vatandan telefon aldım pişmanım

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
vatandan telefon aldım pişmanım
arkadaşlar vatandan HTC One V aldım allah belamı verseydide almasaydım inanılmaz derecede pişmanım telefon sürekli HTC Sense yanıt vermiyor diyip kapanıyor geri açana kadar canım çıkıyor rehberi okumuyor mesela babam beni arıyor ama numara gözüküyor sonrada " rehber okunamadı " gibi bi hata veriyor garantiye yollamak istiyorum ama ben bu telefonu bidaha kullanmak istemiyorum telefon daha 3 haftalık 1 kere yere düştü ufacık iki tane çiziği var ne yapmam lazım arkadaşlar valla HTC nin allah belasını versin ya telefon KVK dan iki yıl garantili daha 3 hafta önce başladı dediğim gibi özellikle şu soruyu sormak istiyorum bana imkansız geliyo ama " VATANA GERİ GÖTÜRSEM ÇIKAN HATALAR YÜZÜNDEN GERİ İADE ETMEK İSTİYORUM DESEM " telefonu alırlar mı ? lütfen ne yapmam gerekiyo yardımcı olun LÜTFENNN :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

sekajmer

sekajmer

Üye
Aksesuarlar eksik olmayacak ve cihazda hasar olmayacak sen düşürmüşsün almaları olanaksız ama şu şekilde yapılabilir gönderirsin aynı sorundan dolayı değişim istersin yerine başka telefon alabilirsin diye biliyorum 30 gün geçmeden halletmeye bak

• Beğen
Tepkiler: Xurmirac
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Aksesuarlar eksik olmayacak ve cihazda hasar olmayacak sen düşürmüşsün almaları olanaksız ama şu şekilde yapılabilir gönderirsin aynı sorundan dolayı değişim istersin yerine başka telefon alabilirsin diye biliyorum 30 gün geçmeden halletmeye bak

hocam nasıl olcak vatana gidip böyle böyle sorunum ver telefon aşırı sorunlu diyip eşdeğer bi telefonla mı değişim yapıcam ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Custom rom yukleyerek ınanılmaz bır performans artısı saglayabılırsın. Htc one v ye sense arayuzu cok agır gelıyor yada ben hıc bu ıslere bulasmayayım dıyorsan play store dan nemus launcherı ındırebılırsın.

• Beğen
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Custom rom yukleyerek ınanılmaz bır performans artısı saglayabılırsın. Htc one v ye sense arayuzu cok agır gelıyor yada ben hıc bu ıslere bulasmayayım dıyorsan play store dan nemus launcherı ındırebılırsın.

denicem ama ben telefondan kurtulmak istiyorum :(

sekajmer

sekajmer

Üye

hocam nasıl olcak vatana gidip böyle böyle sorunum ver telefon aşırı sorunlu diyip eşdeğer bi telefonla mı değişim yapıcam ?

garantiye göndereceksin zaten yazılım kurup vereceklerdir Maximum 3 kere aynı sorundan giderse değişim yapmak zorundalar sende ister iade edersin ister başka telefon alırsın bu dediklerim 30 gün için geçerli 30 günden sonrada olabilir ama zorlanırsın

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi

garantiye göndereceksin zaten yazılım kurup vereceklerdir Maximum 3 kere aynı sorundan giderse değişim yapmak zorundalar sende ister iade edersin ister başka telefon alırsın bu dediklerim 30 gün için geçerli 30 günden sonrada olabilir ama zorlanırsın

6 günü kalmış 1 ayın geçmesine...

sekajmer

sekajmer

Üye
Sen değişim veya iade istediğini memnun kalmadığını sürekli dile getir değişeceklerdir

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu sorunlar hallolur sen cizikten dolayi mi istemiyosun

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunlar hallolur sen cizikten dolayi mi istemiyosun

hayır kardeşim kesinlikle çizikle alakalı değil aşırı derecede hata alıyorum htc sense yanıt vermiyor diyor rehber okumuyor bu sebeplerden dolayı değişim istemiyorum..

sekajmer

sekajmer

Üye

hayır kardeşim kesinlikle çizikle alakalı değil aşırı derecede hata alıyorum htc sense yanıt vermiyor diyor rehber okumuyor bu sebeplerden dolayı değişim istemiyorum..

zaten gönderirsen kesin hallederler merak etme bende telefonu beğenmedin sandım :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evde bile yaparsin da sen yine de servise ver temiz bi sekilde halletsinler ne dusuk seviye telefonlar var hatasiz calisiyo o mu calismicak

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar üstte yazdığım mesajda en sonda yanlışlıkla değişim istemiyorum yazmışım o değişim istiyorum olacaktı bu telefonu istemiyorum ben :D

sekajmer

sekajmer

Üye

hocam şimdi ne yapmam gerekiyo :D

1-telefonu servise ver gelmesini bekle :D
2- gelince bak bakalım düzgün çalışıyor mu çalışıyorsa sorun yok eğer aynı hatayı alıyorsan 2 seçenek var;
1.tekrar değişim yapana kadar göndermek
2.arkadaşların dediği gibi sense ara yüzü yerine Google Playdan farklı bir ara yüz kullanmak muhtemelen kasma yapıyor

• Beğen

MaxipmaN

Üye
htc one hata veriyor diye kestirip atıyosan symbian kullanıcıları hemen telefonlarını çöpe atmalı :ehe

• Beğen
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
htc one hata veriyor diye kestirip atıyosan symbian kullanıcıları hemen telefonlarını çöpe atmalı :ehe

htc one değil htc one v :)

- - - Eklendi - - -

1-telefonu servise ver gelmesini bekle :D
2- gelince bak bakalım düzgün çalışıyor mu çalışıyorsa sorun yok eğer aynı hatayı alıyorsan 2 seçenek var;
1.tekrar değişim yapana kadar göndermek
2.arkadaşların dediği gibi sense ara yüzü yerine Google Playdan farklı bir ara yüz kullanmak muhtemelen kasma yapıyor

servis dediğin garanti dimi ? ürün kvk dan garantili vatan computerde adama bi sorun çıkarsa buraya getir biz yollarız dediler kvk garantisine yollıcam demi ?

sekajmer

sekajmer

Üye

htc one değil htc one v :)

- - - Eklendi - - -

servis dediğin garanti dimi ? ürün kvk dan garantili vatan computerde adama bi sorun çıkarsa buraya getir biz yollarız dediler kvk garantisine yollıcam demi ?

evet KVK

Üst Alt