Ve Artık Anna Ovi'de ..Hayırlı Olsun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
ama ben telefonun yurtdışı olduğunu bilmiyordum diğer güncellemelerde böyle birşey olmamaıştı çünkü ..

rafet383838

rafet383838

Üye
benım merak ettıgım bu yurt dısı telefonlara gelecekmı bu anna guncellemesı :D :D :D

Aege

Aege

Üye
keşke benim n8'imde güncelleme bulsada dili ingilizce olsa :)

rafet383838

rafet383838

Üye
yok ya eskı surum var suanda :D tekrar kurdu ve turkce dıl otomatık gıttı yurtdısı kayıtlı oldugun ıcın ve format atması gerekıyo turkce dıl yukleme yok

e_smile

Üye
anna diye kız bulsam götürecem ha o derece takıntı oldu

shanol28

shanol28

Üye
bu arkadaş gerçekten bilgi ve içerik paylaşımı değil başka işlerin peşinde ne bu ya gece gece ayıptır.kaç zamandır millet bunu beklio ben dahil herkes kafasına göre onu açıo açtığınız konulara millet cevap yazdıkça delirdikçe zevk mi alıosunuz anlamadım gitti:off:

Aege

Aege

Üye
kubilay arkadaşım ilk defa mı kontrol ediyorsun bu güncellemeyi sen ?
Çıktı diye konu açacak kadar merakla bekliyordunda bugün mü yaptın ilk defa güncellemeyi ?
Mesela ben en az 50 kere kontrol etmişimdir anna çıkalı beri

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu dalga geçmek için açmadım hakaret ediyorsanız o kendi günahınız bu mübarek gecede ..o durduk yere saçma sapan konu açan gerizekalılardan değilim merak etmeyin ..bende hak veriyorum size haklısınız ..kaç aydır bende aynı durumdayım bende bekliyorum ..telefondada güncelleme görünce haliyle heyecandan açtım konuyu ..ne varki bunda şimdi ..? .nerden bileyim türkçe olmadığını ..daha önce başıma böyle birşey gelmedi diyorum ..diğer güncellemelerde hep türkçe yüklüyordu diyorum ..

• Beğen
Tepkiler: moscow89
rafet383838

rafet383838

Üye
telefonunun yurt dısı kayıtlı oldunu bılmedıgı ıcın baktı guncelleme war geldı zannettı halbukı kendındede yok gozukuyo ama eskı surummmm

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
kubilay arkadaşım ilk defa mı kontrol ediyorsun bu güncellemeyi sen ?
Çıktı diye konu açacak kadar merakla bekliyordunda bugün mü yaptın ilk defa güncellemeyi ?
Mesela ben en az 50 kere kontrol etmişimdir anna çıkalı beri

bende aynı durumdayım ne 50si nede 100ü defalarca günde 2 kez kontrol ediyorum lanet olası güncellemeyi ..

kubilaysari

Üye
    Konu Sahibi
RedColt

RedColt

Üye
Böyle hatılattıkça nokia tekrar ve tekrar yiyiyor küfürü. Hani tarih veriyorduk kendi kendimize çıkmayınca küfredenler vardı ona karşıydım ama diğe rülkelere çıkıp bize çıkartmayınca hak ediyor.

----------Eklendi @ 02:40:58 ---------- Yazıldı @ 02:40:34 ----------

bu arada 14.02nin üzerine anna kurdum eski sürüm falan değil ..telefon anna şu an ama türkçe seçenek yok ..

İngilizce kullan o zaman .

AмσηR@

AмσηR@

Üye
yorumsuz,

rafet383838

rafet383838

Üye
arkadaşlar konuyu dalga geçmek için açmadım hakaret ediyorsanız o kendi günahınız bu mübarek gecede ..o durduk yere saçma sapan konu açan gerizekalılardan değilim merak etmeyin ..bende hak veriyorum size haklısınız ..kaç aydır bende aynı durumdayım bende bekliyorum ..telefondada güncelleme görünce haliyle heyecandan açtım konuyu ..ne varki bunda şimdi ..? .nerden bileyim türkçe olmadığını ..daha önce başıma böyle birşey gelmedi diyorum ..diğer güncellemelerde hep türkçe yüklüyordu diyorum ..

format bılıyosan at turkceye doner aynı surumu ust uste kurdun ve tel yurt dısı kayıtlı oldu ıcın turkce yapamazsın format atılmadan

Aege

Aege

Üye
senin telefon dangalak o zaman arkadaşım :) yani şimdi o nokianın freş ikon olarak adlandırdığı :) anna ikonlarına ve web browserına kavuştu mu kavuşmadı mı telefonun onu merak ediyoruz burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt