YkPkY
Üye
fastı seç slowu seçme.bi türlü güncellemeyi görmedi lanet cihaz. lsrt ile de sıfırlayamıyorum kafayı yemek üzereyim.
benimki öyle buldu anca.
l920
fastı seç slowu seçme.bi türlü güncellemeyi görmedi lanet cihaz. lsrt ile de sıfırlayamıyorum kafayı yemek üzereyim.
Napalım kardeş Hastalık oldu bende Nokia ve Wp tutkusuo cihazların hepsi seninmi? koleksiyon yapmışsın resmen.
arada kaynayan modeller var ama onlarıda listeye alacam 
hayır yüklü değildi ya benim de bulmadıBenim cihaz Güncellemeyi bulmuyor. Sende Preview yüklü müydü?
yok Windows 10 yüklenmedi telefonum 930 ama 1520 nin aynısı oldu rm kodu bile 1520 nin rm kodu olduKlavyeyi küçültebiliyor musun![]()
Bu arada alıntılama yapınca yazılmıyor. Klavyeyi kapatıp açmak gerekiyor.
Telefonda hafıza kartı varsa çıkartönce denim güncellemesi kuruyor sanırım 8.10.xxxxxx, ama çarklar fullendi yarım saat 1 saat oldu hala dönüyor ne kadar beklemem lazım bunun için![]()
1520 arayüzü iyidir.yok Windows 10 yüklenmedi telefonum 930 ama 1520 nin aynısı oldu rm kodu bile 1520 nin rm kodu oldu
HayırMultitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu?
HayırMultitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu?
Hadi ya, neyse. Finale inşAllah.

Alıntı yaptıktan sonra direk yazabiliyor musun

Evet olmuyor. Bir türlü yukleyemedim romla ne alakası var onuda çözemedim yukleyenler nasıl yüklüyor1520 Tr romunda güncelleme olmuyor o zaman.
1520 arayüzü iyidir.
ama nasıl oldu bende anlamadımKlavye taşınıp küçülüyor mu?lumia 930 şonuç başarılı. windows 10 yüklendi
Hayır. Ufak hatalar var ama göz yumulabilirHiç pişman olan var mı?![]()

fastı seç slowu seçme.
benimki öyle buldu anca.
l920
Denemedim daha zaten şimdi telefonu sıfırlıyorum temiz bir başlangıç şartAlıntı yaptıktan sonra direk yazabiliyor musun![]()