Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşlar 1 kere okudum uyguladım şu anda iniyor %68 de :D anlatım gayet açıklayıcı ve basit..
Arkadaşlar 1 kere okudum uyguladım şu anda iniyor %68 de :D anlatım gayet açıklayıcı ve basit..
lumia 930 şonuç başarılı. windows 10 yüklendi
Keşke 930'un başını yakmasaydın bilader ben şahsen 930 u kobay olarak kullanmaya Kıyamadım :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

YkPkY

YkPkY

Üye

Abi şuan denim kurdu win10 iniyor aybinkılıç sertifika paylaştı onu kaydet deyip kurarak dener misin
yaptığım şeyler hep aynıydı,ama sonunda buldu güncellemeyi.
8. denemede şükür yani ama denim falan yok ona şaşkınım.
sanırım senin previev for developer uygulamasındaki tik kalkık.
onu kaldırınca denim,işaretleyince cyan olur.bi dene istersen

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
İlk mesajdaki adımlarıadımları uyguladım. Sadece proxy yi once değiştirip oyle sertifikayı yukledim. Çünkü diğer türlü sertifika kurulamaz tarzı bir uyarı verdi. İnsider da denildigi gibi sorguladigimda ayarlar- telefon guncellemesine yönlendirdi ve yükledi. 1520 ve windows 10 yuklu su an, uygulamalarin geri yuklemelerini yaptigi icin cok kasıyordu bitmesini bekliyorum. Yalniz benim telde at&t operatör romu yuklu, diger arkadaslarin aksine belki bu sebepten kurmuş olabilir.
ben 1520 ye yukleyenedim,sen nasıl yukledin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Dexter Morgan bir şey soracağım pil yüzdesi çalışmıyor diye biliyoruz. 3. parti bir uygulama kurup pil yüzdesini gösterip göstermediğine dair bir caps alabilir miyiz?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Lsrt ile telefonu yeniden yükleyin. Hiç bir uygulama kurmadan güncellemeleri kontrol edin. Denim güncellemesi yüklenince Windows insider kurup tekrar kontrol ediniz. (Kesin çalışır diye bir garanti veremiyoruz. Bir kaç kullanıcıda sizin gibi yükleyemedi)
Yok şansımı daha fazla zorlamak istemiyorum benden bu kadar artık normal olarak gelince yüklerim

YkPkY

YkPkY

Üye

Abi şuan denim kurdu win10 iniyor aybinkılıç sertifika paylaştı onu kaydet deyip kurarak dener misin
ama bu sefer fastı seçmiştim.hep slowu seçiyordum.sorun ondan sanırım.slow vermiyor

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
@Dexter Morgan bir şey soracağım pil yüzdesi çalışmıyor diye biliyoruz. 3. parti bir uygulama kurup pil yüzdesini gösterip göstermediğine dair bir caps alabilir miyiz?
Bende çalışıyor pil yüzdesi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Madem Microsoft abimiz Kobay olarak alt seviyeleri seçti :D bende Kobay olarak Seni Seçtim Lumia 920 Işınlıyorum seni Wp 10 'a :D

o cihazların hepsi seninmi? koleksiyon yapmışsın resmen.

bayon

Üye
arkadaşlar Lumia 930 kullanıyorum başka forumlarda ki wp10 yükleme tekniklerini deniyordum telefon 1520 nin aynısı oldu çözünürlük büyüdü ekrana daha çok şey sığıyor bildirim merkezinde ki uygulama sayısı 5 oldu çok şaşkınım şuan :D

• Beğen
Tepkiler: StRonK
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Wayy güzel konu teşekkürler

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
önce denim güncellemesi kuruyor sanırım 8.10.xxxxxx, ama çarklar fullendi yarım saat 1 saat oldu hala dönüyor ne kadar beklemem lazım bunun için :(

bayon

Üye
rm-940 olmuş telefonum :S

zaakaan

zaakaan

Üye
Çok önemli değil aslında ama Multi Tasking'de aynı anda 1'den fazla uygulamayı aşağı çekerek kapama olayı gelmiş mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar Lumia 930 kullanıyorum başka forumlarda ki wp10 yükleme tekniklerini deniyordum telefon 1520 nin aynısı oldu çözünürlük büyüdü ekrana daha çok şey sığıyor bildirim merkezinde ki uygulama sayısı 5 oldu çok şaşkınım şuan :D
Benim cihaz Güncellemeyi bulmuyor. Sende Preview yüklü müydü?

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Aybars1979

Aybars1979

Üye
not olarak ekleyeyim l 520 de kuruluma geçtiğinde hata veriyordu. pc usb ye bağlıyken hata veriyormuş meğer en son çıkarıp denedim çarklar dönmeye başladı nihayet. :thumbup:

yine hata verdi (0x80188308) nedir bu ?? fikri olan?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar tel: 820 1.ci sayfada kileri yaptım güncelleme çıktı kurarken çarklar çıkıyo kendi kendine reset atıyo yuklenmiyo neden acaba yardım edin

Üst Alt