Usta Babacanlar Symbian Ceptenanlayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Usta Babacanlar Symbian Ceptenanlayanlar
arkadaşlar benim tele bi haller oldu dün norton antivürüs yükledim siteder belki ondan bide oyun emilatörü yükledim ondanda olabilir tel açılırken ptplayer diye bişey açılır gibi oluyo ama açılmıyo sanra tel normale dönüyo sadece telefon açılırken biraz takılıyo sebebi ne olabilir acaba bi yardım

deli_emre61

Üye
walla ben billmiyorum bana öyle birşey olmadı

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
cebe antivirüs yükledinya acaba açmadan bi kontrol mü ediyo
ama bana göre telefona anti virüs programı biraz palavra gibi

deli_emre61

Üye
çok güzel olmuş

denizhanxx

denizhanxx

Üye
kardeş,,bazen böyle vakalar oluyo,,ben antivirüs yükleyince hiç açılmamıştı,,format atmak zorunda kaldım. Sen bi prog.ları silmeyi dene olmazsa format attmak en sağlıklısı

RockFord Fosgate

Üye
emulatorden kaynaklanıyodur bendede norton war hıc ole bısey olmuyor!!!

isok

Üye
sana bi çözümde benden olsun telefonunu kapama! hem kapanıp açılırken harcadığı şarzından tasarruf edrsin hemde bu problemle bidaha karşılaşmazsın..

bjknemesis

Üye
arkadaşım program uyuşmazlıgı var telinde mesele bendede var şu an formayt atıcam kesin çözüm ama yapan progaramıda yapabilirsin

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
ptplayer yöneticiden bu ve sil onu olmassa en saglıksı format

akrepkral

akrepkral

Üye
sanırım sen hareketli tema yükledin harketli tema yüklediysen o kendilinden player yüklüyor sanırım bundan kaynaklanıyor

Alive

Alive

Üye
PT PLAYER İbaresi hareketli temalarla ilgilidir..Akrebe hak veriyorum..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
emulator yada anti virus problem yaratio önce emulatoru sil bi dene baktın olmadı ondan sora anti virusu sil ikisinden biri sorun yaratıo çakışıoda olabilir bunlar

serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur babacan hareketli tema yükledim acaba ondan olabilirmi ya valla buldum haklısın akrep kral olayı çözdüm valla sağolasın

akrepkral

akrepkral

Üye
sende sağol kardeş yardım edebildiysek ne mutlu bize.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt