Ücretsiz java navigasyon sistemi (Samsung Monte'de denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

super_charger

Üye
Üstat ben İstanbul haritasını seçmiş olmama rağmen Belçika'yı gösteriyo. Bir ikincisi de haritanın üzerine dokunduğumda 3g aktif oluyo 3g nin aktif olması durumunda ücrete tabimidir?

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
Üstat ben İstanbul haritasını seçmiş olmama rağmen Belçika'yı gösteriyo. Bir ikincisi de haritanın üzerine dokunduğumda 3g aktif oluyo 3g nin aktif olması durumunda ücrete tabimidir?
9'a basarsan harita küçülecektir. Dünya haritası çıkacaktır. Böylelikle yeşil oku türkiyenin üzerine getirip 3'e basıp yakınlaştır. İstanbul çıkacaktır.
3g aktif oluyosa internete bağlanıo demektir, kontör gider ama program sadece uyduya bağlanarak çalıştığı için kontör gitmemesi gerekir. Şunu dene; Menü -> Ayarlar -> Telefon Ayarları -> GPS Ayarları -> GPS+ Ayarları -> Oto. İndirme'yi kapalı yaparsan sanıyorum sorun düzelecektir.

super_charger

Üye
9'u tuşlayıp haritayı uzaklaştırıyorum, biraz hareket ettirdiğimde ekranda yeşil ok haricinde bişey görünmüyo ne yazık ki bir türlü istanbul haritasını göremedim. Acaba indirmiş olduğum istanbul haritasında mı bir problem var ?

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
9'u tuşlayıp haritayı uzaklaştırıyorum, biraz hareket ettirdiğimde ekranda yeşil ok haricinde bişey görünmüyo ne yazık ki bir türlü istanbul haritasını göremedim. Acaba indirmiş olduğum istanbul haritasında mı bir problem var ?
O zaman navigasyona gir. Menü -> Bul -> Sokak -> Gelen yere bişey yazmadan tamam'a bas. -> İstanbul'u seç. -> Münü -> Tamam -> içlerinden birini seç. Sağ üst tarafta oku hangi tarafa sürükleyeceğin gözükür.
Zaten GPS'i açtıp program uyduya bağlandığında senin konumun gözükecektir. Bide 3g aktifleşme sorunu çözüldümü?

super_charger

Üye
3g aktif olduktan 5-10 saniye sonra tekrar deaktif oluyo kendiliğinden. Son söylediğinizi deneyeyim.

--------------- Ekleme ---------------

Telefon kendi kendine reset attı :S

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
3g aktif olduktan 5-10 saniye sonra tekrar deaktif oluyo kendiliğinden. Son söylediğinizi deneyeyim.

Telefon kendi kendine reset attı :S

Bul'a tıklayıncamı reset attı.

metin_nn

Üye
abi ben mysql kuramadım o progrmaın içinde

bir sürü şey var ama setup vs yok :/

super_charger

Üye
Bul'a tıkladığımda herhangi bir karakter girmezsem tamama tıklamama izin vermiyo. Bir kaç kez üst üste deneyince reset attı kendiliğinden. Aslında reset atmakta değil telefon ilk açılırken ki samsung mobile yazısı geldi ekrana ve öylece kaldı. Mebur bataryayı çıkarıp yeniden taktım.

Şimdi de telefondan silemiyorum programı :S Oyunlar kısmından sildim fakat wetravel dosyası silinmiyo

Hafıza kartını PC ye takarak sildim.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
Bul'a tıkladığımda herhangi bir karakter girmezsem tamama tıklamama izin vermiyo. Bir kaç kez üst üste deneyince reset attı kendiliğinden. Aslında reset atmakta değil telefon ilk açılırken ki samsung mobile yazısı geldi ekrana ve öylece kaldı. Mebur bataryayı çıkarıp yeniden taktım.

Şimdi de telefondan silemiyorum programı :S Oyunlar kısmından sildim fakat wetravel dosyası silinmiyo

Tekrar yükleyip silmeyi dene.

super_charger

Üye
Kurulu herhangi bir programı telefondan kaldırmak için silmek yeterli olurmu yoksa farklı bir işlem gerektiriyomu?

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
super_charger' Alıntı:

Hafıza kartını PC ye takarak sildim.

