Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.
Yükledim, insider a girdim faste bastım ama next demeden wifi a gidip proxyi kapattım sonra insidere geri döndüm next>accept yaptım reset için tik e bastım açıldı kapandı. Wifi a girip proxyi kapattım. güncelleme kontrolüne geldim kontrol ettim güncel dedi.
@skynet Evet arkadaşlar yukledim. Herşey çalısıyor sıkıntı yok. internet explorer acayip hızlı klavye tam çalısmıyor tahminler vs ayrıca boşluk bırakınca yazamıyorsunuz soracağınız varsa sorun
Microsoft Hack ile yükleyenlerin fazlalığını görüp bu gece bize de yayınlasa ya. Ben telefonu sıfırlayamam çok veri kaybım olacak o şekilde o yüzden hack yapmayıp bekleyeceğim maalesef.