TURKCELL mi VODAFONE mu..?

Sponsorlu Bağlantılar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben sade kapsama alanı için yazmadım qi... bence vodafone müşterilerine daha çok imkan sağlıyor... siz bi vodafone un tarifelerine göz atın isterseniz

mekanik

Üye
vadafone son zamanlarda zor bi rakip oldu çıktı... Turkcell hala kalitesini koruyo geniş imkanlara ve alt yapıya sahip ama vadafon direkt cebe hitap etiği için çok fazla tercih edilir durumda...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet vodafon iyi yonde insallah ilerde o turkcelin durumunu kapmaz musteri cogalinca

kurt42

Üye
Turkcell derim..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar çok uzun yıllardır Turkcell kullanıyorum çok net söyleyebilirim ki Turkcell'in hattımın çekmediği henüz hiç görmedim. Vodafone kullandın mı derseniz hayır kullanmadım ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla çekim sorunu nadir olduğunu söylediler Vodafone için ama şuna şahit oldum ki arkadaşıma çok yüksek bir fatura kesilmişti Vodafone tarafından arkadaşta müşteri hizmetlerini aramaya kalktı size hiç abartmıyorum 30 DK hatta bekledi kimse bağlanmadı 4 gün denedi kimse açmıyor müşteri hizmetleri rezalet bir hat Vodafone. En sonunda bayiye gitmek zorunda kaldı. Turkcell Kalitesiyle çekim gücüyle Vodafone ile kıyaslanamaz ama şundan dolayı Vodafone henüz Türkiye için kendini kasmıyor yatırım yapıyor fakat bu yurt dışındaki ülkeler kadar değil Vodafone inat etse ve yatırımlarını ciddi anlamda Türkiye'ye aktarsaydı Turkcell'i geçerdi.

kemal21

kemal21

Üye
Yine turkcell diyorum

Perfect!

Üye
hertürlü turkcell

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar TURKCELL mi daha iyi yoksa VODAFONE mu.?

-hangisi heryerde çeker?
-hangisi daha ucuz?
-hangisi daha kaliteli?
-hangisi internette daha hızlı?
Bence;
vodafone turkcell den daha iyi çekiyor,
ama turkcell daha kaliteli,
internette vodafone daha hızlı,
vodafone daha ucuz...
O yüzden Teşekkürler VODAFONE

Ya sizce.:)

vodafone ucuz diyosun tamamda hızlı değil
bikere turkcellede arasında lisans farkı var
turkcellden daha iyi olması imkansız

kalender900

Üye
Arkadaşlar TURKCELL mi daha iyi yoksa VODAFONE mu.?

-hangisi heryerde çeker?
-hangisi daha ucuz?
-hangisi daha kaliteli?
-hangisi internette daha hızlı?
Bence;
vodafone turkcell den daha iyi çekiyor,
ama turkcell daha kaliteli,
internette vodafone daha hızlı,
vodafone daha ucuz...
O yüzden Teşekkürler VODAFONE

Ya sizce.:)

Peki sahtekârlıkta,dolandırıcılıkta kaıncı?Tabi ki 1.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
vodaaafone süper.

utkukoc

Üye
tabiki vodafone... suan kapsama alanında türkcellin bircok cekmedigi yerde dahi cekiyor.bursa merkezde calısıyorum.türkcell bu bölgede cekmiyor.arkadslar dısarı cıkıp konusuyorlar mesala.kampanyalar olarak da ac ık ara vodafone önde.sayıca türkcell olabilir bu onun ilk operatör olusunun bi sonucu kesinlikle.türk milletinin alışkanlıklarını degistirmek zor iş.

OnlineCep

OnlineCep

Üye
Aga en kaliteli hat bence Vodafone :) o yüzden Vodafone diyorum

yesil-100

Üye
Bencede vodafone. Faturalılarda turkcell 180 dakika 25 tl, vodafone 150 dk 15 tl. Fark ortada.

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
aynen ucuzluk açısındn VODAFONE 1 numara..
birde AYLIKCEPNET var ayda 8 tl. bilgisayardan nete giriyorum:)
HEMDE SINIRSIZZZZ...!!!!

