ha pardon güncelleştirme yapmayı bilmioz bizarkadaşınkide c6-01ya o telefonu yurt dışından bilmiyor yada sen güncellemeyi göremedin
ayrıca 3 hafta önce electroworldden aldım ? başka sorusu olan ? lan madem toplandık bişi soriim bu c6-01 de powerpoint açdm sayfaları nasıl değiştircez hızlıcaha pardon güncelleştirme yapmayı bilmioz bizayrıca 3 hafta önce electroworldden aldım ? başka sorusu olan ? lan madem toplandık bişi soriim bu c6-01 de powerpoint açdm sayfaları nasıl değiştircez hızlıca
inşallah sordugun buduryükleme bitti arkadaşlar ..ama bir sorun var dil seçeneklerinde türkçe yok ..yurtdışı telefonu sanırım benim emektar ...
yükleme bitti arkadaşlar ..ama bir sorun var dil seçeneklerinde türkçe yok ..yurtdışı telefonu sanırım benim emektar ...

Hocam ıkı saattır dıyorum telın yurt dısı kayıtlı ve anna deıl o eskı surum
eyw lan redcoltii la walla ben derslerimi telden çalışırım artık
gittikçe seviom telefonu ha
telefonun yurtdışı olduğunu bilmiyordum ..ki türkçe kullanıyordum diğer güncellemelerdede dil değişmemişti ama bunda türkçe dil seçeneği yok ..
kaç gündür var zaten anna yurdışı telefonlarda.bu arkadaş annayı merakla bekliyorduda bugün ilk defa mı kontrol etti güncelleme var mı yok mu diye
benim bi fikrim var mübarek gecede açıp sabır denemek için olabilirben yeniyim la bilmiom smart office falan link warsa atsan yasorun değil ama bence smart office yi yükle daha güzel daha pratik.
içinde ne varsa onu kullanıom ben