TURKCELL mi VODAFONE mu..?

Sponsorlu Bağlantılar

kerim5534

kerim5534

Üye
her yönden vodafone:oke:

cr4n1um

cr4n1um

Üye
Turkcell satıldı diye biliyorum artık tam olarak türk şirketi değil diye yani :)

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
Arkadaşlar Turkcell Vodafone kıyaslamak yanlış bence Turkcell büyük bir Operatör ama Vodafone Dünyanın her yerinde bilinen ve dünyada En Fazla Aboneye Sahip sayılı bir Operatördür bunlar gereksiz kıyaslama bence Saygılar...

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
vodafone'un tek eksiği mesajlar pahalıydı ona da paket çıkardılar.
8 TL'ye sınırsız internet + 9 TL'ye her yöne 500 vodafone içi 5000 SMS= 17 TL'ye her ihtiyacı karşılıyor

ilkerdemirbjk

Üye
Şuan en uygun VODAFONE.
ama Turkcell'in kalitesi tartışılamaz !!

hacker2323

Üye
Vodofone çıkardığı ''Cep Kamu 1000 Maxi " ile ayda sadece 40 TL'ye her yöne 1000 dk kampanyası turkcelli zorlayacağa ve müşteri kaybettireceğe benziyor, turkcell kullanıcısı olarak ilk işim bu tarifeye geçmek olcak.

Elveda Turkcell:bye2:, Merhaba Vodafone:oke:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Türkcel bence :islik

zx6r

zx6r

Üye
Arkadaşlar Turkcell Vodafone kıyaslamak yanlış bence Turkcell büyük bir Operatör ama Vodafone Dünyanın her yerinde bilinen ve dünyada En Fazla Aboneye Sahip sayılı bir Operatördür bunlar gereksiz kıyaslama bence Saygılar...

Turkcell'in Turk ü yeter :)
sonuna kadar Turkcell

kilisli822

kilisli822

Üye
Vodafone kullanıyorum memnunum

By Savliusta

By Savliusta

Üye
cekim gücü yönünden turkcell iyi
Fiyat bakımından avea iyi
Vodafone ise bu ikisinin birleşmiş hali gibi birşey oluyor ikisinin ortası

desantos

desantos

Üye
10 yıla yakındır turkcell kullanıyordum. ama şunu gördüm. hudut hattında vodafone daha güzel çekiyor :) büyük şehirlerde turkcell ile vodafone kafa kafaya gidebilir ;) ancak sınırda vodafone daha iyi (h)

hakanglmsr

Üye
bence kalite ve çekim gücü olarak turkcell kampanyalar internet ve 3G olarak vodafone ama turkcell in 3G si il,ilçelerde çekiyo ve interneti vodafone dan daha hızlı bide vodafone un 3G si il ilçe kasaba köy demeden çekiyo ama bence 2 side iyi ama ben turkcell i tercih ederim

bveo

bveo

Üye
valla arkadaşlar vodafonedan turkcelle geçtim bugün vodafone her türl 1 numara ama arkadaşlarımın hemen hemen hepsi turkcell olduğu için geçmek mecburiyetinde kaldım ama asıl sinir olduğum şey tam 2 tıldır vodafone arayana dinlet servisi kapalı tam 2 yıldır!!!!!!!!!!! buna çok sinirliyim oraya buraya verici dikeceklerine şu servisi açsınlar!!!!!!!!!!

Sorunluuu

Sorunluuu

Üye
tabiki turkcell diğer operatörler resmen dolandırıcı...

ilhanbey

Üye
kesinlikle vodofon 3ylda çekimini
10 kata çıkarmış ferdi abeye selamlar

kfyfb

kfyfb

Üye
vodafone

21sacraments

21sacraments

Üye
vodafone çekmiyor diyenler ya eski telsimden bahsediyorlar yada şimdi hiç denememişler :D 3 hattıda denedim turkcell kaliteliymiş yok heryerde çekiyomuş hikaye yaa vodafoneden hiçbi farkı yok hatta vodafone daha iyi bilee turkcellin tek farkı kazığı :D aveayı adamdan saymıyom zaten :D :D

mr_aa

mr_aa

Üye
Arkadaslar ben 13 yıldır turkcell kulanıyordum vodafone gectim iyikide gecmisim çekmiyo hikayesi yalan süper çekiyo hem gsm hemde 3g...hatta 3g si turkcelle 10 basar... Ha bide bir ay kotasız internet 7.99 türkcelli arkadaslar bir ay internet kullansınlar bakalım ben o zaman göriyim onları hangisi daha ucuz..?!!

Üst Alt