Öneri WP neden bu kadar özensiz bir sistem?

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
WP neden bu kadar özensiz bir sistem?
Acaba WP'yi geliştirenler bu telefonları kullanırken gerçekten keyif alıyorlar mı? Neye göre hangi araştırmaya hangi kullanıcı deneyimine göre böyle bir sistem geliştirdiler?

1- Tile'ler hala düzgün çalışmıyor:

Live tilelerin arada bir arkalı önlü dönmekten başka bir işe yaradığı yok. Ve ben bu dönme işlemini hiç sevmedim. Gereksiz yere dönüp duruyor ve asıl görmek istediğim şeyi görebilmek için beni 4-5 saniye bekletiyor. Örnek; hava durumu tileleri vb. Diyelimki şuan hava durumuna bakıcam. Telefonu açıyorum ve o an tile arka tarafı dönmüş bir haftalık hava durumunu gösteriyor. Ama anlık durumu görmek için tilenin ön yüzünü çevirmesini beklemek zorundayım. Yani hiçbir müdahale yapamadan 3-4 saniye bekliyorum öyle. Daha adam gibi tile üzerinden bilgi veren uygulama yok. İki gün önce haber uygulamasının tilesini ana ekrana koydum ama iki gündür tile üzerinde aynı haber var. Demekki ülkede ve dünyada hiç önemli gelişme olmuyor! Live tileler aslında hiç de live değiller. Ölü gibiler. Buton görevi dışında bir işe yaramıyorlar.

2- Radyo ve ses kontrollerinin saçmalığı:

Biliyorsunuz kilit ekranı kapalıyken ses tuşuna basınça üstte durum çubuğu çıkıyor ve eğer o an müzik çalar yada radyo açıksa oradan ileri geri butonlarıyla kanal yada şarkı değiştirebiliyorsunuz. Mesela radyo dinlerken durum çubuğundaki butonlarla kanal arıyorum. Diyelimki bir tane kanalda çalan müzik ilgimi çekti duruyorum. 3-5 saniye çalan müziği dinliyorum yada konuşan her kimse onu dinliyorum. Beğenmedim ve kanal aramaya devam edicem. Tam elimi kanal değiştirme butonuna götürecekken durum çubuğu yukarı kaçıyor. Tekrardan yandaki ses tuşuna basıp çubuğun çıkmasını salıyorum. Bu sürekli böyle devam ediyor. Eziyetten başka bişey değil. Aynı şey oyun oynarken yada video izlerken de geçerli. O anda ses açmak yada kısmak için tuşa bastığınızda yukarda ince çubuk çıkıyor. O an uygulama kullandığımız için uygulama sesi açılıyor veya kısılıyor. Diyelimki siz telefonun sesini de kısmayı istediniz. Çıkan çubuktan sağ üst köşedeki > işaretine basıp durum çubuğunu aşağı doğru genişletmeniz ve ses ayarlarına ulaşmanız gerekiyor. Ses açma kısma ile işiniz bittiğinde ya ekranın yarısına kadar gelen durum çubuğunun kendiliğinden kaybolmasını bekleyeceksiniz ya da telefonun kendi geri tuşuna basarak durum çubuğunun geri gitmesini sağlayacaksınız. Kendiliğinden gitmesini beklemek her zaman uygun olmuyor çünkü altta ya oyun ya da video devam ediyor. Bir an önce ekranın yarısını kapatan durum çubuğu gitsin diye geri tuşuna basmayı düşündüğünüzde eğer biraz geç kalmışsanız bu sefer yanlışlıkla oyunun ya da izlediğiniz videonun kapanmasına sebep oluyorsunuz. Yani o sırada durum çubuğu kendiliğinden mi kaybolacak yoksa geri tuşuna mı basacaksınız bunu çok iyi düşünüp anında vakit geçirmeden hamlenizi yapmanız gerekiyor. Böyle bir eziyet işte. Telefonu sessize alma olayını nasıl zorlaştırabiliriz diye baya düşünmüş olmalılar. Telefon eldeyken ses tuşuna basıyorsun ve sessize almak için baş parmakla üst köşede ve en soldaki zil ikonuna tıklıyorsun. O ikonu sağ köşeye almayı hadi uygun bulmadınız solaklar olabilir diyer. Ee peki ortaya almayı da mı düşünemediniz? Herkes rahatça ulaşsın diye. Ya hep yarım yamalak mı olacak böyle?