Barbo2

Barbo2

Üye
vodafonda 1gb internet45 lira türkcellde 29 hangisi daha ucuz acaba hemde mübellasız 3mbt hız la veriyor türkcell vodafondan kurtuldmya çok mutluyum vodafonda hergün günlük internrte çifter çifter ücret ödemekten gına gelmişti tek kelimeyle türkcell diyorum

nerotr

Üye
turkcell ve vodafone u kullanan bir kişi olarka yorumum şu:
turkcell tamam iyi çekiyor. ama vodafone'un turkcell'den hiç bir farkı yok çekme konusunda. ayrıca turkcell kullanan arkadaşlara şunu sorarım. hattınızı mesajlaşmak dışında kullanıyor musunuz? :) yanlış anlamayın sözüm size değil. çevremdeki çoğu tip lise öğrencileri yani MANİTA ayarlamak isteyen kişilikler :) kız yada erkek. telefonu sms için kullanır. hadi gelelim yaşlılara. bunlarda turkcell kullanıyor. nedeni ne? turkcell'in iyi olması mı? bence asıl sebep turkcell'in fazla kullanıcısı olması. yaşlılar içinde 2. sebep hattın çekmesi. yani turkcell'i kurtaran kullanıcı sayısı oluyor. vodafone'un fazla kullanıcısı olmamasının tek sebebi var. oda türkiye'ye geç gelmesidir.

vodafone ile turkcell karşılaştırılırsa ben vodafone derim. bir defa tarifesiz standart gprs ücretine bakarsak turkcell'in attığı hazin kazığı göreceksiniz. bunun dışında internet paketleriyle vodafone sınırsız internet hizmeti sunuyor. birde turkcell'e bakın. -- yine tarifelerle birlike vodafone arama yönünden de ucuz. örneğin ben cep özgür kullanıyorum. gayette memnunum. -- sms olayına gelirsek vodafone'da güzel paketler var. yeterince sms paketi veriyor. hatta diğer halarada sms paketi var. ikisi bir arada olan paketlerde.

lütfen başkasından duyduğunuz şeyleri savunmayın. toplum olarak şu huyumuzdan vaz geçelim :) önce bir deneyin sonra karar verin ;)

teşekkürler vodafone :D

Barbo2

Barbo2

Üye
ayda 50 lira yüklüyorum ingilize gidiceğine yerli şirkete gitsin ben diyorumki vodafon hergün çifter çifter ücret kesiyor arıyorum ilgilenen yok bumu hizmet 50 kuruşa sınırsız veriyo ama video bile izlenmiyo yavaşlıktan hem türkcellde her yöne 10dakikası 50 kuruşa konuşuyorum doyadoya hızlı internet kullanıyorum ben geçenlerdede yazdım vodafon bu günlük 50 kurusluk kampanyayı ingilterede yapsa ingilizler ayaklanır hem 3gden bahsedeceksin 96 kps hızla internet vereceksin yorum sizin

nerotr

Üye
söylediğin gibi orası ingiltere. ben şu an bilgisayarla o yavaş dediğiniz internet hızıyla bağlanıyorum. işimi görüyor :) ayrıca tüm operatörler internet altyapısı olarak ttnet'e bağlı. yani o kazığı bize giydiren bir türk şirketi :) ama türk şirketlerinide kötülemiyorum. bazıları parayı fazla buluyor. daha fazla istiyor. arsızlaşıyor. şu an ttnet'ten bağımsız kendi kablosunu döşemeye çalışan internet şirketleride var ve 4 kat daha hızlı internet aynı fiyata.
turkcell'in interneti kaliteli falan değil. uzun süre kullandım. msn için kullanıyordum. ama sürekli hat düşüp duruyordu. vodafone'da öyle bir sorunum yok. aynı program aynı versiyon.
birde "ingilize gidiceğine yerli şirkete gitsin " sözüne katılmıyorum. beni sömüren ve bana yüksek fiyatlar giydiren bir şirket yerine, bana uygun fiyatları veren bir şirketi tercih ederim. ben türk firmalarının gelişmesini isteyen bir kişiyim. fakat birilerini sömürmeden gelişmeye çalışan firmaların.

birde şu 3g de upload ve download mikatrı kotaya dahil oluyor. upload nerden çıktı ya :D onu niye dahil ediyolar :)

konyarapp

Üye
VO DA FO NEEEEEEEEEEE ;);) Türkcell kazıktan başka birşey değill...

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
tartısmasız vodafone..

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Aynen.Tartışmasız.
Konuyu ilk açtığımda herkes benimle dalga geçer gibi yapmıştı.
Ama şimdi görüyorum ki benimle aynı görüşte olan arkadaşlar da varmış.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar..

Takipçi Satın Al

Üst Alt