Ve Artık Anna Ovi'de ..Hayırlı Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aege

Aege

Üye
benim n8'imde güncelleme falan yok Ovi'ye gelmiş olsa telefondan da güncellenebilir

e_smile

Üye
yeni güncelleme yok !!!!!!!!! bu şakayı yapanın TA... neyse sakinim

RedColt

RedColt

Üye
arkadaşa özel güncelleme yapmışlar öyle demeyin.

rafet383838

rafet383838

Üye
herhangı bırsey yok

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
BUYRUN ..

<div> </div><div><br></div><div>Uploaded with </div>

Aege

Aege

Üye
e_smile senin telefon c6 mı ?

rafet383838

rafet383838

Üye
yukledınmı pekı onu

RedColt

RedColt

Üye
:ehe
Evet Nokia artık müşterilere özel güncelleme çıkartıyor. :D

Türkiye'de sadece bu özellik biliyorsun değil mi? Böyle özel kişileri seçiyorlar sonra onlara özel güncelleme çıkartıyorlar kendileri gibi.

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüyü koydum hala dalga geçenler var ya ..mübarek gecede yalan söyleyip ne geçicek elime ..

rafet383838

rafet383838

Üye
hocam yukledınmı kuruldumu anna pekı

RedColt

RedColt

Üye
Görüntüyü koydum hala dalga geçenler var ya ..mübarek gecede yalan söyleyip ne geçicek elime ..

Ne geçtiğini bir bilsem ericem zaten. Kaç tane böyle konu açıldı biride gerçek olsun artık yeter.

Aege

Aege

Üye
güncellemeyi yükledin mi ?
Yüklendi mi anna ?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
biri konuyu kapattırsın mobilde olmasam şikayet edicem de edemiyorum böyle arkadaşları sınırsız banlamak lazım ama akşam akşam ne kulakları çınlamıştır...

rafet383838

rafet383838

Üye
evet yukledıysen guncellemeyı söylermısın bı zahmet cunku bendede aynısı cıkıyor ama gecen gun yukledım eskı surum hemen konu acmadım

RedColt

RedColt

Üye
biri konuyu kapattırsın mobilde olmasam şikayet edicem de edemiyorum böyle arkadaşları sınırsız banlamak lazım ama akşam akşam ne kulakları çınlamıştır...

yok dur ben hala ne amaçladığını öğrenmeden gitmem. Veya güncelleme geldide neden ona özel geldi bi bağlantısı mı var nokiayayla öğrenmem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt