Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

unverann

unverann

Üye
Nasıl bir hata alıyorsun

insidere girdikten son get preview dedikten sonra şu hatayı veriyo a connection error prevented us from dowloanding programs for you. please check the date/time of you device and its network connection and try again

plenken

plenken

Üye
Bende de tam 4 defa aynı hatayı verdi.

unverann

unverann

Üye
Nasıl bir hata alıyorsun

insidere girdikten son get preview dedikten sonra şu hatayı veriyo a connection error prevented us from dowloanding programs for you. please check the date/time of you device and its network connection and try again

DareDevil1320

Üye
Bende basıorum ozaman 1320 canım çekti .d.d

Bas hocam bas durma.

Soranlar olmuş, Klavyeyi taşıyıp küçültme özelliği

1) Ya çalışmıyor
2) Ya da ben beceremedim

EDİT: Ben becerememişim çalışıyor!!

:(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, Sensation ve Dexter Morgan
unverann

unverann

Üye
Çoook uzun uğraşlar sonucu 1320'ye Windows 10 yüklemeyi başardım.

Burdan bahsi geçen programla telefonumu Cyan'a 0'ladım.
Cyan'dan sonra güncellemeleri denetledim Denim yüklendi.
Denim'den sonra ilk mesajdaki adımları tekrar denediğimde ise güncellemeyi bulup yükledi.

Oh beee.
Bunu tam olarak Nasıl yaptınız Ben bugun full uğraştım hala yapamadım ya Bana bi yardımcı olurmusunuz ? lumıa 1320

DareDevil1320

Üye
Dediğim gibi yaptım yüklendi.

umitarig

umitarig

Üye
windows 10 yükleyeyim derken denim oldu 920

SLH.55

SLH.55

Üye
yeni bir güncelleme gelse bu şartlar altında alabilirmiyiz ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben indirdim tel yüklemek için hazırlandı çarklar çıktı sonra tel açıldı yüklenemiyor dedi, neden olabilir arkadaşlar?

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
0x80188308 hatanın çözümü yokmu ya

unverann

unverann

Üye
Nasıl bir hata veriyor?

DareDevil1320

Üye

Cihazın tarih ve saat ayarlarının doğru olduğuna emin misiniz?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Saat tarih doğru mu? Ve wifi ile deniyorsunuz değil mi?

DareDevil1320

Üye
Tek eksiği biraz optimizasyon gibi.

Yoksa uygulamalar bayağı hızlı tepki veriyor ama takıla takıla gibi geçişler. Onu da hallettiler mi on numara olur.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
İşlemleri yapıyorum çince olarak fast seçiyorum devam ediyorum yeniden başlıyor buraya kadar normal sonrasında guncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor l925 16 gb sanırım bizde olmuyor başka yolu varmı bunun acaba

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
otomatik olarakdı şimdi normal olarak yaptım denedim yine aynısını verdi saat doğru wifi ağına bağlı evet

O yazılanları yanlış yazma ihtimaliniz var mı? upwp10.chinacloudapp.cn

Üst Alt