papakudioflu
Emekli Yönetici
Bu bilgileri nereden aldınız?Arkadaşlar kesinlikle denemeyin XDA yazılımcılarının ürettiği bir yöntemdir telefonun kayıt defteri ile oynanmaktadır wp 10 gibi göstermektedir dünya çapında bu yöntemi uygulayanların % 90 kullanılamaz % 50 telefon da çöp olmuş durumda zaten şu anki wp 10 karasız durumda deneme sürümü ki windows bile asıl değil yedek telefonunuza geliştirici iseniz kurun diyor maxi cep gibi saygın bir sitenin bu tür zararlı işlemlere müdahale etmesi gerekir yayınlayanın telefon zarar görürse sorumluluk kabul etmem demesi çok bencilce bir tutumdur saygılarımla
Arkadaşlar desteklemeyen cihazlar için bence artık uğraşmayın riskli bir yol. Şu ekranla her an karşılaşabilir(sin)iz.
Brick olan bir cihaz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beş seneyi doldurmuşsunMaxicep in dünkü üyesi değilim yaklaşık en az yanlış söylemek istemiyorum ama 6 yılı geçkindir bu siteye üyeyim ve wp meraklısı biriyim yerli ve yabancı tüm siteleri takip ediyorum bende 1520 me wp 10 u kurmak için sabırsızlanıyorum ama bu gibi yollarla deyil
Bu bende de var kardeş, çözümü sanırım yazılımı en baştan kurmaktan geçiyordaha önce sormuştum birkaç arkadaş daha sormuş ama cevap veren olmamış..920 telefonuma w10 yüklemeye çalıştım çarklar geldi,telefon açılıp kapndı ama w10 kurulmadı,güncelleme yüklenemedi diye hata verdi..bende kurmaktan vazgeçtim..şimdi ise windows insidere giremiyorum..sürekli atıyor.yardım edebilecek biri varmı acaba
6 eylül 20096 senede ancak binbaşı olmuşum
Bu bende de var kardeş, çözümü sanırım yazılımı en baştan kurmaktan geçiyor
O değilde şimdi 8.1e döndüm. İnternet Explorer çok yavaş geldi@Mr.H
Azıcık daha gelişsin o zaman wp 10 betaya geçeriz. Bu haliyle gerçekten kullanışsız
O değilde şimdi 8.1e döndüm. İnternet Explorer çok yavaş geldi@Mr.H
Onu nasıl yapacağız peki?
Bir tüyo da benden olsun: XDA'daki yöntemle yaptığınızda (chinacloudapp yönteminde çalışmayabilir), 2.kez microsoft account'uyla giriş yapmanız gerektiği yazıyor adımlarda. Gene de no-builds ekranı karşılıyorsa sizi çözümü basit. Daha önce no-builds ekranı almadığınız bir Microsoft account'uyla giriş yapın ve win10'a merhaba diyin
Peki build bulup konfigürasyon yaptıktan sonra restore yapınca güncelleme kontrolünde neden güncelleme görünmez.? Hadi buyurun bakalım.Bir tüyo da benden olsun: XDA'daki yöntemle yaptığınızda (chinacloudapp yönteminde çalışmayabilir), 2.kez microsoft account'uyla giriş yapmanız gerektiği yazıyor adımlarda. Gene de no-builds ekranı karşılıyorsa sizi çözümü basit. Daha önce no-builds ekranı almadığınız bir Microsoft account'uyla giriş yapın ve win10'a merhaba diyin
Maxicep sitesini 6 yılı geçkindir kullanıyorum fazlası vardır azı yoktur saygınlığına asla laf etmedim yazımda da bunu belirttim yerli ve yabancı Windows Phone sitelerini sıklıkla takip ediyorum ve ihtiyaca istinaden programlama yapıyorum 1520 kullanıcısıyım buradaki lumia kullanan arkadaşların bir zarar görmemesi adına doğru bir paylaşım yaptığımı biliyorum tepkiniz çok amlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?