3- Şarj gösterge ikonu:

Telefon şarjdayken biliyorsunuz batarya ikonu üzerinde fiş ikonu yanıp sönüyor. O yanıp sönme aralığını o kadar uzun tutmuşlarki insan normalde telefon şarjdayken "ya şarj oluyormu bu telefon" diye eline alır gözüyle temas eder "haa tamam şarj oluyor" der. Ama bizde öyle mi? Telefonu alıyoruz 2-3 saniye batarya ikonuna bakıyoruz üzerinde fiş işareti görünecek de şarj olduğundan emin olucaz. Diğerleri başlarını göz atar biz telefona gözümüzü diker bekleriz!

4- Ayarlar menüsündeki karmaşıklık:

İnsan şunları bir kategorilendirmez mi? Biz "klasörleme" kavramını Windows ile öğrendik. Benzer şeyler kolay bulunsun diye aynı klasöre konulur. Bunu bize öğreten Microsoft'un bizdeki ayarları böyle ortalığa karmakarışık saçmasına akıl erdiremiyorum. Bazen yerli ya da yabancı inceleme videoları izliyorum. Orda bile adam aradığı ayar menüsünü bulmak için baya bi yukarı aşağı yapıyor. Bunu düzenlemek çok mu zor?

5- Sürekli yana kaydırmak zorundamıyız:

Bir uygulama açıldığında onun uygulama olduğunu gösteren bir çerçevesi bir ana hattı vardır. Ve her şey o çerçeve içindedir. Bizim uygulamalar bir garip. Uygulamayı açtıktan sonra sürekli yanlara kaydırıyoruz ya da geri tuşuyla bişeyler yapıyoruz. Geri gideyim derken bazen yanlışlıkla kapatıyoruz. Müzik uygulamamız neredeyse her seferinde farklı bir pencerede açılıyor. Bazen son çalınan şarkı listesi açılıyor bazen müzik çalar bölümü açılıyor bazen şarkılar-albümler-tarzlar.. bölümü açılıyor. Bilgisayarda winampı yada medya playeri açınca göreceğimiz şey her zaman aynıdır. Hep aynı skin açılır ve ne yapacaksak onun içinde yaparız. Butonları görürüz. Ne yapacağımızı, neye tıklarsak ne olacağını biliriz. Ama telde olmaz tabiki bu. İllaki sürekli yana kaydırıp sırayla ekran geçmek lazım! İlk ekrana yeniden gitmek için ne kadar sağa yada sola kaydırmışsak o kadar tersi yönde kaydırmamız lazım. Geri tuşuyla uygulamanın ana ekranına gideceğini sanırsan ya uygulamayı kapatırsın ya alta alırsın ya da gerçekten de aradığın ekrana gidersin. %33 şansın var. Artık şansına ne gelirse!

6- Alta alınan uygulamalardaki düzensizlik:

Bir uygulamayı alta alırsın o anda hemen çalışmayı durdurur ve sen fark etmezsin. Başka bir uygulamayı ise çıkayım diyerek alta alırsın yada geri tuşuyla çıktığını sanırsın ama günlerce altta öylece kalır. Sen bir uygulama içinde geri geri yaparken pat diye o an altta bekleyen başka bir uygulamaya geçmiş olduğunu görebilirsin. Yani isteğinin dışında bir çok durumla karşılaşabilirsin.

7- Animasyonlarla gizlenmiş hantallık:

Çok stabiliz çok hızlıyız sözlerine de inanmıyorum artık. İkonuna bastığımda şak diye açılan uygulama görmedim daha. Ya sürdürülüyor.. yazısı ya da siyah ekran beklemesi ya da karoların geçişiyle gizlenmiş bir yavaşlık.

Bu saydıklarım eksiklik değil, bunlar sistemin anormallikleri. O yüzden soruyorum ben bu soruyu. Gerçekten bu insanlar kendi yaptıkları telefondan kendileri keyif alıyorlar mı diye. Pratik değil, en basit şeylerde bile bekletiyor, karmaşık, kafa karıştırıcı, sinir bozucu ve yetersiz. Kamerası iyiymiş, gövdesi sağlammış, ekranı parlakmış vs. bunlardan bahzetmiyorum ben. Benim sorunum sistemle. Sistem bozuk.
 
  • Beğen
Tepkiler: ozkancaan, cemil baba ve Gopluumit


GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kardeş sana Microsoft çalışanları ya da nokia çalışanları silah mı dayadı alman için? Aileni falan rehin tutup almazsan salmayız mı dediler? Telefona bakarak almadın mı sen? Bunlar çok meydanda olan özellikler ve bir telefon satan yere gidip incelediğinde ilk göze çarpacak olan şeyler. Beğenmiyorsan almayacaksın, olay bu kadar basit. Bir şeyi araştırmadan almayacaksınız. Müşteri olarak senin görevin bu. Burada da boşuna konu açıp kirlilik yapmayacaksın. Varsa bir sorunun git halledebiliyorsan Microsoft ile hallet, yapamıyorsan sat telefonunu rahatla. Saçma sapan şeyler için konu açılıp duruyor. Gaza gelen Windows Phone şöyle böyle diye konu açıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim, umitarig, sfgnrl ve 5 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sana Microsoft çalışanları ya da nokia çalışanları silah mı dayadı alman için? Aileni falan rehin tutup almazsan salmayız mı dediler? Telefona bakarak almadın mı sen? Bunlar çok meydanda olan özellikler ve bir telefon satan yere gidip incelediğinde ilk göze çarpacak olan şeyler. Beğenmiyorsan almayacaksın, olay bu kadar basit. Bir şeyi araştırmadan almayacaksınız. Müşteri olarak senin görevin bu. Burada da boşuna konu açıp kirlilik yapmayacaksın. Varsa bir sorunun git halledebiliyorsan Microsoft ile hallet, yapamıyorsan sat telefonunu rahatla. Saçma sapan şeyler için konu açılıp duruyor. Gaza gelen Windows Phone şöyle böyle diye konu açıyor.

Tamam mustafa konu açmadan önce bundan sonra sana sorarız. uygun bulup icazet verirsen konu açılır vermezsen boynumuzu eğeriz artık. Alırken herşeyin farkında olamıyorsun. Lumialar ilk çıktığında radyo yoktu içinde ve bir çok kişi "milyarlık telefon, bunda kesin radyo vardır" diye düşünüp sorma gereği bile hissetmeden aldı ve aldıktan sonra öğrendi radyo olmadığını. Öyle tepeden konuşma. Hoş değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar, Gopluumit ve xmustx
oznkrts

oznkrts

Üye
Valla bende 1-3-6-7 sorunları olmıyor ben aslında bildirim çubuğunda mesajda gelse aramada gelse ne alırsa olsun sabit bir ikonun çıkmasından ve bildirim çubuğunda veri açma kapama olmamasından rahatsızım
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaş eleştirmekte sonuna kadar haklı,daha dikkatli olmalı MS.gerçi ben wp yi tüm eksik yönlerine rağmen beğenerek kullanıyorum,biliyorum ki bu sistem çok yakında çok iyi duruma gelecek ve diğer platformlardaki kullanıcılarında beğenisini kazanarak gücüne güç katacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: zbahadir
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam bazılarına katılıyorum, bazılarına katılmıyorum. Bu rahatsızlıklarına benzer rahatsızlıklar bence her işletim sisteminde mutlaka vardır. Aynı değillerdir, farklıdırlar, ama mutlaka vardırlar. Yani kişinin bir tanesi elindeki X sistemli telefonunun A özelliğine sinir olurken, diğeri Y sistemli telefonunun B özelliğinden şikayetçi olabiliyor.
Özetle, dört dörtlük telefon bence yok. Melek gibi kusursuz bir insan nasıl yoksa, tamamen kusursuz telefonun olacağını da sanmıyorum.
Ben bu senin anlattığın sinir bozucu özelliklerle telefonumu senin kadar rahatsızlık hissetmeden kullanabiliyorum. Ama tabiki Microsoft'un şu halinden daha özenli çalışmasını bende isterim.
Ancak bence sende diğer sistemlerin beğenilmeyen özelliklerini bir düşünmelisin ve karşılaştırmalısın. Kendine sormalısın, acaba onlar bende olsa daha fazla mı şikayetçi olurdum?
 
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam düşünmüssünüz güzelce yazı yazmışsınız ellerinize sağlık ama gerçekten de abartmıssınız afedersiniz ama şu cümleler sadece yazı yazayımda orada kelime olsun diye yazmıssınız...
Diyelimki siz telefonun sesini de kısmayı istediniz. Çıkan çubuktan sağ üst köşedeki > işaretine basıp durum çubuğunu aşağı doğru genişletmeniz ve ses ayarlarına ulaşmanız gerekiyor. Ses açma kısma ile işiniz bittiğinde ya ekranın yarısına kadar gelen durum çubuğunun kendiliğinden kaybolmasını bekleyeceksiniz ya da telefonun kendi geri tuşuna basarak durum çubuğunun geri gitmesini sağlayacaksınız. Kendiliğinden gitmesini beklemek her zaman uygun olmuyor çünkü altta ya oyun ya da video devam ediyor. Bir an önce ekranın yarısını kapatan durum çubuğu gitsin diye geri tuşuna basmayı düşündüğünüzde eğer biraz geç kalmışsanız bu sefer yanlışlıkla oyunun ya da izlediğiniz videonun kapanmasına sebep oluyorsunuz. Yani o sırada durum çubuğu kendiliğinden mi kaybolacak yoksa geri tuşuna mı basacaksınız bunu çok iyi düşünüp anında vakit geçirmeden hamlenizi yapmanız gerekiyor.



Size katıldığım noktalar var katıldığım derken bu alıntı yaptığım yer değil.Tüm yazınızdan bir iki yer var.Sistemin 1 hareketini buraya 2-3 cümleyle anlatmıssınız Hocam.Kusura bakmayında ses kısma olayıdır,sessize alma olayıdır zahmetli iş değil abartmıssınız..

Onun dışında sonuncu maddeniz bu hantallık olayı..Telefonunuzu ne zaman aldınız bilmiyorum ama benimki 2 yılını dolduracak önümüzde ki ay içerisinde..2 yıl önce çıkan en kaliteli telefonu getirin karşılaştırın sonra bi daha düşünün hantallık konusunu..Sizler 1-2 sene önce çıkmış telefonu 5 ay önce çıkmış amiral telefonla karşılaştırıpta bu kanılara düşüyorsanız EĞER, bende derim ki hocam hayırdır napıyosunuz? Programlar konusunda ki hantallık öyle anlatılacak kadar bi hantallık yok..Iphone 5s royal revoltu açarken benim 2 yıllık telefonum gibi aynı hızda açıyor.
Bu 4. madde ayarlar konusunda biraz haklısınız ama şu var ki Microsoft üst kısma arama tuşu koymuş sana illa yukarı aşşağıya kaydır elin ağrısın yada uğraş ben bundan zevk alıyorum diye demiyor..O arama seçeneğine tıkla yaz kelimeni gir program yada ayarlarına bu kadar..Şimdi normalde 4 maddeye cevap vermeyecektim çünkü benim için haklısınız düzen lazım ama kısa yoluda anlatayım dedim.Malum gevurun videosuna takılmıssınız Bi çözümde bizden gelsin diye..
Ama 3. ve 5. maddeye katılıyorum onlarda aynı düşüncedeyiz.
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bazılarına katılıyorum, bazılarına katılmıyorum. Bu rahatsızlıklarına benzer rahatsızlıklar bence her işletim sisteminde mutlaka vardır. Aynı değillerdir, farklıdırlar, ama mutlaka vardırlar. Yani kişinin bir tanesi elindeki X sistemli telefonunun A özelliğine sinir olurken, diğeri Y sistemli telefonunun B özelliğinden şikayetçi olabiliyor.
Özetle, dört dörtlük telefon bence yok. Melek gibi kusursuz bir insan nasıl yoksa, tamamen kusursuz telefonun olacağını da sanmıyorum.
Ben bu senin anlattığın sinir bozucu özelliklerle telefonumu senin kadar rahatsızlık hissetmeden kullanabiliyorum. Bence sende diğer sistemlerin beğenilmeyen özelliklerini düşünmelisin ve karşılaştırmalısın. Kendine sormalısın, acaba onlar bende olsa daha fazla mı şikayetçi olurdum?

Doğru söylüyorsun ama bu sistemi Sailfish ekibi yapsaydı ve bu sorunlarla karşılaşsaydım mazur görebilirdim. Ekip zayıf ve daha yeniler derdim. Ama elimizdeki sistem yılların Microsoft'una ait. Bu durum hiç yakışmıyor Microsoft'a.
 
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Doğru söylüyorsun ama bu sistemi Sailfish ekibi yapsaydı ve bu sorunlarla karşılaşsaydım mazur görebilirdim. Ekip zayıf ve daha yeniler derdim. Ama elimizdeki sistem yılların Microsoft'una ait. Bu durum hiç yakışmıyor Microsoft'a.
İyi güzel, fakat bazı insanların şikayetlerde bulunduğu Android sistemi yılların Google'ına ait değil mi? Ya da bazı insanların şikayet ettiği IOS yine yılların dev firması Apple'a ait değil mi?
 
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Hocam düşünmüssünüz güzelce yazı yazmışsınız ellerinize sağlık ama gerçekten de abartmıssınız afedersiniz ama şu cümleler sadece yazı yazayımda orada kelime olsun diye yazmıssınız...




Size katıldığım noktalar var katıldığım derken bu alıntı yaptığım yer değil.Tüm yazınızdan bir iki yer var.Sistemin 1 hareketini buraya 2-3 cümleyle anlatmıssınız Hocam.Kusura bakmayında ses kısma olayıdır,sessize alma olayıdır zahmetli iş değil abartmıssınız..

Onun dışında sonuncu maddeniz bu hantallık olayı..Telefonunuzu ne zaman aldınız bilmiyorum ama benimki 2 yılını dolduracak önümüzde ki ay içerisinde..2 yıl önce çıkan en kaliteli telefonu getirin karşılaştırın sonra bi daha düşünün hantallık konusunu..Sizler 1-2 sene önce çıkmış telefonu 5 ay önce çıkmış amiral telefonla karşılaştırıpta bu kanılara düşüyorsanız EĞER, bende derim ki hocam hayırdır napıyosunuz? Programlar konusunda ki hantallık öyle anlatılacak kadar bi hantallık yok..Iphone 5s royal revoltu açarken benim 2 yıllık telefonum gibi aynı hızda açıyor.
Bu 4. madde ayarlar konusunda biraz haklısınız ama şu var ki Microsoft üst kısma arama tuşu koymuş sana illa yukarı aşşağıya kaydır elin ağrısın yada uğraş ben bundan zevk alıyorum diye demiyor..O arama seçeneğine tıkla yaz kelimeni gir program yada ayarlarına bu kadar..Şimdi normalde 4 maddeye cevap vermeyecektim çünkü benim için haklısınız düzen lazım ama kısa yoluda anlatayım dedim.Malum gevurun videosuna takılmıssınız Bi çözümde bizden gelsin diye..
Ama 3. ve 5. maddeye katılıyorum onlarda aynı düşüncedeyiz.


@kaygısız sen stockholm sendromu olmuşsun :)
Bir film izlerken ses çubuğu bir an önce kaybolsun ki filmimi izleyebileyim diye düşünüp o anda geri tuşuna basıp zamanlama hatasından dolayı izlediğin şeyi kapatmadıysan beni anlayamazsın. Eğer ayarları ana başlıklar altında toplamak yararlı diye düşünmüyorsan yani o konuda da beni haklı görmüyorsan diyeceğim bişey yok. Eğer bu yöntem uygun ve geçerli bir yöntem olsaydı şuan kullandığımız forumun başlıkları da düzenli düzensiz alt alta sıralanırdı ve kim neyi arıyorsa arama çubuğuna yazıp o başlığı bulurdu! Dünyada böyle bir düzen anlayışı yok. Bütün sitelerde bütün programlarda bütün sistemlerde klasörleme ve kategorilendirme anlayışı vardır. Bu anlayış sadece bizde yok malesef.
İyi güzel, fakat bazı insanların şikayetlerde bulunduğu Android sistemi yılların Google'ına ait değil mi? Ya da bazı insanların şikayet ettiği IOS yine yılların dev firması Apple'a ait değil mi?

Android'deki insanlar bizim yapabildiklerimizin kat kat daha fazlasını yapabiliyorlar. Şikayetlerinin konusu nedir bilmiyorum. Biz daha bir live tile üzerinde iki buton kullanamıyoruz. Onlar widget'lar sayesinde çoğu şeyi uygulamaya girmeden yapabiliyorlar. Onlardan çok gerideyiz.
 

Emre

Üye
Bunları Aynen Nokia Destek Forumuna Gönder,
Buradakiler Microsoft Yada Nokia Çalışanı Değil
 
  • Beğen
Tepkiler: emz
Serhan

Serhan

Üye
Hala varmı bu konular ya :(
sevmiyorsan git dandroid al kardeşim zorlayan yok.
 
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve emz
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
@kaygısız sen stockholm sendromu olmuşsun :)
Bir film izlerken ses çubuğu bir an önce kaybolsun ki filmimi izleyebileyim diye düşünüp o anda geri tuşuna basıp zamanlama hatasından dolayı izlediğin şeyi kapatmadıysan beni anlayamazsın. Eğer ayarları ana başlıklar altında toplamak yararlı diye düşünmüyorsan yani o konuda da beni haklı görmüyorsan diyeceğim bişey yok. Eğer bu yöntem uygun ve geçerli bir yöntem olsaydı şuan kullandığımız forumun başlıkları da düzenli düzensiz alt alta sıralanırdı ve kim neyi arıyorsa arama çubuğuna yazıp o başlığı bulurdu! Dünyada böyle bir düzen anlayışı yok. Bütün sitelerde bütün programlarda bütün sistemlerde klasörleme ve kategorilendirme anlayışı vardır. Bu anlayış sadece bizde yok malesef.


Android'deki insanlar bizim yapabildiklerimizin kat kat daha fazlasını yapabiliyorlar. Şikayetlerinin konusu nedir bilmiyorum. Biz daha bir live tile üzerinde iki buton kullanamıyoruz. Onlar widget'lar sayesinde çoğu şeyi uygulamaya girmeden yapabiliyorlar. Onlardan çok gerideyiz.
Hocam yazımı okuduğunuzu varsayarak cevap yazmıssınız diye düşünüyorum.Ama belliki bana cevap yazarken unutmussunuz belli bir kısımları.Ben o 4.Maddede size katılıyorum diyorum haklısınız diyorum ama arama kısmını size sadece bir çözüm olarak söylüyorum.Yoksa klasörleme olmasın demiyorum :)
 
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

furkankaya559758

Üye
Bence güzel bir sistem. Bu tür hatalar zamanla giderilebilir.
 
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Var olan özellikler problem olarak gosterilmiş başka bişey soylenmez yani :D
 
csll

csll

Üye
Ben 4 ve özellikle 7'ye katılıyorum diğerleri bence biraz çok detaycılık olmuş. Bide şunu da ekleyebilirsin internet exploreri arka planda açık bırakıp başka bir uygulamaya geçince internet explorerin sayfayı baştan yüklemesi
 
braayn

braayn

Üye
Arkadaş içinden gelenleri yazmış tabiki en doğal hakkı .Birçoğumuz bu cihazların bir gün eksik olan bir çok ozelliğin giderileceğine hem fikir ama o güncelleme wp 11 mi olur bilemeyiz burda önemli olan 820 kullanan sistemin en kararlı surumune alırken donanım olarak yetersiz cihazın var diyip köşeye umarım atılmzlar bknz ios 8.1'in iphone 4S'deki stabil çalışmamasına gerçi Apple bu cihaza ve ipad mini kullanıcılarına söz verdi ve bu iki cihaz için daha stabil 8.1 Update si yayınlayacağız dediğini duydum.MS bu konuda beni biraz tedirgin ediyor bknz wp 7.5 ailesine neden wp 8 i alamadılar bekleyip göreceğiz
 
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bu wp nin eksiklerini ortaya dokunce eksıklerin en farkında olan fakat bağnaz oldukları için bunları gormemezmiş gibi yapan userler wpyi sizin gibi o yok sorun deıl bu yok olsuuuun dersen wp gelişmez ve sadece sizin gibi 3310 la 920 yi bir tutan acemi user tayfası kalır ha kardeşim olmayan bir şeyi getirsinler dememiş konusunda olan şeylerin sorunlarından bahsetmiş sizde buraya 2 kelıme atıp ortalığı karıstırmayın doymadığınız zaman doyduk demeyın çozum uretin
 
BelaMonte

BelaMonte

Üye
İyi yazmışsın da bu senin karşılaştığın sorunlar (müzik çalar hariç) insanın zamanla kısa bir süre içinde alışabilecek sorunlar. Sisteme yeni mi geçtin ne zaman aldın telefonunu bilmiyorum ama bir insan nasıl yeni telefon alırken alışmaya çalışıp zor gelen şeylerde "keşke böyle yapsalarmış!" Diyorsa sende windows Phone için aynı şeyi diyorsun. O dediğin sorunların hepsi ilk dönem sorunları. Telefonu biraz kullan çok rahat alışırsın. Senin söylediğin hatalara telefonu ilk aldığımda sinir olmuştum bende ama şimdi alıştım. Herkes alışıyor. Telefonu sessize almak zor diyorsunuz, alıştığım için bir android kullanan birinden daha hızlı sessize alabilirim. Bunlar ufak tefek sorunlar. Hele uygulama açılmasına hantal diyorsunuz da bence sizin telefonda sorun vardır. Bende ne sürdürülüyor yazısı çıkıyor ne siyah ekran
 
luckysleven

luckysleven

Üye
Karolarin gecisiyle gizlenmis yavaslik tespitine %100 katiliyorum. Bunu anlamak icin ip5 ile telefonlari yanyana koyup test edin direk belli oluyor. En azindan ben boyle test ettim : )

Ama fikir saglam orasi ayri
 
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll


Üst Alt