Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Arkadaşlar gece ben 3 4kere denedim fast yaptım slov yaptım olmadı telofon restarlıyor kendini normal şekilde başlıyor güncellemere bakıyorum telefon güncel diyor

orian

Üye
ben fast seçiyorum ama restart yapmıyor tel ?

Windows insider e giremiyorum yokmu çaresiiiii atıyor Build ara dedikçe help meeee please

En temizi wp 8.1 + Denim kullanmak. Şu an için kesinlikle uzak durun derim.

@emz basit taktikler bildiğin şeyler. klavyedeki tüm tikleri kaldır. Arka plan görevlerini engelle , ekran parlaklığını en düşük seviyeye al. Çok gereksiz oyun ve uygulama kurma. Gleance ekranı kullanma, gps (konum) kapat gibi şeyler. 1 haftada kendine gelince sistem zaten kendini ele verir. Şu anda ben Denim güncellemesine geri dönüş yapmak zorunda kaldım. Yükleme sonrası sıfırlamak sorunu yüzünden (eski sistem dosyaları çakışmasın diye yaparım) erişim noktası maalesef çalışmadı.

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Olmuyorsa zorlamayın derim inanın bu kadar uğraştığınıza değecek bir sürüm değil

Tepkiler: OhMyDrogba

YkPkY

Üye

Windows insider e giremiyorum yokmu çaresiiiii atıyor Build ara dedikçe help meeee please

nedendir bilmem bugün durduk yere 820 guncellme buldu yükledim yarım,saat dfilan bekledi bi,yuklerken sonra baktım tmamladıktan sonra Windows 10 teknik onizlmesi yukleyin yazıyor indirdi yukluyor şu an nasıl oldu bende anlamdım

YkPkY

Üye
ilk yüklemeden sonra denim mi yükledi.baktınmı hiç ve buradaki işlemleri yapmışmıydın

ilk yüklemeden sonra denim mi yükledi.baktınmı hiç ve buradaki işlemleri yapmışmıydın
ilk yuklemede denime hoşgeldiniz dedi sonraki yuklmede cyana hoşgeldiniz yazdı.. Burdakini. Aynısını yaptım sonuç vermemişti kendiliğinden 2 gün sonra yükleme yaptı

Bay H

Üye

remzi33

Üye
Arkadaşlar wp10tp kurdum. hücresel veri bağlantısı yok. çözümü var mı?

recovery tools'la 8.1'e geri dönmek istiyorum kurdum uygulamayı ama telefonumu bulmuyor. pc'm win8.1 ve driverları da kontrol ettim sorunsuz yüklü, ne yapmalıyım