Bu hatayla ilk defa karşılaşıyorum. Monte kullanan ve bunu yükleyen arkadaşlarım vs. hiçbirinde böyle brşey olmamıştı. Belki telefonun ekran klavyesini kaldırdığınız için olabilir

Kurulu herhangi bir programı telefondan kaldırmak için silmek yeterli olurmu yoksa farklı bir işlem gerektiriyomu?
Oyunlardan sildinmi yeter

hero06us

Üye
İndirdiğimiz "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki Yeni klasörünü masaüstüne çıkartıyoruz. "start Wetravel Mapgenerator.exe"ye tıklayıp, programı açıyoruz.
Not: Bende "java.lang.NullPointe..." hatası veriodu bu işlemi yapınca düzeldi. Anlatığım işlemi yapmak için "WeTravelGen.7z" indirip içindeki dosyaları önceden indirdiğimiz. "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki WeTravelGen klasörünün içerisine çıkartın.

ben de açmadı.start We tarvel exe çalışmıyor. alttaki işlemi de yaptım yanıt yok

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğimiz "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki Yeni klasörünü masaüstüne çıkartıyoruz. "start Wetravel Mapgenerator.exe"ye tıklayıp, programı açıyoruz.
Not: Bende "java.lang.NullPointe..." hatası veriodu bu işlemi yapınca düzeldi. Anlatığım işlemi yapmak için "WeTravelGen.7z" indirip içindeki dosyaları önceden indirdiğimiz. "WeTravel_Mapgenerator_2.20.zip" içerisindeki WeTravelGen klasörünün içerisine çıkartın.

ben de açmadı.start We tarvel exe çalışmıyor. alttaki işlemi de yaptım yanıt yok

Bilgisayarında java yüklü olması gerekiyor.
Yüklü değilse yükle olmazsa bi önceki sürümü var onu dene. Kurulumu şöyle;
Öncelikle aşağıdaki linkten programı indir ve arşiv içindeki "Yeni" klasörünü masaüstüne çıkar.

Başlat -> Çalıştır -> Boşluğa "cmd" yazıp tamama tıkla. -> Komut sistemine "desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m" ekle. Aşağıdaki gibi "c:\Documents and Settings\kullanıcı isminiz\desktop\Yeni\WeTravel_Mapgenerator.jar -WTRUN -Xmx1024m" satırı oluşacaktır. Enter'a basıp programa girebilirsin.

mkeles84

Üye
il haritalarını ayrı nasıl yapıyorsunuz, bana Adana lazım da. Büyük türkiye haritasından mı üretiyoruz?

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
il haritalarını ayrı nasıl yapıyorsunuz, bana Adana lazım da. Büyük türkiye haritasından mı üretiyoruz?

Mapgenerator programı ile türkiye garmin haritasından oluşturmak istediğimiz ili veya yeri seçip oluşturuyoruz.

konya haritası link ölmüş. bulamadım arkadaşlar harita

Kardeş kusura bakma benim pc'de bi bozukluk oldu. Haritayı en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.

by_izmirli_

by_izmirli_

Üye
Bendede bu sorun çıktı izmir haritasını indirdim ve We travel'in içine kopyaladım ama telefona attığımda alttaki dosyaları hiç bir şekilde yüklemiyo(Diğer dosyaları yüklüyo). Program çalışıyo ama map çalışmıyor kısacası

murit

Üye
arkadaşlar bana aksaray lazım.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
    Konu Sahibi
Bendede bu sorun çıktı izmir haritasını indirdim ve We travel'in içine kopyaladım ama telefona attığımda alttaki dosyaları hiç bir şekilde yüklemiyo(Diğer dosyaları yüklüyo). Program çalışıyo ama map çalışmıyor kısacası

Ben denedim kopyalanıyor. Telefona bağlamadan direk hafıza kartına atarsan ya da bluetootla atmayı denemelisin.

arkadaşlar bana aksaray lazım.
Benim pcde sorun var. Ama en kısa zamanda yapmaya çalışacağım.

murit

Üye
Arkadaşlar benim pcde sorunlar oluşuyor bana aksaray haritasını yapabilcek arkadaşlar varmı. şimdicden çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Üst Alt