiyor. Ben teknolojiye aşık birisi olarak gelişmelerin gerçekten wow dedirtecek cinsten olduğunu düşünüyorum. WİN10 ile geleceğe sağlam bir adım attılar. Ayrıca win7 win8 e ücretsiz win10 vermeleri de çok mantıklı hamle oldu. Teşekkürler Microsft herşey için. Bu bir adımdır bence gerisi çatır çatır gelecek. Herşeyi Microsofttan beklemeyin win10 ile geliştiricilerin neler verebileceğini bir düşünün derim ben.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Serhan, zaakaan ve 1 kişi daha
Basteryus

Basteryus

Üye
Arada kaçırdım Cortana 25 dile mi gelecek dendi, öyleyse ne zaman ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu arada beş uygulama güncelleme aldı

Emre

Üye
Browser Fake ?
bu toplantı windows phone tanıtımı değildi arkadaşlar. açıkçası ben bu kadar bahsedilmesini de beklemiyordum. ayarlar düzeltilmiş,arka plan resmi gelmiş,mesajlaşma geliştirilmiş, klavye boyutlandırma gelmiş, touch office ve yeni mail uygulaması gelmiş, eylem merkezi geliştirilmiş. yani windows 10'un tüm cihazlarda ortak dilini anlatırken mobil sürümden bence bu kadar bahsedilebilirdi
Browser?

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Arkadaşlar daha telefonlara gelecek özelliklerin detaylı listesini görmedik ki, neye göre beğenip beğenmeme moduna giriyorsunuz tam anlayamadım :)

Neler geleceğini önümüzdeki günlerde yapılacak haberlerden, sızan bilgilerden ve tam olarak ise Preview'den görebileceğiz.

Benim tek üzüldüğüm nokta, Preview sürümünün Şubat'tan ileriye sarkabilecek olması.
Konuşmalarda onu sezdim çünkü...
abi ben pek önemli bişi goremediğim için öyle dedim yani hayran olacağım bişi gibi benim açımdan

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ali Kemal'in de belirttiği gibi bu etkinlik yalnızca telefonlara özel bir etkinlik olmadığı için bütün detayları burada görmemiz beklenemezdi zaten.

Sizin beklediğiniz detayları, daha erken sızıntılar olmadığı sürece, ancak ve ancak Şubat ayı sonunda Dünya Mobil Kongresinde görebileceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, Nextman ve zaakaan

Üst Alt