TURKCELL mi VODAFONE mu..?

Sponsorlu Bağlantılar

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELL mi VODAFONE mu..?
Arkadaşlar TURKCELL mi daha iyi yoksa VODAFONE mu.?

-hangisi heryerde çeker?
-hangisi daha ucuz?
-hangisi daha kaliteli?
-hangisi internette daha hızlı?
Bence;
vodafone turkcell den daha iyi çekiyor,
ama turkcell daha kaliteli,
internette vodafone daha hızlı,
vodafone daha ucuz...
O yüzden Teşekkürler VODAFONE

Ya sizce.:)

• Beğen
Tepkiler: mekanik

kanka5000

kanka5000

Üye
soruyu sormus ve cevaplamıssın bile:)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Neeeeeeeee ???
Vodafone Turkcell'den daha iyimi çekiyor ??
Olurmu hiç öyle şey yaaaa.... Turkcell Türkiye'nin çoğu yerinden çekmektedir.... Teşekkürler. Tartışmaua açık bir konu bu bence......

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Neeeeeeeee ???
Vodafone Turkcell'den daha iyimi çekiyor ??
Olurmu hiç öyle şey yaaaa.... Turkcell Türkiye'nin çoğu yerinden çekmektedir.... Teşekkürler. Tartışmaua açık bir konu bu bence......
dostum Yanılıyorsun ben neden turkcell kullanmıyorum...Doğru dürüst çekmediği için tabi...Benim görüşüm budur...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben turkcelinin çekmeyipte başka operatörün çektiği bi yer hiç görmedim açıkcası

21taner21

Üye
Şimdi en kaliteli şöyle diyelim sıralama TURKCELL VODAFONE AVEA Zaten abone sayısındanda anlaşılıyor gerçek buu... TURKCELL:37 MİLYON
VODAFONE:17,36 MİLYON
AVEA :12 MİLYON

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi en kaliteli şöyle diyelim sıralama TURKCELL VODAFONE AVEA Zaten abone sayısındanda anlaşılıyor gerçek buu... TURKCELL:37 MİLYON
VODAFONE:17,36 MİLYON
AVEA :12 MİLYON
dostum ben kalite olarak turkcell i kotulemıyorum kalite olarak tabi turkcell daha iyi.Ben diyorum ki vodafone turkcell den daha fazla yerde çekiyor...Yorumun için teşekkürler...

baytekadam

Üye
:D osmaniye li bende osmaniyeliyim turkcell heryerde cekiyor belki senin tlf sorun vardır :D

--------------- Ekleme ---------------

ben wodafone kullanıyorum tesekkurler

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bence Vodafone...

XaRFaX

XaRFaX

Üye
valla vodafone'un turkcellden daha iyi çektiğinin söylenmesi ilginç.belki sadece belli bölgelerde böyledir ama türkiyenin genelinde turkcellin çekim gücü vodafonedan daha iyi.
turkcell bence hem daha ucuz,hem daha kaliteli hem de daha iyi çekiyor vodafonedan.

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
valla vodafone'un turkcellden daha iyi çektiğinin söylenmesi ilginç.belki sadece belli bölgelerde böyledir ama türkiyenin genelinde turkcellin çekim gücü vodafonedan daha iyi.
turkcell bence hem daha ucuz,hem daha kaliteli hem de daha iyi çekiyor vodafonedan.
Diyorsun...:)

XaRFaX

XaRFaX

Üye

dedim :oke: tabi şöle bişi var.benim neredeyse hiç vodafonelu tanıdığım yok.o yüzden vodafone bana daha pahalı geliyordur belki sana da daha ucuz geliyordur.ama ben üç operatörün de kampanya ve tarifelerini takip ediyorum(faturalı) bana turkcellden daha hesaplı gelecek bir fiyata rastlamadım.

bu arada turkcellin kamu tarifesindeyim.

dotaydotaydotay

Üye
en ıyısı aycelll

asigsasi

asigsasi

Üye
Bir anket düzenlesen daha iyi olurdu
benim aklıma böyle kıyaslamalarda
nokia-turkcell
samsung-vodafone yakıştırması geliyor

hamdi38

hamdi38

Üye
benim eski hattım türkcelldi ayna gibi çekiyordu

futbol123

futbol123

Üye
bnce turkcell daha iyi

milan12

Üye
saol knk bu borcunu hiç unutma :D

benimde var bi tane oda turkcell daha ii olum sizde turkcelle gelin turcelllinin gucu turkcelin hizmet guçu

:heyo:
saol knk bu borcunu hiç unutma :D

benimde var bi tane oda turkcell daha ii olum sizde turkcelle gelin turcelllinin gucu turkcelin hizmet guçu

fatih82

fatih82

Üye
neyi tartışıyonuz ki turkcelll

Takipçi Satın Al

Üst Alt