recep288
Üye
Arkdaşlar eğer büyük şehirlerin merkezinde oturmuyorsanız 4g yi unutun ve ayrıca 3g de bile deli gibi pil yiyen bir şey 4g de nasıl götürür siz düşünün. Emin olun çok gerekli olmadıkça açmayacaksınız 4 g yive 2016 sonrasında bile heryere yaygınlaşması beklenmiyor şu an söyleninlere göre. Biraz siteleri kurcalayan bu dediklerimi bulacaksınız
Sen LTE yi ne zaman kullanmayı planlıyorsun acaba?2016 da gelecek diyorlar oda büyük şehir merkezlerinin merkezinde çekecek diyorlar. Sen LTE hayalleri kur biz 2g-3g arasında gidip gelmeye devam edip işimizi göreceğiz
Dostum valla bende kurmayı düşünmüyorum. Özellikle prv lerden çok çektim diyebilirimşahsen ben wp 10 beta kurmam denimle yolma devam ederim taki wp 10 fu ll gelene kadar.Ben kendi adıma wp 10dan daha çok şeyler görürüz diye bekliyordum ama tanıtım umduğum gibi olmadı.
Abi Fable Legends telefonlara da gelecek mi? Bir fotoğrafta 3 cihaz (Telefon - Laptop - Tablet) üzerinde de resmi vardı.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum valla bende kurmayı düşünmüyorum. Özellikle prv lerden çok çektim diyebilirimşahsen ben wp 10 beta kurmam denimle yolma devam ederim taki wp 10 fu ll gelene kadar.Ben kendi adıma wp 10dan daha çok şeyler görürüz diye bekliyordum ama tanıtım umduğum gibi olmadı.
valla kurmamakla isabetli bir karar almış olursun.Şuan kullandığın cihaza denim gelsin yeter bekleyi ver bencedeDostum valla bende kurmayı düşünmüyorum. Özellikle prv lerden çok çektim diyebilirimhatalar hep beni bulmuştu çünkü. Bu sefer kendimi dizginleyip tam sürümü yada daha kararlı sürümü bekelyebilirim ben daha çok PC için win10 ile oynamak istiyorum
Arkdaşlar eğer büyük şehirlerin merkezinde oturmuyorsanız 4g yi unutun ve ayrıca 3g de bile deli gibi pil yiyen bir şey 4g de nasıl götürür siz düşünün. Emin olun çok gerekli olmadıkça açmayacaksınız 4 g yive 2016 sonrasında bile heryere yaygınlaşması beklenmiyor şu an söyleninlere göre. Biraz siteleri kurcalayan bu dediklerimi bulacaksınız
Arada kaçırdım Cortana 25 dile mi gelecek dendi, öyleyse ne zaman ?
Sen çok başka anlamışsınDünyanın birçok yerinde lte kullanılmaya başlandıBizim ülkemizde olmaması microsoft'u niye ilgilendirsin . Bize özel güncelleme gönderecek değiller ya
Sen çok başka anlamışsınbiraz gerçekçi olmak lazım o zaman anlarsın beni.
Sen bi 820 kullan yada 620 görürüm 2g ehemmiyetiniBizim ülkemizde gelse bile uzun süre randıman alamıycaz bu konuda hemfikiriz ama 2g çok çok eskide kaldı . Biz 3g ye geç geçtiğimiz için yakınmış gibi geliyor bize
Tamam mevzu başka yere gidiyorÇoğu evde bile 3G çekmiyor neden bahsediyorsunuz gerçekçi olmak gerek verdiğimiz paranın karşılığı bu değil
Çoğu evde bile 3G çekmiyor neden bahsediyorsunuz gerçekçi olmak gerek verdiğimiz paranın karşılığı bu değil
Tamam mevzu başka yere gidiyorburda noktalayalım. Konumuz WİNDOWS 10
Şimdi işin yoksa bekle ki bu ay bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?