kapsama bakımından türkcell - vodafone - avea
fiyat bakımından avea - vodafone - türkcell
internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi
----------Eklendi @ 00:07:46 ---------- Yazıldı @ 00:04:52 ----------
*kapsama bakımından türkcell - vodafone - avea
*fiyat bakımından avea - vodafone - türkcell
*internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi aveanındı buyüzden sıralama : turkcell - vodafone - avea
----------Eklendi @ 00:13:21 ---------- Yazıldı @ 00:07:46 ----------
*internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi aveanındı buyüzden sıralama : turkcell - vodafone - avea
Kendi düşüncem; Türkcell hattımı yıllar önce vodafone geçirdim ve gayet memnunum bu numara taşıma hikayesi türkiyede tekelleşen türkcell'e büyük bir darbe burdu. Diğer operatörlerde en az türkcell kadar iyi çekiyor.
Vodafone'a geçme sebebim ise cepnet ve şuan kullandığım tarifedir.
----------Eklendi @ 00:20:00 ---------- Yazıldı @ 00:13:21 ----------
Kendi düşüncem; Türkcell hattımı yıllar önce vodafone geçirdim ve gayet memnunum bu numara taşıma hikayesi Türkiyede tekelleşen türkcell'e büyük bir darbe burdu. Diğer operatörlerde en az türkcell kadar iyi çekiyor.
Vodafone'a geçme sebebim ise cepnet ve şuan kullandığım tarifedir. 30 lira yüklüyorum 120 dk bedava her yöne dklar bitince ay boyunca vodafonluları araması 40 krş (telefonun şarjı bitene kadar konuş 40 kuruş

) diger yönler ise 5 dksı 40 kuruş. Facebook twitter felan zaten beleş bide süper bi özellik var gün içi 1 msj yolla gün sonuna kadar 250 msj kazan varmı böyle bir kampanya ? 30 liradan 8 lira cepnete 1.21 lirada vergi kesildi bana kaldı 20 lira

bu yüzden
vodafone şuan tek geçilir
----------Eklendi @ 00:21:54 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ----------
Arkadaşlar kusura bakmayın opera 12 den sonra böyle oldu geri diyorum msjda devrik cümleler varmı diye bakmak için o arada kendi kendine yollamış