Aqrp00
Üye
konya haritası link ölmüş. bulamadım arkadaşlar harita
en kısa zamanda ekleyeceğim.
9'a basarsan harita küçülecektir. Dünya haritası çıkacaktır. Böylelikle yeşil oku türkiyenin üzerine getirip 3'e basıp yakınlaştır. İstanbul çıkacaktır.Üstat ben İstanbul haritasını seçmiş olmama rağmen Belçika'yı gösteriyo. Bir ikincisi de haritanın üzerine dokunduğumda 3g aktif oluyo 3g nin aktif olması durumunda ücrete tabimidir?
O zaman navigasyona gir. Menü -> Bul -> Sokak -> Gelen yere bişey yazmadan tamam'a bas. -> İstanbul'u seç. -> Münü -> Tamam -> içlerinden birini seç. Sağ üst tarafta oku hangi tarafa sürükleyeceğin gözükür.9'u tuşlayıp haritayı uzaklaştırıyorum, biraz hareket ettirdiğimde ekranda yeşil ok haricinde bişey görünmüyo ne yazık ki bir türlü istanbul haritasını göremedim. Acaba indirmiş olduğum istanbul haritasında mı bir problem var ?
3g aktif olduktan 5-10 saniye sonra tekrar deaktif oluyo kendiliğinden. Son söylediğinizi deneyeyim.
--------------- Ekleme ---------------
Telefon kendi kendine reset attı :S
Bul'a tıkladığımda herhangi bir karakter girmezsem tamama tıklamama izin vermiyo. Bir kaç kez üst üste deneyince reset attı kendiliğinden. Aslında reset atmakta değil telefon ilk açılırken ki samsung mobile yazısı geldi ekrana ve öylece kaldı. Mebur bataryayı çıkarıp yeniden taktım.
Şimdi de telefondan silemiyorum programı :S Oyunlar kısmından sildim fakat wetravel dosyası silinmiyo
super_charger' Alıntı:Bul'a tıkladığımda herhangi bir karakter girmezsem tamama tıklamama izin vermiyo. Bir kaç kez üst üste deneyince reset attı kendiliğinden. Aslında reset atmakta değil telefon ilk açılırken ki samsung mobile yazısı geldi ekrana ve öylece kaldı. Mebur bataryayı çıkarıp yeniden taktım.
Şimdi de telefondan silemiyorum programı :S Oyunlar kısmından sildim fakat wetravel dosyası silinmiyo
Hafıza kartını PC ye takarak sildim.
Oyunlardan sildinmi yeterKurulu herhangi bir programı telefondan kaldırmak için silmek yeterli olurmu yoksa farklı bir işlem gerektiriyomu?
İndirdiğimiz "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki Yeni klasörünü masaüstüne çıkartıyoruz. "start Wetravel Mapgenerator.exe"ye tıklayıp, programı açıyoruz.
Not: Bende "java.lang.NullPointe..." hatası veriodu bu işlemi yapınca düzeldi. Anlatığım işlemi yapmak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız"WeTravelGen.7z" indirip içindeki dosyaları önceden indirdiğimiz. "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki WeTravelGen klasörünün içerisine çıkartın.
ben de açmadı.start We tarvel exe çalışmıyor. alttaki işlemi de yaptım yanıt yok
il haritalarını ayrı nasıl yapıyorsunuz, bana Adana lazım da. Büyük türkiye haritasından mı üretiyoruz?
Ben denedim kopyalanıyor. Telefona bağlamadan direk hafıza kartına atarsan ya da bluetootla atmayı denemelisin.Bendede bu sorun çıktı izmir haritasını indirdim ve We travel'in içine kopyaladım ama telefona attığımda alttaki dosyaları hiç bir şekilde yüklemiyo(Diğer dosyaları yüklüyo). Program çalışıyo ama map çalışmıyor kısacası
Benim pcde sorun var. Ama en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.arkadaşlar bana aksaray lazım.