Ve Artık Anna Ovi'de ..Hayırlı Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aege

Aege

Üye
belki renkleri farklıdır

e_smile

Üye
arkadaşınkide c6-01 :) ya o telefonu yurt dışından bilmiyor yada sen güncellemeyi göremedin
ha pardon güncelleştirme yapmayı bilmioz biz :D ayrıca 3 hafta önce electroworldden aldım ? başka sorusu olan ? lan madem toplandık bişi soriim bu c6-01 de powerpoint açdm sayfaları nasıl değiştircez hızlıca

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
yükleme bitti arkadaşlar ..ama bir sorun var dil seçeneklerinde türkçe yok ..yurtdışı telefonu sanırım benim emektar ...

RedColt

RedColt

Üye
ha pardon güncelleştirme yapmayı bilmioz biz :D ayrıca 3 hafta önce electroworldden aldım ? başka sorusu olan ? lan madem toplandık bişi soriim bu c6-01 de powerpoint açdm sayfaları nasıl değiştircez hızlıca

parmağını yukarıdan aşağı sürükle. sağdan sola değil :) inşallah sordugun budur

----------Eklendi @ 02:25:31 ---------- Yazıldı @ 02:25:11 ----------

yükleme bitti arkadaşlar ..ama bir sorun var dil seçeneklerinde türkçe yok ..yurtdışı telefonu sanırım benim emektar ...

şaka mı bu şaka de hepimiz gidelim unutalım

rafet383838

rafet383838

Üye
Hocam ıkı saattır dıyorum telın yurt dısı kayıtlı ve anna deıl o eskı surum

e_smile

Üye
eyw lan redcolt :D ii la walla ben derslerimi telden çalışırım artık :D gittikçe seviom telefonu ha

• Beğen
Tepkiler: RedColt
rafet383838

rafet383838

Üye
turkceye cevırebıldınmı telı

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yurtdışı olduğunu bilmiyordum ..ki türkçe kullanıyordum diğer güncellemelerdede dil değişmemişti ama bunda türkçe dil seçeneği yok ..

mfb2

mfb2

Üye
ağğğğaaaa kubilay sağa çek tel pc ye bağlı duruyor hala güncelleme yok yinemi gol değil yinemi :vur

rafet383838

rafet383838

Üye
evet malesef yok ve sımdı format atmak zorundasın baska caren yok turkce dıl destegı yok onun ıcın

Aege

Aege

Üye
kaç gündür var zaten anna yurdışı telefonlarda.bu arkadaş annayı merakla bekliyorduda bugün ilk defa mı kontrol etti güncelleme var mı yok mu diye

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun bende gece gece heyecanlandım türkçe anna gelcek diye kaç zamandır flash atmıyordum buda yurtdışı çıktı ..bu saatte uğraştığıma yazık ya .. :vur

rafet383838

rafet383838

Üye
yurtdısı olanlarda gozukuyo ama anna deıl oda zaten

RedColt

RedColt

Üye
kaç gündür var zaten anna yurdışı telefonlarda.bu arkadaş annayı merakla bekliyorduda bugün ilk defa mı kontrol etti güncelleme var mı yok mu diye

işte sorulması gereken soru annayı konu açacak kadar önemsiyonda kaç gündür niye bugün :D benim bi fikrim var mübarek gecede açıp sabır denemek için olabilir

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
hiç komik değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt