TURKCELL mi VODAFONE mu..?

Sponsorlu Bağlantılar

y n s c n

y n s c n

Üye
Bence tartışmaya kesinlikle kapalı bir konu... Turkcell her zaman en iyi çeken operatördür kesinlikle... Vodafone ile yap bakalım 1 bar çektiğinde durumun ne olacak :) turkcell'de kesinlikle bir kesilme söz konusu değil!

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Arkadaşlar TURKCELL mi daha iyi yoksa VODAFONE mu.?

-hangisi heryerde çeker?
-hangisi daha ucuz?
-hangisi daha kaliteli?
-hangisi internette daha hızlı?
Bence;
vodafone turkcell den daha iyi çekiyor,
ama turkcell daha kaliteli,
internette vodafone daha hızlı,
vodafone daha ucuz...
O yüzden Teşekkürler VODAFONE

Ya sizce.:)
Vodafone Turkcell iyi çektiği konusunda yanılıyosun bence oyle çok gördüm telefonunu kayalardan aşağı atan Vodafone'un çok kulağını çınlattılar. Tabi bende. :ehe

kankka

Üye
açıkcası tek birşeye bakarım turkcell 4GB interneti 39 tlye verirken vodafone 8tlye sınırsız net veriyor bence daha ötesi olamaz!

caglet

caglet

Üye
Avea al avea... ama şuanda bi hattın varsa ve ikisinden birine geçmek istiyorsan turkcelle geç.. zaten 6 ay dakikalar bedava oluyor falan...idare edersin

phasan

phasan

Üye
Bence en çok çeken vodafone türkcell ankara etimesgut ve elvankentte çekmiyor

----------Eklendi @ 13:12:45 ---------- Yazıldı @ 13:06:25 ----------

Ben ankara etimesgutta oturuyorum türkcell evde çekmiyor baz istasyonu 10 metre uzaklıkta oysa vodafone 3g hiç düşmüyor en iyisi vodafone

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
vodafone :tşk:

ecmnrcmc

Üye
turkcell

Kingmortall

Kingmortall

Üye
türkcel 4 çeker lalalalalaaa :naughty:

EdLmasteR

Üye
Yıllardır Vodafone Kullanıyorum Memnunum. Yeni Hat Almaya Kalktım Kamuda Çalışan Arkadaşım Bana Kendi Üzerine Turkcellden Kamu Hattı Almamı Önerdi 40 TL 1000 DK 1000 SMS tamam dedim 532 Hat Aldım :)) Sonra Telefonun Ekranına Ücretli Servis Mesajları Gelmeye Başladı Defalarca Turkcelli Aradım İstemiyorum diye evde 5 yasında Oglum Var Telefon Bazen Eline Geçiyor O sırada Bir Servis Mesajı Gelse Bana en az 12 TL yansıtacaklar faturama Turkcell Müş. Hiz Verdiği Cevap Bu Mesajları Biz Engelleyemiyoruz Birde Reklamlarda En İyi Alt Yapıdan Bahsederler. Şimdi Hattı Kapattırmak İstedim Hat 532li diye 50 tl cezası varmıs :))) Turkcell Diyen Arkadaslar Birkez Daha Düşünsün Vodafoneda Böyle Bi Sıkıntı Yok Son Zamanlarda Konuşma SMS İnternet Paketleri En uygunu VODAFONE

yusufabii

yusufabii

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar anlaşılan vodafone yapılan yorumlara göre %65 daha iyi. Ama şu son zamanlarda benim de durduk yere kontorlerim kesiliyor. Vodafone kullanıyorum son 1 aya kadar memnundum ama hattımı avea ya taşımak istiyorum artık.

mcRaLemRem

Üye
Şöyle bir şey var bide ben turkcellin internet hızının baya hızlandığını farkettim. Saniyede 500 Kb indiriyor. Ama kardeşim vodafone 100 Kb falan. Türkselin bu yönünü seviyorum

phasan

phasan

Üye
Şöyle bir şey var bide ben turkcellin internet hızının baya hızlandığını farkettim. Saniyede 500 Kb indiriyor. Ama kardeşim vodafone 100 Kb falan. Türkselin bu yönünü seviyorum

500 kbs ama çok pahalı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
vodafone

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
kapsama bakımından türkcell - vodafone - avea
fiyat bakımından avea - vodafone - türkcell
internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi

----------Eklendi @ 00:07:46 ---------- Yazıldı @ 00:04:52 ----------

*kapsama bakımından türkcell - vodafone - avea
*fiyat bakımından avea - vodafone - türkcell
*internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi aveanındı buyüzden sıralama : turkcell - vodafone - avea

----------Eklendi @ 00:13:21 ---------- Yazıldı @ 00:07:46 ----------

*internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi aveanındı buyüzden sıralama : turkcell - vodafone - avea

Kendi düşüncem; Türkcell hattımı yıllar önce vodafone geçirdim ve gayet memnunum bu numara taşıma hikayesi türkiyede tekelleşen türkcell'e büyük bir darbe burdu. Diğer operatörlerde en az türkcell kadar iyi çekiyor.
Vodafone'a geçme sebebim ise cepnet ve şuan kullandığım tarifedir.

----------Eklendi @ 00:20:00 ---------- Yazıldı @ 00:13:21 ----------

Kendi düşüncem; Türkcell hattımı yıllar önce vodafone geçirdim ve gayet memnunum bu numara taşıma hikayesi Türkiyede tekelleşen türkcell'e büyük bir darbe burdu. Diğer operatörlerde en az türkcell kadar iyi çekiyor.
Vodafone'a geçme sebebim ise cepnet ve şuan kullandığım tarifedir. 30 lira yüklüyorum 120 dk bedava her yöne dklar bitince ay boyunca vodafonluları araması 40 krş (telefonun şarjı bitene kadar konuş 40 kuruş :aha: ) diger yönler ise 5 dksı 40 kuruş. Facebook twitter felan zaten beleş bide süper bi özellik var gün içi 1 msj yolla gün sonuna kadar 250 msj kazan varmı böyle bir kampanya ? 30 liradan 8 lira cepnete 1.21 lirada vergi kesildi bana kaldı 20 lira :D bu yüzden

vodafone şuan tek geçilir

----------Eklendi @ 00:21:54 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ----------

Arkadaşlar kusura bakmayın opera 12 den sonra böyle oldu geri diyorum msjda devrik cümleler varmı diye bakmak için o arada kendi kendine yollamış :'(

phasan

phasan

Üye
kapsama bakımından türkcell - vodafone - avea
fiyat bakımından avea - vodafone - türkcell
internet hızı tabiki 3g lisans dağıtımı şöyleydi atipi türkcell b tipi vodafone c tipi

----------Eklendi @ 00:07:46 ---------- Yazıldı @ 00:04:52 ----------

----------Eklendi @ 00:13:21 ---------- Yazıldı @ 00:07:46 ----------

Kendi düşüncem; Türkcell hattımı yıllar önce vodafone geçirdim ve gayet memnunum bu numara taşıma hikayesi türkiyede tekelleşen türkcell'e büyük bir darbe burdu. Diğer operatörlerde en az türkcell kadar iyi çekiyor.
Vodafone'a geçme sebebim ise cepnet ve şuan kullandığım tarifedir.

----------Eklendi @ 00:20:00 ---------- Yazıldı @ 00:13:21 ----------

Kendi düşüncem; Türkcell hattımı yıllar önce vodafone geçirdim ve gayet memnunum bu numara taşıma hikayesi Türkiyede tekelleşen türkcell'e büyük bir darbe burdu. Diğer operatörlerde en az türkcell kadar iyi çekiyor.
Vodafone'a geçme sebebim ise cepnet ve şuan kullandığım tarifedir. 30 lira yüklüyorum 120 dk bedava her yöne dklar bitince ay boyunca vodafonluları araması 40 krş (telefonun şarjı bitene kadar konuş 40 kuruş :aha: ) diger yönler ise 5 dksı 40 kuruş. Facebook twitter felan zaten beleş bide süper bi özellik var gün içi 1 msj yolla gün sonuna kadar 250 msj kazan varmı böyle bir kampanya ? 30 liradan 8 lira cepnete 1.21 lirada vergi kesildi bana kaldı 20 lira :D bu yüzden

vodafone şuan tek geçilir

----------Eklendi @ 00:21:54 ---------- Yazıldı @ 00:20:00 ----------

Arkadaşlar kusura bakmayın opera 12 den sonra böyle oldu geri diyorum msjda devrik cümleler varmı diye bakmak için o arada kendi kendine yollamış :'(

berbat olmuv opera 12

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Fiyat, kampanya ve ekonomiklik açısından VODAFONE
Kalite açısından TURKCELL.

Internet paketleri vodafone'da biraz daha ucuz, en azından özgür genç tarifesindeysen 1 gb int paketini 14,5 liraya alabiliyorsun. artı gece 21.00'dan sabah 09.00'a kadar vodafone'lularla 2 bin dakika konuşma süresi hediye. bu yönden vodafone önde diyebilirim.

Konuşma paketleri açısından Turkcell fark atar, nar paketleri olsun diğer konuşma paketleri olsun Turkcell'de daha alternatifli.

phasan

phasan

Üye
vodafone

RepresentativE

RepresentativE

Üye
vodafonenin internetinin turkcellden hızlı olması mantıksal olarakta imkansız.

3G A sertifikası turkcellde - B sertifikası vodafoneda - C sertifikası aveada.

Tartızşmasız Turkcell Diyorum..

Üst Alt