Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

ykd96

ykd96

Üye
:ehe

buda benden :D
kendimize hashtag belirleyip paylaşaydık keşke
yorum olarak #w10maxicep bunu gömdüm

DareDevil1320

Üye
1320'ye kurabilen yok mu ya? :agla2:

plenken

plenken

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Bende de güncelleme göründü.%76 tel 1020

• Beğen
Tepkiler: Sensation
ykd96

ykd96

Üye

HTC 8s ile geri dönüşü olmayan bi yola girdik hadi hayırlısı çarklar dönüyo

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

DareDevil1320

Üye
Ulan bir tek 1320'ye yüklenmiyor galiba. :agla2:

ykd96

ykd96

Üye
htc kullanıcılarına bir iyi bir de kötü haberim var.
İyi haberden başlayalım htc 8s im brick olmadı.
Kötü haber ise şu ki hata verdi çarklar döndü biraz telefon yeniden açıldı güncelleme yüklenemedi falan dedi işin tuhaf tarafı tekrar güncellemeyi indiriyor proxy vs. hiç yapmadan

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
@OhMyDrogba malesef açamıyor. Bu arada yeni dosya yönetici muntazam olmuş. Ayrıca ses kayıt uygulaması wp arayüzüne oldukça uygun. Şuan galiba sensörlerde sıkıntı var. Orta parlaklıkta ekran arada kararıyor :ehe

kayahan35

kayahan35

Üye
Nedir bu 1320 ve 1520lerin çektiği hocam o zaman ya, denimi de geç aldık.
Ben arkadaşlarıma hava atıyordum w10 geliyor ilk önce bana gelir diye yayınlanan listede de yokuz burdaki adımları izliyipte yukleyemedik şansa bak :(

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve zaakaan

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
htc kullanıcılarına bir iyi bir de kötü haberim var.
İyi haberden başlayalım htc 8s im brick olmadı.
Kötü haber ise şu ki hata verdi çarklar döndü biraz telefon yeniden açıldı güncelleme yüklenemedi falan dedi işin tuhaf tarafı tekrar güncellemeyi indiriyor proxy vs. hiç yapmadan
bendede aynı hatayı veriyor güncelleme indi yüklemeye alındı sonra bu hata

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
820 Windows insiderde tamam herşey amma ileri ileei diyorum telefonu yeniden başlatma kısmına geliyor uygulamadan atıyor @Dexter Morgan

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
@OhMyDrogba malesef açamıyor. Bu arada yeni dosya yönetici muntazam olmuş. Ayrıca ses kayıt uygulaması wp arayüzüne oldukça uygun. Şuan galiba sensörlerde sıkıntı var. Orta parlaklıkta ekran arada kararıyor :ehe

diğer güncellemeyi bekleyemeyeceğim 625'imde bir deneyeyim öyleyse teşekkürler :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
ykd96

ykd96

Üye
bu gece bu hatayı engellemenin üstüne çalışcam son bi defa indirip tkrara deneyeyim kendisi inmeye başladı o biraz tuhaf oldu ama bakalım mne olucak

Aybars1979

Aybars1979

Üye
lumia 520 de kurulumu yapmıyor hata veriyor sürekli. bilginize.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar telefonum 820. Bende denemek istiyorum yedeklemeyi sileyim mi yoksa programlarımı yedeklesem hafıza dolu olur hata olur mu.bide arkadaşlar gunceleme gelince ayarlardan mı güncelleme yapacağız Windows insidera mı geliyo oradan mı kuracağız

Son düzenleme:

Üst Alt