Raskoln
Üye
Win10 kurduktan sonra telefonu sıfırladın mı?Beyler vodafone ile mobil internet bağlantısı kuramadım. Benden başka vodafone kullanan var mı ? Önerisi olan var mı ?
Win10 kurduktan sonra telefonu sıfırladın mı?
telefonu wp 10 kurmadan sıfırladım. wp 10 yukledim hiç bir şey yuklemeden gene sıfırladım. erişim noktası tanımladım yeni . 3 nokta oluşturdum hepsi de bağlanmiyor.Win10 kurduktan sonra telefonu sıfırladın mı?
Uyarıyı yaptım windows 10da sıfırlama yapmayın diyetelefonu wp 10 kurmadan sıfırladım. wp 10 yukledim hiç bir şey yuklemeden gene sıfırladım. erişim noktası tanımladım yeni . 3 nokta oluşturdum hepsi de bağlanmiyor.
mobil veri açık apn ler tanımlı (wp 8.1 pfd ile kurduğum apn ile bağlanırken wp 10 betada icraat yok.)
Geri bildirim ekranı nerede idi . bir geri dönüş yapacağım
Manuel yapınca gene olmuyor. Sadece yükseltmede çalışıyor. Eğer windows 10da cihaz sıfırlanırsa geri dönüşü olmuyorBen aldığım duyumlardan dolayı sıfırlamayacağım. Sanırım en başa da eklemişsin sıkıntı oluyor diye. Bu mobil veri çalışmıyor deniyordu nedir durum? Düzeliyor mu? Manuel yapınca oluyor falan deniyordu nedir yani?
Ses kısma + Güç tuşuna basınca geliyor.telefonu wp 10 kurmadan sıfırladım. wp 10 yukledim hiç bir şey yuklemeden gene sıfırladım. erişim noktası tanımladım yeni . 3 nokta oluşturdum hepsi de bağlanmiyor.
mobil veri açık apn ler tanımlı (wp 8.1 pfd ile kurduğum apn ile bağlanırken wp 10 betada icraat yok.)
Geri bildirim ekranı nerede idi . bir geri dönüş yapacağım
aynı durum Lumia 720 için de geçerli sanırım.Lumia 930'da her turlu cambazlığı yaptım. LSRT ile sıfırladım ama telefon güncellemeyi bulmuyor. Ben de vazgeçtim. İnşallah yeni liste fazla gecikmez.
hayırdır inşallah820 ye kendiliğinden güncelleme yukluyor ağır ağır işliyor Windows 10 yukluuor sanırım bişi de yapmadım ne ki bu şimdi
bi yarım saat surfu yuklenmesi bi daha güncelleme bukdu Windows 10 teknik filan yazıyordu evden çıktım gelince infirecem muhtemelen Windows 10hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?