Şuan sıfırlıyorumResim çektikten sonra resme bakarken hafif takılmalar oluyor mu sizde ?
Acaba gelecek yeni buildi alabilecek miyizSanmıyorum alacağımızı zaten şuan resmen kaçak rom kullanıyoruz yani gelmezŞuan sıfırlıyorumAcaba gelecek yeni buildi alabilecek miyiz

vallaha benimde 8. denemeden sonra oldu.hep fastı seçiyorum ki zaten
Boşluğa basılı tutarak yukarı çekmeyi dener misiniz? Bir de yaslanan klavyeden görüntü atarsanız iyi olur.klavyeyi hareket ettiremedim ama boyutlandırmışlar tek elle yazımı kolaylaştırmak için, sola ve sağa yasla şeklinde iki alternatif var.
şu an kullanmak çok zor kasılmadan en iyisi biraz sure vermek telefonaklavye boyutları 1520 de bu arada.
Bence gelir. Sonuçta diğerleriyle aynı sürümü kullanıyoruz. Onlar alacaksa bizde alırızSanmıyorum alacağımızı zaten şuan resmen kaçak rom kullanıyoruz yani gelmez![]()

buraya yazdıktan 10 dakika sonra kendiliğinden geçti problem, burası uğurlu geliyor sanırım, teşekkürler yine de@OhMyDrogba takıldığınız kısmı geçebildin mi?

ama bu sefer fastı seçmiştim.hep slowu seçiyordum.sorun ondan sanırım.slow vermiyor
evetttt budur, space e basılı tutup klavyeyi hareket ettirdim. yalnız gerçekten çıkmam lazım dışarıya ve nasıl ss yuklenir siteye bilmiyorum daha once hiç yqpmadım. ama mail adresinizi mesaj atarsanız mail gonderiyim ekran goruntulerini.Boşluğa basılı tutarak yukarı çekmeyi dener misiniz? Bir de yaslanan klavyeden görüntü atarsanız iyi olur.
O zaman bütün wp cihazlara yüklenebilir. Ativ S hakkında bilgi var mı? Blu win ve prestigio cihazlara uyumlu olması gerekir bu durumda.HTC 8X'e de yüklenebiliyormuş.
Denemek lazımO zaman bütün wp cihazlara yüklenebilir. Ativ S hakkında bilgi var mı? Blu win ve prestigio cihazlara uyumlu olması gerekir bu durumda.

Sıfırlama bitti mi? Benim bitti bitiyorO değilde göz atma ekranı çalışmıyordu şimdi sıfırladıktan sonra artık hiç kullanamayacağım![]()
Bitti şimdi mağaza uygulamaları güncelleniyor fakat menü ışıkları artık yanmıyorSıfırlama bitti mi? Benim bitti bitiyor

vallaha benimde 8. denemeden sonra oldu.
sırayla şöyle yaptım.linkteki sertifikayı önce telefona indirdim,
sonra proxy ayarlarını değiştirdim.
insiderden fastı seçtim.sonra sertifikayı dosya yöneticisiyle yükledim ki zaten 8 kere yüklemiştim.
sonra insidere devam edip yeniden başlattım.
wifiye girip proxyi kaldırıp wifiyi bi kere kapa aç yaptım.
sonra güncellemeye tıkladım güncellemeyi buldu