kamil5028347
Üye
Lumia 535
830a gelecekmi listede ismi yok diğer ülkelerde gelmiş ama
Lumia 535
Gelicek tabiki. Gelen ülkeler var zaten.830a gelecekmi listede ismi yok diğer ülkelerde gelmiş ama
arkadaslar yarin lumia 925 alacagim hangi rengi tavsiye edersiniz soyulma felan en az hangisinde olur

Banada valla.Bana McLaren'le gel![]()
Banada valla.
Ankara'ya da çok yakar meret sen gelBana McLaren'le gel![]()

Ankara'ya da çok yakar meret sen gel
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

1520 Bimekste bağzı renklerde 1000 TL olmuştu bu forumda paylaşılmıştı bir bak derimBenim üvey evlat ufak ufak yetersiz kalıyor. Wp10 için amiral cihaz çıksa bile yüksek fiyat aralığında gelir tahminimce ( Çok yüksek vergiler, aç gözlü firmaların yüksek kâr marjları , doymak bilmeyen telefoncular ve yetersiz, bilgisiz satış elemanları).
Benim gibi 2 çocuk büyüten, kiracı bir adam için. 1000-2000 arası parayı telefona yatırmak gereksiz bir masraf.
İkinci el piyasasında 1520 için beklemedeyim (750-800 arasına insin geçiş yapacağım. Şu anda bile 950-1200 arasında dolanıyor. Bütçem hazır gibi.)
Sürekli cihaz değiştiren biri olmadığım için 1520 bana 2-3 sene rahat gider![]()
Link verebilir misin rica etsem ?1520 Bimekste bağzı renklerde 1000 TL olmuştu bu forumda paylaşılmıştı bir bak derim
1000-1300TL ye gorduğumde benim içim yanıyor çunku bu cihazın hak ettiği fiyat bu değil vede piyasada 930 kolay kolay bulunmaz iken vede wp 10 geliyorken bu cihazın fiyatı 1500'den aşağı olmaması lazımO seviyelere inmişti Kırmızı ve beyaz renkler ama şimi her iki renk de yok sarı olarak var oda yüksek fiyat hatta ben 2200 TL ye eşime almıştım Beyaz renk demiştik ulan şu elektronik ne düşüyor diye
bence özellik olarak 930 ile aynı olsada telefonu açtığım anda kendimi farklı hissettim bence 930 1520 gibi olmaz ki ben 920 telefon değil dedim 1520 nin yanında1000-1300TL ye gorduğumde benim içim yanıyor çunku bu cihazın hak ettiği fiyat bu değil vede piyasada 930 kolay kolay bulunmaz iken vede wp 10 geliyorken bu cihazın fiyatı 1500'den aşağı olmaması lazım
O dediğiniz cihazlar 1400 bandında. İndirim kuponları ve ekstra bonuslarla 1100-1200 aralığına geliyor.O seviyelere inmişti Kırmızı ve beyaz renkler ama şimi her iki renk de yok sarı olarak var oda yüksek fiyat hatta ben 2200 TL ye eşime almıştım Beyaz renk demiştik ulan şu elektronik ne düşüyor diye
1000-1300TL ye gorduğumde benim içim yanıyor çunku bu cihazın hak ettiği fiyat bu değil vede piyasada 930 kolay kolay bulunmaz iken vede wp 10 geliyorken bu cihazın fiyatı 1500'den aşağı olmaması lazım
kardeşim ezer dıosunda bıraz mantıklı dusunmen lazım artık androıd cihazlar telefondan farklı olarak çok amaçlı kullanılıor ozellıkle note serisi şuan bu halıyle bir wp telefonun stablitesi camerası felan fıstığıyla note 3 e 4e benzetilmesi akıl karı deılBence 1520 note 3 veya note 4 u ezer o yüzden para koyup almak mantıklı değil
Hayır kardeşim, lumia 1520 note 3 ile gayet rahat bir şekilde kıyaslanabilir bir telefon ki, note 3 den daha iyi. (karşılaştırma videolarını izlediğim kadarıyla çoğusu 1520 daha iyi diyor. sadece ben değil ama bence de öyle) Bu sayede de note 4 ile de karşılaştırılabilir telefon. Tabiki ikisi çok farklı telefonlar, normalde kıyaslanılmaması gerekiyor. Çünkü biri androit biri windows phone.kardeşim ezer dıosunda bıraz mantıklı dusunmen lazım artık androıd cihazlar telefondan farklı olarak çok amaçlı kullanılıor ozellıkle note serisi şuan bu halıyle bir wp telefonun stablitesi camerası felan fıstığıyla note 3 e 4e benzetilmesi akıl karı deıl
Valla Note 4 ile 1520nin kamerasını kıyasladım çok kere. İkisi de gayet başarılı kameralar. Ben piyasada 1520nin ayarında çekim yapabilecek bütün kameraları test ediyordum(Z3 e rastlayamadım bir türlü) Note 4 çok güzel çekiyor gerçekten. Diğer özellikleriyle de 1520den üstün durumda. Note 4 ile kıyaslamanın alemi yok. Note 3 ile kıyaslanabilir ama 4e bulaştırmayın.Hayır kardeşim, lumia 1520 note 3 ile gayet rahat bir şekilde kıyaslanabilir bir telefon ki, note 3 den daha iyi. (karşılaştırma videolarını izlediğim kadarıyla çoğusu 1520 daha iyi diyor. sadece ben değil ama bence de öyle) Bu sayede de note 4 ile de karşılaştırılabilir telefon. Tabiki ikisi çok farklı telefonlar, normalde kıyaslanılmaması gerekiyor. Çünkü biri androit biri windows phone.
Windows 8.1 ile aynı kerneli kullanıyor. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.arkadaşlar bilgisayarına windows 10 yükleyen var mı? Ben yükleyeceğim fakat daha çok eksikleri var mı mesela ben oyun falan oynuyorumn steam üzerinden sorun yaşar mıyım?