güle güle alii vatan borcu sonuçta bizde gidicez bana da 1 2 sene falan var su gibi git su gibi gel inşözleyecez yahu
en büyük asker bizim asker

allah yolunu açık etsin kardeş. hayırlı teskereler. kendine dikkat et. selametle...
Bu siteye aynı yıl ve aynı ayda üye olduk.İlk mesajlarımız futbol üzerindeydi.Oradan da doğal olarak kavgalara geçtik ve kavgalarla başladı arkadaşlığımız..![]()
Ben zannediyorum ki buradaki birçok insanda ilk izlenim olarak kötü şeyler bırakmışsındır.Ama sonrasında bunların tam tersi düşünceler oluşmuştur.Bende de olduğu gibi
Sanırım bu sitedeki en yakın arkadaşımsın.Hayatımda herşeye olduğu gibi buraya da yarım yamalak katılıyorum.Yarım kaldığım zamanlarda söylediğim sözlerden ötürü;kusur,kalp kırıklığı var ise affola..Nasıl ki bize helal ettiysen hakkını benim de helal olsun..
Allah ın izniyle sağ salim gidip gelmen nasip olur inşallah..

Askerlik... Benim daha 7 yılım var asker olmaya. Nasıl birşey olduğunu gerçekten merak ediyorum.
Sen yaşıyacaksın onu. Zaman bulduğunda nasıl olduğunu bize anlatırsın demi?Yolun açık olsun Ali Abi.Hayırlı teskereler...

Hayırlı teskereler,sağ salim gidip gelmen dileklerimle...
Allaha emanet ol abi![]()
Vay Ali abi forumda bi eksiklik olacak ya sensiz. Neyse allaha emanet ol abicim. Hayırlı tezkereler. Inşallah çok zorlamazlar askerde![]()

Hayırlı teskereler Ali abi. Sağ salim gelirsin inş.. Varsa üzerinde hakkım helal hoş olsun![]()

sağ salim git gel kardeşim allah yolunu açık etsin.hakkın varsa benden yana helal olsun (:

HayırLısıyla git gel cnm vatan borcu bu döndügün zaman da biz Konu accagız sana![]()

Allaha emanet ol ali abi Allah hayırlı teskereler nasip etsin güle güle git güle güle gel![]()
Hakkım varsa üzerinde helal olsun kardeşim.Güle güle git,güle güle gel.Sen yokken tatsız olacak spor bölümü
Bu arada 58.İnci piyade Alay komutanlığı Burdur - Merkez acemiliğini yapacağın yer mi?
Aziz™;2317454' Alıntı:vay abim benim be..
aramıza döneceğin günü bekliyor olacağız..
merak etme sensiz sohbeti koyulaştırmayız..
işin şakası bir yana ailene sabırlar dilerim abim..
dualarım hep seninle merak etme sen...
tekrardan Allahtan sana yar ve yardımcı olmasını diliyorum hayırlı tezkereler abim..![]()
oyyyne güsel
![]()
ne mutlu sana![]()
çok sevindimhadi bir an önce git hemencecik gel
bizler burda seni özlüyor olacağız![]()

.Kazasız belasız tez zamanda dönersin inşallah..
En büyük asker bizim askerNe hakkım varsa helal olsun abi lafımı olur :
![]()
● aLuvi ●;2319054' Alıntı:İşallah Sağ Sğlim Dönersin Ali Abi .. Yolun Açık Olsıun , Vatan Sağ Olsun :P
tanışmadık ama yolun açık olsun güle güle git gel inşallah...![]()
hayırlı teskereler güle güle gidipte dönmen dileğiyle

vay Alim gelmişsin..nasılsın?
Ne zaman teslim oluyorsun Abi![]()