Bahçeli: İmralı-DEM görüşmesi hayırlı bir başlangıcın ivmesi

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Bahçeli: İmralı-DEM görüşmesi hayırlı bir başlangıcın ivmesi

MHP lideri Devlet Bahçeli yeni yıl mesajını paylaştı.​

Mesajında DEM Parti heyetinin İmralı ile görüşmesine de yer veren Bahçeli, gerçekleşen temasın hayırlı bir başlangıcın ivmesi olduğunun altını çizdi.​

Sıranın sözden, eylem safhasına geldiğini belirten Bahçeli, "Nihayetinde müspet ve müşahhas sonuçların kademe kademe sahnelenmesi gecikmeksizin ifa ve ilan edilmelidir." ifadelerini kullandı.​

Kaynak:

Not: Terörle müzakere edilmez, mücadele edilir.

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Devlet aklı devrede
Hayrlara vesile olacak inşaallah
Devlet büyüklerimi takdir ediyorum
Ve destekliyorum
Mesaj birleştirildi:

Terörle müzakere edilmez, mücadele edilir.
Gerekirse müzakere de edilir
Dış cephede savaşıyoruz zaten bi de içirde bunlarla uğraşmayalım diye devlet adım attı
Hala anlamadınız mı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Devlet aklı devrede
Hayrlara vesile olacak inşaallah
Devlet büyüklerimi takdir ediyorum
Ve destekliyorum
Mesaj birleştirildi:

Dış cephede savaşıyoruz zaten bi de içirde bunlarla uğraşmayalım diye devlet adım attı
Hala anlamadınız mı
Rahmetli Kadır Mısıroğluna Hain Mı Ne Demiş Sanırım.Sonrasında Oda Beddua Ediyordu Ona. Oda O Şekilde Anılmadan Ölmesin Diye... Yani Adamın Yanıldığı Çıkmadı Ama Bakalım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
"Cibiliyet meselesidir."
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu sürecin sonunda ihale Bahçeli ile Özele kalacak zaten, kadroda bir Demirtaş eksik. Erdoğan da bu yüzden uzaktan izliyor, bunlarla masaya oturan her zaman kaybeder. Artık kimin ülkenin başında olduğunu da geçtim, ülke eskisi gibi tehlikeye düşmesin yeter. "Çok şey değecektir, İnşallah Türkiye değişmez."
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu haberlerin amacı senin yaptığın gibi taraflı çamur siyaseti değil, amaç tarihe not düşmek, sadece geçmişte olanı ve gelecekte olacak olanları not ediyoruz, haberin amaçlarından biriside tarihi değerinin olmasıdır. Bu sebeple açtığım konulara gereksiz yorum yazıp, üst konu haline getirme olsun bitsin. Aksi halde senden şikayetçi olmam gerekecek. Bırak tarih tekrardan kimin haklı olduğunu göstersin.

Son düzenleme:

Üst Alt