Türkcell Mesaj Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Türkcell Mesaj Sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba acil yardım lazım . Konuya geçiyorum.
Şimdi benim Tl -8 de . Mesaj hakkımda yok . Bugun kuzenime boş mesaj attım , Gitmedi haliyle sonra giden kutusundan tekrar yolla dedim . bu işlemi 20 30 kez tekrarladım . Tekrar yollamayı dene tıkladım tıkladım mesaj gitti . Ama tl hala -8 ve sms im yok . Sonra inanmadım tekrar denedim . Bu sefer birşeyler yazıp yolladım yine gitti . İşin özü şuan mesajlaşıyorum biraz geç gidiyor ama bazen 10. denememde yolluyor mesajı . Tl yükleyince tl gidermi acaba . Sonuçta benim suçum degil Tl yokken gitmemesi lazım degilmi ama . Bilgisi olan söylermi . Bedava mesaj buldum şaka maka . Ve Şuan arkadaşımla mesajlaşıyorum Bi yardım.

marist

Üye
Alla alla nasıl olur.

Konu Sahibi
ya sorma . 2 hafta önce 1 haftalık sms yptım o gün bu gündür -8 tl de mesaj atıorum .d sabah kız arkadaşma günaydın mesajı bile attım .

marist

Üye
Sonra senden almasınlar.

Mert045

Üye
.Böyle şeyleri buraya yazma boşver kullan hiçbirşey olmaz.

Konu Sahibi
Bende ondan korkuyorum işte İnş. almazlar . Zaten kullanıyorum Sadece merak ettim o bakmdan yazdm

Konu Sahibi
Evet olmadı ararım . Ben sms im bitmedi sandım filan derim Neyse yardım için teşekkürler .

marist

Üye
aynen öle yaparSın. Birazda sesini yükseltirSin tmmdır.

Faturasız hatlarda herhangi bir abonelik olayı gerçekleşmemiş ise sonradan ücret alma söz konusu olamaz.
rahat rahat kullan

Konu Sahibi
Tamam tekrar teşekkürler Kime söylediysem üstün çabamdan dolayı tebrik ettiler Kimin aklına gelirki 20 30 defa tekrar gönder demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...