Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@rcxy 'den ekran görüntüleri (Lumia 1520)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz telefonum 820. Telefonu sıfırladım windows insideri kurdum ama giremiyorum atıyo get builde tıklayınca neden acaba

unverann

unverann

Üye

Bu uygulamayı bilgisayarına kur. Cihazının sürümünü yeniden yükleyecek. Sonra işlemleri tekrar et
Kardeşim Ben Şimdi Sıfırladım Ama İnsider Hata Veriyor
Ya Ben İnsiderde Hata Alıyorum Bunun Sebebi Ney ?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar atıyo insiderden neden ki yardım lütfen

skynet

Üye
630'da göz atma ekranı var mıydı ?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Dexter kardeş benim sorunuma da cevap verir misin

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Abimin telini wifi yaptım ilk sayfadakileri uyguladım tek seferde buldum indiriyorum 920 ye ve teli sıfırlamadım, bu yolu izleyip hata falan alan olmamıştır inşallah onca mb boşuna gitmesin :) bu arada bende 1520 falan gibi.bir seçenek çıkmadı direk indirmeye geçti kendiliğinden :)

SLH.55

SLH.55

Üye
Kurdum telefonu sıfırladım.Takılmalar devam ediyor arada normal buda.Lumia kamera çok geç açılıyor ve sıfırladığım içşn internet erişim ayarı gitti manuel ayarladım ama yine etkinleşmiyor.Win 8.1 döne bilirim bu sorunu çözemezsem :)

mami_61_29

mami_61_29

Üye
820.az önce teli sıfırladım ayarlardan şimdi insiderden atıyo

ademoz05

ademoz05

Üye
Arkadaşlar bende çarklar dönmeye başlıyor, alttaki bar daha dolmadan 1-2 dakika içinde telefon kapanıyor normal şekilde geri açılıyor

0x80188308
Hatası veriyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
@skynet Göz atma ekranı bende şuan yükleniyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar bende çarklar dönmeye başlıyor, alttaki bar daha dolmadan 1-2 dakika içinde telefon kapanıyor normal şekilde geri açılıyor

0x80188308
Hatası veriyor
aynı hata bendede veriyor

emz

emz

Üye
@Dexter Morgan
Dostum acaba cihazı 8.1'e çevirebiliyor musunuz? Bir deneme şansınız var mı? Hani ona göre bende kısa bir deneme yapabilirim. Salı günü İnternet ve bilgisayar olacak elimde. Eğer dönülebiliyorsa ona göre şimdi kurup sorun çıkarsa döneceğim.
@papakudioflu @Mr.H Abicim salıya bir sınırsız internet buldum. Eğer olursa o gün geri dönerim. Yüklemede sıkıntı çıkarsa wp recovery tool ile deneye bilir misiniz? Cihazı tanıyor mu? Benim için önemli olan bilgisayara taktım mı algılaması ve 8.1' dönmesi. Veya lsrt işe yarasın yeter :D Bir deneyip yazarsanız sevinirim. Çok merak ettim. İçimde ukte kaldı :D

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar şu insider atıyo neden acaba yok mu yardımcı olacak

Üst Alt